Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O dziwo nie narzekam dopadają mnie co jakiś czas lekkie mdłości ale tylko lekkie ( i troszkę mnie to martwi), serduszka jeszcze nie widziałam bo wizyta 20.10 dopiero...więc jeszcze tydzień muszę czekać co jest obłędnie stresujące...
Co mogę powiedzieć to mam ssanie co 2-3h, ale dużo jedzenia mi odrzuciło i tak szukam co by tu zjeść żeby mi przez gardło przeszło..Miłosz
Honoratka
-
patkaaxx90 wrote:O dziwo nie narzekam dopadają mnie co jakiś czas lekkie mdłości ale tylko lekkie ( i troszkę mnie to martwi), serduszka jeszcze nie widziałam bo wizyta 20.10 dopiero...więc jeszcze tydzień muszę czekać co jest obłędnie stresujące...
Co mogę powiedzieć to mam ssanie co 2-3h, ale dużo jedzenia mi odrzuciło i tak szukam co by tu zjeść żeby mi przez gardło przeszło..
Nie stresuj się bo ja jestem typem bezobjawowym zero wymiotów, bólów itp.. Raz tylko mnie zmulilo po parowce a tak zero objawów i wszystko ok jest także nie stresuj się -
Jussio gratulacje!!!!
Niesamowicie mi dodałaś otuchy zwłaszcza ze jestesmy w tym samym wieku i staramy się równie długo
Moj organizam splatal mi figla, umawialam sie na dziś na monitoring spodziewajac sie owu w przyszlym tygodniu (na podstawie mega długich ostatnich cykli gdzie owu byla w 27dc) a tu po objawach widze ze chyba byla w weekend czyli 10 dni wcześniej - ide zaraz potwierdzić na usg. Coś tam podziałaliśmy spontanicznie na szczęściejussio lubi tę wiadomość
-
jussio, gratuluję! super że się udało.
ja również polecam Nowennę Pompejańską. warto.
moje aktualne dane to termin @15.10, cykl chyba 12 albo 13? nieważne. w razie czego można pisać już kolejny - 10.11, bo ten był niewykorzystany.
pozdrawiam gorąco, wybaczcie że tak rzadko tu bywam. tyle się ostatnio dzieje, że zupełnie nie ogarniam. staram się wpaść choć raz na tydzień, ale i tak nie dam rady wszystkiego przeczytać więc nie nadążam zupełnie
trzymajcie się dzielnie i bierzcie przykład z jussio!jussio lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Dawno mnie tu u Was nie było, a ty takie wspaniałe wieści Jussio z całego serca gratuluje
Staram się regularnie podczytywać, ale nie zawsze mam czas żeby coś skrobnąć. Chyba popadam w pracoholizm... Dobra, spadam pod kocykjussio lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate4 wrote:Ja nadal w całości;) skurcze się trochę uciszyly i dr mówi że powinnam jeszcze wytrzymać wczoraj z mężem byliśmy na oddziale neantologicznym i widziałam takie kruszynki,ale przynajmniej jestem spokojna że opieką jest tutaj w razie w;)
Kate4, Andromeda, agisia, Zambia lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!