Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kirys wrote:Doti masz rację, muszę wyluzować! U mnie taką psychologiczną granicą jest ten 7 tydzień. Obiecuję, że jak tylko minie, to kupię coś dla maluszka i wstawię tu Wam zdjęcie
Ja tak samo mówiłam. Najpierw bo chce usłyszeć serduszko, potem jak minie 12tc bo ryzyko się zmniejsza,potem aż poczuje ruchy bo przynajmniej tak wiesz,że bobo istnieje,teraz miałam 24tc bo wtedy większa szansa na uratowanie przy wcześniejszym porodzie,a teraz to się modle by siedział jak najdłużej zawsze będzie jakaś granicaShe86 lubi tę wiadomość
-
Ja szaleje z praniem i prasoeaniem ciuszkow dla małej w weekend przywioze od rodzicow kolejne duze pudlo, wydatki na wyplate listopadowa mam juz ustalone, zeby tylko byc przygotowana, bo juz tyle razy slyszalam, ze mam brzuch nisko a że może urodze przed terminem, że wyluzować nie umiem.
Szykuje sie jak do obrony magisterki -
Doti, u mojej niuni dobrze, jest grzeczna, ale ja już jestem przemeczona trochę.
Czekam aż ten połog się skończy i może od nowego roku staramy się o 2 bobasa.
Dzięki,że pytasz.:*
Zauważyłam właśnie,że forum było kiedyś takie,że nadrobić się nie dało,a teraz bardziej pustki. Gdzie są wszystkie staraczki i ciężarne??
Jak tam u was?:*05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
My też myślimy o drugim dziecku, może nie od razu ale po pół roku od narodzin zobaczymy jak będzie.
Ja jeszcze miesiąc w pracy, w między czasie remont a potem też ruszam z praniem i prasowaniem i urządzaniem kącika Wojtusia w naszej sypialni
No i jutro zaczynam 7 miesiąc. Wow kiedy to leciało
Kirys gratuluję !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 09:02
kirys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej;) faktycznie coś forum słabo przedzie;)
Nadziejka jak to jest mieć takie maleństwo w domu? LOL szybko planuje są drugie;)
Doti, Bacha ale mi lecą te Wasze ciążę tylko moja mi się dluzy;)
Hash Ty już tuż tuż
Ją też bo w poniedziałek IDE do szpitala i 11.11 CC oby tylko wszystko było dobrze;) trzymajcie kciuki i modlcie się za mnie;)agisia, Doti87, She86, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziula ale ci zazdroszcze ja jeszcze do 15:30 w pracy, potem zakupy, sprzątanie, pranie, prasowanie. Czy może mnie ktoś wyręczyć????
Dziś przyszły mi druty i włóczka mam zamiar nauczyć się robić na rutach i może uda mi się wydziergać jakiś kocyk dla maluszka. -
Kate toż to chwila moment i będziesz miała swoje dwa cudeńka przy sobie! Ale będą miały fajną datę urodzenia! Hihi mali patrioci Oczywiście będę pamiętała o Was w modlitwie.
Bacha podziwiam zapału do robienia na drutach. A jak będziesz się uczyła, od kogoś, czy z jakiegoś poradnika?Kate4 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny wiem że mogę na Was liczyć właśnie będą mali patrioci;)
Madziulla czasami takie południu chowanie jest fajne;)
Bacha podziwiał, ją mimo że leże całą ciążę i mogłaby coś dziergac to jestem len pod tym względem;) a takie fajne rzeczy można by zrobić np. Czapeczki;)
Kirys dziękuje za modlitwę i Kochana nie stresuje się ciąża bo jestem pewną że będzie wszystko dobrze;)