Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam 39 i mimo to dostałam duphaston. Dla ciąży o ile dobrze pamiętam jest powyżej 30. Możesz zapytać lekarza czy wszystko jest ok.
To ja się pochwalę,że kupiliśmy dziś domek jeszcze pare spraw z bankiem nam zostało i możemy ruszać z remontemDoti87, kirys, Zambia lubią tę wiadomość
-
kirys normy w ciąży są takie:
Poziom progesteronu - normy
1-28 ng/ml - po owulacji
9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
17-146 ng/ml - 12.-28. tydzień ciąży
55-200 ng/ml - powyżej 28. tygodnia ciąży
Jeśli chodzi o pracę przy komputerze, to w marcówkach i lutówkach pełno dziewczyn jeszcze pracuje i to po 8 godzin dziennie przed komputerem, tak jak ja. U nas w firmie też prawie każda dziewczyna chodziła to końca 6-go miesiąca ciąży do pracy. To samo moje kuzynki i szwagierka.
Uważam, że to trochę naciągane z tym komputerem (tak było kiedyś jak były stare monitory). Zwłaszcza jak na pewno będziesz siedziała w domu na internecieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 19:41
Natalia 27.03.2016
-
Agisia gratuluję domku super!!! Pamiętam jak my swoje kupowalismy ale to radocha była hihihihi
A wg mnie każdy na chorobowe powinien iść jak uważa... Ja poszłam w 2 miesiącu bo po prostu finansowo wychodzilo mi lepiej siedzieć w domku bo większą pensje wtedy.miałam a jak ktoś chce powołać się na siedzenie krótsze przy kompie to pewnie ze tak.. Ja sobie nie wyobrażam siedzieć do 6 miesiąca w pracy... Tym bardziej że w 2 trymestrze miałam takie dni że dosłownie co 15 minut latalam do ubikacji.. -
Doti87 wrote:A jakieś przeziębienie mnie złapało ale mega porządne.. No i oprócz rutinoscorbin, wapna i paracetamol na gorączkę nic więcej brać nie mogę.więc lecze się domowymi sposobami i leżę...
No to ładnie z strony szefowej za taką reakcje miło
A z progesteronem nie pomogę bo nie wiem jakie są normy.
Witaj w klubie:* też mnie dziś złapało przeziębienie;/ ehhmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Jak tam nastawienie powyborcze? Kaczka wygrała:D więc widzę ustawę o in-vitro i pomoc parom starającym się ;/ także masakra! niestety mamy za dużo starych, którzy za Pisem idą ...Zobaczymy jak to będzie;/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Doti ja też latam co chwilę do ubikacji i nikomu to nie przeszkadza
Ale z pozytywów pracy to po prostu wychodzę do ludzi, czas szybciej mija, mam z kim pogadać o ciąży itd. Mam po kupić sobie coś nowego do pracy do ubrania
A tak to siedziałabym w domu i bym chyba zdziczałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:13
Natalia 27.03.2016
-
Patus in vitro swoją drogą,czekaj aż się do ciąż zaczną mieszać. Prenatalne chcą zlikwidować. I dla Boga zniosą aborcje nawet jak zagraża życiu. Więc poświecą życie matki i dziecka,nie mówiąc o pozostałej rodzinie. Szkoda gadać... Nie będę się denerwować
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
agisia wrote:Patus in vitro swoją drogą,czekaj aż się do ciąż zaczną mieszać. Prenatalne chcą zlikwidować. I dla Boga zniosą aborcje nawet jak zagraża życiu. Więc poświecą życie matki i dziecka,nie mówiąc o pozostałej rodzinie. Szkoda gadać... Nie będę się denerwować
co prenatalne?!, o tego to nie słyszałam, brak słówNatalia 27.03.2016
-
I powiedzcie mi co za przeproszeniem debile głosują na nich?????? No błagam was..
In vitro jest złe.
Aborcja jeżeli kobieta była zgwałcona przez 3 nawet facetów jest zła.
Zero poszanowania dla ludzi i ich decyzji.
No debile po prostu!!!!!!!!
A szczuja że dadzą 500 zł na każde dziecko Powyżej 2. Tylko że szkoda ze nie mówią że pewnie będzie od dochodów poniżej 700zł brutto i znów ta cała patologia ruszy z produkcją dzieciaków...
Masakra jakaś to będzie...Patus_777 lubi tę wiadomość
-
She86 wrote:Doti ja też latam co chwilę do ubikacji i nikomu to nie przeszkadza
Ale z pozytywów pracy to po prostu wychodzę do ludzi, czas szybciej mija, mam z kim pogadać o ciąży itd. Mam po kupić sobie coś nowego do pracy do ubrania
A tak to siedziałabym w domu i bym chyba zdziczała
Uwierz że ja na stanowisku kierowniczym kiepsko by to wyglądało jakbym z spotkań wychodzila co chwile...
A jak jestem w domku mam więcej czasu teraz na spotkania z znajomymi i szlajanie się po sklepach
Po prostu każdy ma inaczej ułożone życie i każdy z nas inaczej na wszystko patrzy.
Ja wolę mieć 1000zł więcej pensji, dużo wolnego czasu i pachnieć teraz hihihihi -
Doti87 wrote:I powiedzcie mi co za przeproszeniem debile głosują na nich?????? No błagam was..
In vitro jest złe.
A szczuja że dadzą 500 zł na każde dziecko Powyżej 2. Tylko że szkoda ze nie mówią że pewnie będzie od dochodów poniżej 700zł brutto i znów ta cała patologia ruszy z produkcją dzieciaków...
Masakra jakaś to będzie...
500zł powyżej 2 dzieci? A ja słyszałam,że na każde urodzone jakaś nowa wersja
I serio chcą prenatalne zlikwidować,bo jak wyjdzie,że ma dziecko wadę to możesz ciąże usunąć. Ciekawe czy na leczenie dzieci będą dawać...
No ja raz słyszałam,że dziecko po gwałcie to dar boży. Padłam!!!
Już rodzicom powiedziałam,że na drugiego wnuka troche poczekająPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:I powiedzcie mi co za przeproszeniem debile głosują na nich?????? No błagam was..
In vitro jest złe.
Masakra jakaś to będzie...
TE staruchy idą i głosują na nich;/ nasza młoda elita jest w mniejszości ;/ kur///nerwiska mam jak widziałam wczoraj Kaczkę... w tv i co, od czego zaczął gadać? od wymienienia nazwisk z katastrofy.........będzie to ciągnął aż to swojej śmierci,aż jakaś wojna z tego wyniknie;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:48
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
agisia wrote:Ej a może poleci sam do Smoleńska?
hhah niech leci, po tego tupolewa;D masakra cofniemy się do czasów epoki średniowiecza:D heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 20:54
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ooo agisia ty to masz dobry pomysł też tak chce hihihihi żeby kredytu się pozbyć... A znając życie tylko Frankowiczom pomogą a nam już nie.. A co to za różnica? Każdy miał swój rozum i wiedział jakie są konsekwencje brania takiego kredytu i ich protestty też mnie śmieszą.. Bo raz ze zaoszczędzili to dwa chcą nadal pomocy no proszę was... Mi też jest ciężko spłacać kredyt w złotówkach ale na ulicę nie wychodzę...