Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wygrzebałam się spod kołdry i nie wiem co mnie bardziej szoknęło, widok za oknem czy jusioo przecieram oczy podwójnie i płacze ze szczęścia,że Ci się kochana udało!!! Naprawdę się wzruszyłam! Trzymam mocno kciuki za serduszko,które w Tobie rośnie. Takie nowiny dają największą nadzieje i motywacje! Gratuluje z całego serucha
jussio lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Jusio a masz jakis wyjatkowy pomysl na przekazanie dobrej nowiny?Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wszystkim Nam się uda zobaczycie Prędzej czy później wszystkie zobaczycie dwie kreski
Aaa i jeszcze jeden mój sposob na zaciążenie i chyba jeden z tych najważniejszych to Nowenna Pompejańska gorąco polecam. Ja jestem w trakcie drugiej którą zaczęłam z początkiem października. Powiem wam że chyba zawsze powątpiewałam w siłę modlitwy i długo się broniłam żeby rozpocząc modlić się różańcem Ale akurat nowenna dała mi dużo spokoju i wiary w to że sie uda
No i się okazuje że Maryja nigdy nie zawodziWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 09:29
Andromeda, Kate4, kirys, Patus_777 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:14
jussio lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
jussio wrote:Aaa i jeszcze jeden mój sposob na zaciążenie i chyba jeden z tych najważniejszych to Nowenna Pompejańska gorąco polecam. Ja jestem w trakcie drugiej którą zaczęłam z początkiem października. Powiem wam że chyba zawsze powątpiewałam w siłę modlitwy i długo się broniłam żeby rozpocząc modlić się różańcem Ale akurat nowenna dała mi dużo spokoju i wiary w to że sie uda
No i się okazuje że Maryja nigdy nie zawodzi
jussio - uwielbiam Cie!!jussio lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Jeszcze rano się chwaliłam że u mnie śniegu nie ma...
No....
To właśnie zaczęło padać
Gdzie ta piękna złota polska jesień ja się pytam????Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Jussssiooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
GRATULACJE!!!!!!!!!!1
Ale Ci zazdroszcze małpooooooooooooo :
Powiedz powiedz czułaś coś jakieś objawy coś coś?
Mów tu jak na spowiedzi
Rozruszałaś te weterankijussio lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
No pięknie jussio Gratuluję z całego serca! :*
U mnie już kilka centymetrów śniegu i dalej pruszy a ja na letnich oponach za chwilę do dentystyPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Chętnie bym dodała śnieżne zdjęcie ale nie wiem jak sr tutaj zdjęcia dodajePotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Kokardka44 wrote:Jussssiooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
GRATULACJE!!!!!!!!!!1
Ale Ci zazdroszcze małpooooooooooooo :
Powiedz powiedz czułaś coś jakieś objawy coś coś?
Mów tu jak na spowiedzi
Rozruszałaś te weteranki
A tu taka niespodzianka
I tak w ogóle dziewczyny czy ja wam już kiedyś pisałam że jesteście Kochane... Jak nie to mój błąd i już go naprawiam
JESTEŚCIE KOCHANE UWIELBIAM WAS
I pomyśleć że jeszcze nie dawno chciałam zrezygnować z forum Żeby to niby wrzucić na luz Ależ ja głupia...
Dziewczyny jestem żywym przykładem na to że żeby zajść
nie trzeba wrzucać na luz...
można myśleć o ciąży 24h na dobę...
można przytulać sie z mężem tyle razy ile dusza zapragnie
nie trzeba przestrzegać żadnego tam co drugi dzień dla lepszych żołnierzy itd itp
Madziulla, Andromeda, Doti87, Kokardka44, Kate4, Kicior lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nadal w całości;) skurcze się trochę uciszyly i dr mówi że powinnam jeszcze wytrzymać wczoraj z mężem byliśmy na oddziale neantologicznym i widziałam takie kruszynki,ale przynajmniej jestem spokojna że opieką jest tutaj w razie w;)
jussio, Doti87, agisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny