Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
agape trzymam kciuki za ten cykl!
agape lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda wrote:agape trzymam kciuki za ten cykl!
Andromeda nasz pies przez pierwsze kilka dni wył całą noc pod drzwiami, bo za nic nie chciał spać w swoim legowisku, tylko pod naszym łóżkiem Teraz już tylko drapie po drzwiach jak chce się przedostać do nasPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj spaghettiPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
agape wrote:U mnie dzisiaj spaghetti
hahaha u mnie też!
Cześć Dziewczyny! Rzadko bywam, wybaczcie, ale ostatnio zalatana jestem a poza tym jeszcze potrzebuję chwilę odsapnąć od forum.
Ale jakby co to podaję dane do tabelki: przewidywany termin @ 18.11 cykl 29(reszta się nie zmieniła)26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć! Walczę z katarem alergicznym, bo leki na alergię musiałam odstawić. Tzn. mam nadzieję, że to katar alergiczny a nie początek infekcji, bo przy alergii to trudno rozpoznać.
A Ty Madzia dalej kurujesz się w domku?Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny, też sobie tak powtarzam i że trzeba myśleć pozytywnie, ale z tyłu głowy i tak siedzi obawa. Tak szczerze mówiąc to mam mieszane uczucia, przeważają jednak te, że będzie ok Bez paniki. Tak sobie myślę, że matka to już do końca życia martwi się o swoje dziecko, co nie?
Hashija lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Zobaczysz że potem 9 miesięcy będziesz świrować czy dobrze się rozwija, a czemu cie coś kłuję a czemu ruchów jeszcze nie czuję. Jak już poczujesz czy to nie za mało??
Jeżeli się nakrecisz to najwspanialsze 9 miesięcy może okazać się najgorsze no i dziecko czuję twoje obawy i leki...
Ja raz w nocy się tak nakrecilam że mnie okradna a sama byłam w domu i co ja bym zrobiła, gdzie uciekala??!! Aż w końcu tak mały zaczął kopać nerwowo że musiałam się wyciszyć...
Także spokój i jeszcze raz spokój!!! Teraz czas radości i kupowania tych małych ciuszków i w ogóle jedź kup coś babasowi dla samej siebie!!!! Tylko mi nie pisz ze za wcześnie bo nastrzelam na tylek!!!!Madziulla, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny