Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija musiałam wziąć płytkę bo inaczej mąż by mi tego nie wybaczył niestety mały zasnął z ręką przy buzi, więc zdjęć nie mam ale planujemy wybrać się jeszcze raz na usg 4d. Tym razem wezmę ze sobą kawe. Mały po niej szaleje w brzuchu heh.
-
Jednak czuje się jakiś niedosyt po badaniach. Na razie martwie się rosnącym CRP. Najgorsze,że niewiadomo dlaczego,bo pozostałe wyniki mam bardzo dobre. Dentysta nic nie widzi,ja się dobrze czuje. Mam nadzieję,że nie będę musiała poleżeć w szpitalu na dogłębniejszych badaniach...
U Ciebie już prawie końcówka a ja pamiętam jak mówiłaś,że się udało -
Andromeda wrote:Nie moge sie powstrzymac:D Za tydzien Irie bedzie z nami:)
UROCZY!! zobaczysz, pises daje super radość
jak na razie nam w domu zstępuję dziecko;/ cóż, on też miłości potrzebuje;)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hashija dzięki za dobre słowo! Taki scenariusz mi się podoba
Ale duża już ta Wasza Gabrysia! To super, że udało się porobić zdjęcia, niesamowite, że współczesna technika pozwala nam podejrzeć bąbla jeszcze zanim przyjdzie na świat. Zamieść jakąś portretową fotkę
Agisia, oby wszystko było ok! Nie wiem co znaczy to rosnące CRP (no wiesz, jeszcze nie jestem w tych tematach), ale na pewno dowiesz się o co chodzi, jak trzeba to zrobią Ci kolejne badania i musi być dobrze!Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys CRP powyżej normy świadczy o jakieś infekcji,bądź bakteri. Gin nie wie dlaczego,bo wyniki mam dobre. Więc może mnie wysłać na oddział żeby sprawdzić co się dzieje. Strasznie się boje a CRP można badać nawet nie będąc w ciąży
-
Hej dziewczyny.
Witam w ten piękny baaardzo zimny poniedziałek
Chwalić się dziewuszki kto ma już śnieg Bo u mnie w prawdzie zimno ale nadal zielono
Agisia super że połówkowe w normie
Hashija zazdroszczę fotek i z niecierpliwością czekam aż nam pokażesz swoją małą księżniczkę
Andromeda piesio śliczny, taki słodziak przecudny
Aaaaaa i coś jeszcze ode mnie na poprawę humoru dla tych co nie lubią poniedziałków
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b96cabac9e1f.jpg
Mój dzisiejszy, robiony w 13dpo z drugiego sikańca
Jestem przeszczęśliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 07:53
kirys, Andromeda, Madziulla, Hashija, marchewa, Ola_45, Kokardka44, agape, Doti87, tysiaa93, Kate4, aniabbb, violett, Zambia, bacha8709, Patus_777, She86, Kicior lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
Jussio cudownie! Gratuluję!!!
Poprawiłaś mi humor na cały tydzień
U mnie drzewa oblepione śniegiem, a pod nogami śliska maź brrr. Do jutra ma mi to wszystko stopnieć, bo nie pamiętam jeszcze, żeby w moje urodziny był śnieg!jussio lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
jussio, ja niestety nie moge otworzyc zdjecia, ale domyslam sie co tam jest - gratki!!
jussio lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
no nie moge, a dopiero co pisalam, ze fajnie gdyby choc jednej z nas, z ta sama data @ udalo sie w tym cyklu. i udalo sie! weterance hihi to naprawde dodaje skrzydel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 08:37
jussio, Patus_777 lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Dzięki dziewczyny ale na razie patrzę na to zdjęcie i nie mogę uwierzyć że to mojekirys wrote:Jussio jakbyś mogła streścić swoje zmagania z happy endem to będę wdzięczna!
A tak krótko to
- w kwietniu zmieniłam gin bo wcześniejszy partacz bez badań hormonalnych zalecił mi Clo 2x1 bez monitoringu więc mu grzecznie podziękowałam
- w czerwcu nowy gin po przebadaniu moich wszystkich hormonów potwierdził u mnie PCOS i zalecił zrobić histeroskopie żeby sprawdzić jeszcze raz macicę, a u męża po słabym nasieniu ( bo morfologia plemników zaledwie 4% i jeszcze do tego mała ilość w 1 ml bo tylko coś ok 9mln/1ml) zalecił usg jąder, które zrobiliśmy nie dawno bo tyle trwało przekonanie M do badania.
Wtedy w czerwcu gin mi powiedział że leczenie farmakologiczne u mnie wprowadzi dopiero jak będę po histeroskopi bo nie chciał mnie faszerować lekami póki nie wiedział co się dzieje w środku.
- w czerwcu ja na własną rękę zaczełam pić Inofem 2x1, a M zaserwowałam cały zestaw witamin na poprawę żołnierzyków, taki o to zestaw mu podawałam:
* kwas foliowy 1x1
* maca 2x1
*salfazin 1x1
* selen 1x1
* wit C 1000 1x1
* l-karnityna 2x1.
I jeszcze dzisiaj przy śniadaniu próbowałam namówić M żeby pojechał zrobić kontrolne badanie nasienia żeby sprawdzić czy witaminki coś pomogły A potem on poszedł do pracy a ja zrobiłam test bo stwierdziłam co mu będę truła jak mogło się udać... I się udało... To sie chłopina zdziwi jak wróci z pracy
No i ja z tą histeroskopią też trochę zwlekałam chyba ze starchu przed tym co mi tam może wynaleźć
Ale plan był taki że ten cykl jeszcze na luzie a nastepny ostro działamy... ja na histeroskopie a M do urologa/androloga bo przecież po usg wyszło mu że to początek żylaków powrózków nasiennych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:01
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.