Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ale dzisiaj miałam akcje.
Pojechalam z synem do szpitala, bo goraczkowal od wczoraj wieczora, ale po podaniu p/goraczkowego ibuprofenu spadala. A dzisiaj ok 16 zaczela mu rosnac az do 40 i biedak caly sie trzasl. W szptalu odeslali nas przychodni przyszpitalnej. Tam byla jedna lekarka. Zostalismy wrzuceni w kolejke.
Pani dr doprowadziła mnie do białej gorączki. Zadawala pytania po 10 razy, nie sluchala co do niej mowie, zadawala absurdalne pytania, a jak zwrocilam jej uwage, zeby zajela sie dzieckiem (maly stal porozbierany z goraczka i czekal az pani dr go wreszcie zbada. Po tym wypraszala sobie zeby mowila jej co ma robic, wiec ja stwierdzilam, ze wlacze dyktafon bo nie wiem co zaraz bedzie robic, a ta ze ochrone wzywa, a wiec i ja oznajmilam ze wzywam meża. Zanim doszedl z samochodu to dr chciala mnie wyprosic z gabinetu zeby mogla malego zbadac. Parsknelam, ze chyba zartuje, że zostawie ja samą z moim dzieckiem. Oj duzo by opowiadac, a ręce to tak mi sie trzesly, no masakra. Jak maz przyszedl to do niego sie zwracala, a jak chcialam jej zadac pytanie to stwierdzial ze ze mna nie rozmaeia tylko z moi mezem. Wstalam, kazalam jej sie wypchac, zgarnelam syna, a mezowi kazalam zabrac od niej papiery i wyszlam. No juz dawno nikt mnie tak nie wnerwil. Cale opowiadanie mozna byloby napisac o tej wizycie.
Nigdy nie spotkalam sie z lekarzem ktory nie slucha co sie do niego mowi i krazy tylko wokol swoich zakreconych mysli.
Jak zobaczycie naglowki w fakcie agresywna kobieta w ciazy atakuje lekarke to będzie o mnie. -
Agisia co najsmieszniejsze to na necie znalazlam tylko jedna dr o tym nazwisku i tej specjalizacji czyli choroby wewnetrzne i to z pomorskie a tu dolnoslaskie... czyzby pani dr Pardo była na zsyłce? Totalna masakra.
Agisia nie zycze nikomu takiego gina na jakiego trafilas (pamietam jak o nim pisalas) ani lekarza z przymusu sytuacji jak u nas. A miala zdiagnozowac tylko angine i wypisac recepte, a to taka jazda sie zrobila.
No ale sa plusy tego... Mężowi powiedzialam, ze teraz to musi ze mna na porodówce być, żebym tam w bólach nikogo nie pozabijała
A inna sprawą jest to, że jeżeli chodzi o moje dziecko jedno czy drugie to jestem jak lwica, męża też tak bronie w razie potrzeby, ale on to mało kiedy tego potrzebuje. -
Hahaha hashija uprzedź gdzie będziesz rodzić żebym przypadkiem tego nie musiała widzieć ja też nie dam złego słowa powiedzieć o mężu,a co do dziecka to się okaże przykro mi z powodu lekarza. Życzę dużo zdrówka dla syna. Oby teraz już było tylko lepiej!
-
nick nieaktualny
-
Czesc, mam pytanie. Orientujecie sie co z szyjka macicy w moim tygodniu?
Moja jest na pewno nisko.... i raczej otwarta... powinna byc Juz wysoko i zamknieta?
Co u Was?
No i Milego dnia.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
agisia wrote:[*] mała świeczka dla wszystkich kropeczek jakie straciłyśmy
[*] to i ja zapalę - za wszystkie małe duszyczki, które straciłyśmy
[*] i jeszcze za te, których "rodzice" nie chcieli i się ich brutalnie pozbyli... ;-(Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Tez sie nie Moge doczekac Ale tak mi sie obecnie apac chce ze sie nie wygramole.... poczekam do tej 19 moze moj wroxi z pracy to pojedzie ze mna, bedzie latwiej. I mniej stresow.
Byle by teraz podrosla o jeszcze sie nie martwie29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
jutro rano mam HSG - trzymajcie kciuki
mam jeszcze pytanie, w którym dniu cyklu robiłyście badania LH, FSH, progesteron i estradiol?
Endokrynolożka zapisała mi na karteczce (chyba) 25dc, co u mnie sie przekłada na 7dpo. ale jak zwykle internet miewa odrębne zdanie, a ja się już tej karteczki doszukać nie mogę i się zastanawiam. -
Hej a ja mialam dzis miec TPS (test po stosunku), to jest chyba cos jak antyciala, trzeba do 8h po stosunku pojsc na pobranie sluzu i wtedy sprawdza sie ile jest % zywych plemnikow. No to my jak przykazano, o 3 w nocy budzik, szybkie przytulanko, a tu sie okazuje, ze pobieraja od 12!! No i wtedy to juz bedzie 9h i za pozno:/ Spotkalam swoja doktorke i z niepocieszona mina mowie co i jak a ona na to, trudno w nastepnym cyklu. Ja nie wiem czy dla nich cykl w te czy w te to zupelnie nie robi roznicy. A dla mnie to cala wiecznosc!!
Ech, juz mi lepiej:DStarania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)