Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla nie ma czym się załamywać. Najważniejsze by wyjść na prostą. Lepsze to niż stracić ciąże,bo czegoś się nie wyleczyło. Ta przerwa da Wam porządnego kopa i siłę do starań. Niech to Was zmotywuje!
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhhh dzięki dziewczyny... wiem musze być silna.. i mam nadzieje ze czas szybko zleci.. sorki ze doluje Was tu bo tyle tu pozytywnych emocji ostatnio.... mam nadzieje ze szybko oswoje się z tą myślą że jeszcze 5 mies.. bez kitu musze jakieś zajęcie sobie znalesc bo oszaleje
-
Oj Madzia - tule Wyobrażam sobie jak teraz musi Ci być ciężko. Powiedz mężowi, jestem pewna, że Cię wesprze i razem przez to przejdziecie. I dla Was zaświeci słońce, a takie wyczekane, to będzie jeszcze bardziej cieszyło.
Madziulla lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Cześć dziewczyny
dzięki za trzymanie kciuków ale ten cykl to znowu nie ten szczęśliwy...
Testu nie robiłam bo temperatura dzisiaj drastycznie spadła, @ już tuż tuż
Zobaczymy co da kolejny cykl z clo, może wtedy się uda
Miłego dnia wszystkim !
-
nick nieaktualny
-
Wszystko bardzo dobrze mały już ma prawie 600g i zdrowy cały czyli to co dla mnie najważniejsze
Tylko ja na dietę wchodzę lekką bo jak szybciej tylam 1-2kg na 5tygodni to teraz mi poszło 4kg... Ale fakt że ostatni miesiąc wpierdzielałam baloniki hihihihi Także koniec słodyczom -
Hej Dziewczyny! jestem jakiś tydzień po owulacji i mam śluz z kawałkami brązowymi. Ale generalnie bardzo mało jest tego brązowego a dodatkowo dużo białego. Czy to może być implantacja zarodka? Czytałam, że przy implantacji raczej czerwony lub różowy jest śluz a brązowy może świadczyć o niedobrze progesteronu. Czy, któraś tak miała?Usienka
-
Starająca się powodzenia w cyklu z clo, słyszałam, że po nim często się udaje
Madziulla sport to świetny pomysł, dobra forma później Ci się przyda
Doti suuuper że mały zdrowy Hehe wyobrażam sobie jaka byś była napompowana, jakbyś wpierdzelała baloniki hehe takie małe przejęzyczenie (batoniki - baloniki).
Jestem po wizycie. Oczywiście jest jeszcze za wcześnie, ale przynajmniej zobaczyłam, że bąbelek jest umiejscowiony wygodnie w macicy. Na serduszko jeszcze muszę poczekać. Niestety nie dostałam zaświadczenia lekarskiego o ciąży, a już myślałam, że będę sobie pracować po 4 godziny dziennie. Ale i tak zamierzam oznajmić w poniedziałek szefowej o swoim stanie. Powiem Wam, że chciałabym jak najszybciej przekazać swoje obowiązki i siedzieć sobie spokojnie w domku, bo trochę przewrażliwiona jestem.starająca się15, Madziulla, Doti87, Hashija, bacha8709, She86 lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!