Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymam za wszystkie badające się dzisiaj dziewczyny, wszystko będzie dobrze
U mnie jutro wielki dzień, rano będę testować 13 dpo wysoka temperatura ale w sumie poza tym nic, piersi są nabrzmiałe ale nie bolą, czasami czuje kłucie po lewej stronie... Pewnie test będzie negatywny i @ jest za rogiem no ale jutro zobaczymy (o ile będzie temperatura rano wysoka) -
nick nieaktualny
-
Wow dziewczyny, ale dziś zwariowany dzień na forum Same badania, kontrole itd
Trzymam kciuki za wszystkie i za same dobre wiadomości
Aniabbb ja teraz też najpierw miałam wrażliwe piersi potem zaczęły boleć, a na końcu to sutki zrobiły sie tak wrażliwe że nawet stanik mnie drażnił i w zasadzie tak mam do dzisiaj, że nawet nie mogę się dotknąć
Madziulla a ile ci jeszcze zostało tej przymusowej abstynencji od starań???Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
starająca się15 wrote:Trzymam za wszystkie badające się dzisiaj dziewczyny, wszystko będzie dobrze
U mnie jutro wielki dzień, rano będę testować 13 dpo wysoka temperatura ale w sumie poza tym nic, piersi są nabrzmiałe ale nie bolą, czasami czuje kłucie po lewej stronie... Pewnie test będzie negatywny i @ jest za rogiem no ale jutro zobaczymy (o ile będzie temperatura rano wysoka)
starająca się, to trzymam kciuki za jutro!!starająca się15 lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualnyJussio no i tu się pojawia problem bo mialam miec jeszcze 2 paczki czyli 2 miechy a lekarz powiedział ze trzeba bedzie kolejne 3 miesiące przedluzyc kuracje wiec...jeszcze 5 paczek leku.... z tego wszystkiego zapomnialam się zapytac dlaczego...podejrzewam ze dlatego ze to Ca125 nadal takie wysokie....
-
Dziewczyny jestem spowrotem po hsg. Sluchajcie sam zabieg trwal moze 5-7 min, dr mowila krok po kroku co robi i czego moge sie spodziewac. Na poczatku lekko zaklulo, no a potem wpuszczenie soli fizjologicznej no i usg, na ktorym wdzystko ladnie przeplywalo. Tak wiec z czystym sumieniem moge powiedziec, ze byl taki dyskomfort, pobolewalo ale to moment jak podvzas skurczy @. Wyniki sa super, wszystko ok:)
Hmm to w sumie chyba moge powiedziec, ze zostalam niezle przedmuchana hahahaStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Powtórzyłam dziś test i znowu negatyw, tym razem kreska kontrolna mocna jak zwykle.
Chociaż piersi - podobnie jak i Wy - to jak nadmuchane od czasu Owu mam, a brzuch boli inaczej niż zwykle.
Ale nie chce już się łudzić i właśnie sącze piwko z soczkiem imbirowym i czekam na HSGowe "szkolenie" od Andromedy
starająca się oBY OBY!!! idź za ciosem. -
Andromeda super wieści To teraz nic tylko brać się do roboty skoro szlak przetarty to żołnierzyki będą miały łatwiejszą drogę do celu
Andromeda lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Taka Sytuacja wrote:Andromeda to super że jesteś drożna
A Ty miałaś jakieś znieczulenie czy na żywca? Jakieś rady? powinnam coś wziąć ze sobą? Jak się teraz czujesz?
Godzine przed zabiegiem wzielam 2xibuprom max i 2xnospa forte. To wszystko:) no ale tez nastawialam sie na najgorsze a tu prosze mile zaskoczenie. Nie ma co czytac neta tylko zacisnac zeby i wziac to na klate, mowie Wam.
Moze i rzecywiscie boli, ale to przy zrostach. Ja ich nie mam i moze dlatego tak gladko poszlo. Trzymam kciuki!!Kate4 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)