Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
właśnie wróciłam z HSG.
Dobre wieści takie że wszystko wyszło drożne.
Badanie było na NFZ, robili oczywiście "na żywca", bez znieczulenia, chociaż obiecywali że coś wstrzykną. Nie było to bolesne ale było naprawde nieprzyjemne. Do tego polski NFZ - wszystko strasznie długo trwało bo w sumie 6h, chociaż samo badanie może 10 min. Większość personelu nie była też zbyt miła.
No ale na szczęście mam to już za sobą. Jak tylko przestanę krwawić bierzemy sie do roboty i wierze ze zabieg odniesie upragniony efektHashija, Andromeda, Ola_45, Doti87 lubią tę wiadomość
-
Taka sytuacja to teraz dzialać i się nie stresować
Agape dla moich rodziców 13 jest bardzo szczęśliwa, wiec oby i u Ciebie 13 nabrała szczęśliwego znaczenia
Andromeda to co takiego ten psiak robi? Nigdy jakos do psów mnie ciągnęło, ja jestem kociarą. -
Agape nie wierz w zabobony! 13 wcale nie jest pechowa! Ja jestem z 13-go
Ten dzień upatrzyła sobie Maryja do objawień w Fatimie, tego dnia ocaliła Jana Pawła II z zamachu. To nie może być pechowy cykl, mówię Ci!
Andromeda gratuluję zmiany podejścia i wspaniałego psiaka!
Taka Sytuacja super, że wszystko drożne, teraz do przodu, działajcie!
Hashija cudny brzusio, chętnie bym pogłaskała, uwielbiam jak już ruchy są mocno wyczuwalne, siostry tak zawsze głaskałam
JoHanna nowy cykl, nowe możliwości - powodzenia!!!
Ja dzisiaj wpadłam do pracy zanieść zwolnienie i posiedziałam tam... 4 godziny. Tyle dziewczyny miały do mnie pytań, tyle rzeczy do przekazania, teraz będą konsultacje telefoniczne hehe I od czasu do czasu będę tam wpadać, oczywiście o ile zdrowie i samopoczucie pozwoli. Po powrocie do domu padłam, odpoczywam cały czas, miałam zrobić pranie, to zrobię jutroHashija lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Taka sytuacja to Ty krwawisz? U mnie po bylo zupelnie bezobjawowo. Tylko ten plyn wyplywal jak wracalam do samochodu i sobie wkrecilam, ze pewnie mam cale spodnie mokre i ludzie to widza:D
Hashija piekny brzuszek:) psiak jest jak dziecko, szaleje, chce sie bawic. Dzis dorwala sie do bialka w proszku mojego M i jak wrocilam z pracy to miala fredzle pod broda jak sw Mikolaj:D no i teraz po tej odzywce moze monstrum wyrosnie heheHashija lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Hej Dziewczynki
A ja właśnie wczoraj wróciłam ze szpitala, przeleżałam tam cały ostatni tydzień bo zaczęłam krwawić i gin skierował mnie na obserwacje.
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło Ciąża się rozwija prawidłowo mimo plamień i serduszko pięknie bije Dostałam L4 i nakaz leżenia plackiem więc leże
Hashija piękny brzusio
Taka sytuacja super że wyniki ok teraz to tylko brać się do robotyAndromeda, Hashija, She86, Patus_777 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
jussio, dobrze ze skonczylo sie pewnie tylko na strachu
aniab, a co u Ciebie?Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Jussio to jakiegos krwiaczka masz? Skad to krawienie? To trraz grzecznie leż w domku i leniuchuj. Trzymam kciuki!
Andromeda przeczytalam mojemu jak Twoja psina dorwala sie do biialka sie usmiał!
Kirys to teraz bedziesz mogla sie wyluzowac i zajac planowaniem i przegladaniem wszystkiego co zwiazane z dzieciaczkami
Dzieki dziewczyny, ten sliczny brzusio juz mi tak ciazy juz nie moge doczekac sie rozwiazania. Ale do grudnia przydaloby sie wytrzymac, bo jak zalapie sie na swiadczenie rodzicielskie to o 1tys bedziemy do przodu. Boje sie, ze jest teraz taki szum wokol tych pirniedzy dla matek a ja jak zeykle nie zalapie sie na to. -
To krwawienie się pojawiło przez to że trofoblast zaczął mi się odklejać No i teraz grzecznie leżę i się modlę żeby przykleił się z powrotem Ale gin trochę mnie uspokoił bo mówił że jest to ciąża do utrzymania I tego zdania się tak uczepiłam że nie dopuszczam innej opcji choćbym miała leżeć przez 9 miesięcy.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Za dwa tygodnie kazał przyjść do kontroli ale chyba pójdę trochę szybciej bo zastrzyki co mi przepisał skończą mi się wcześniej a nie dopytałam czy będę je brać dłużejLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Jussio kochana tak się o Ciebie martwiłam jak nie pisałaś! A tu taka historia... Teraz leż grzecznie, odpoczywaj i bądź dobrej myśli Skoro tak lekarz mówi, to musi być dobrze!
Hashija narazie to się wgryzam w tematy związane z ciążą, nie wiem czy to do końca dobrze, bo potem mi lekarz mówi, że za dużo czytam internetuHelenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Sporo dziewczyn na pocztku nawet rezygnowalo z forum np grudniowek bo na poczatku co chwile ktoras odpadala, bo albo puste jajo, albo brak serduszka lbo przestawalo bic albo jeszcze inne tragedie. Brdziej sie denerwowaly niz to bylo warte a przeciez mialy zdrowe dzidziusie dobrze rozwijajace sie. I tej sytuacji popieram, nie czytac internetow
-
Dzięki dziewczyny za wypędzenie zabobonów Tak naprawdę, to w ogóle nie ma dla mnie różnicy czy to 13,czy 10, czy 50 cykl starań. Modlę się o ten szczęśliwy w końcu
Jussio proszę uzupełnij "mnie" na 1 stronie
[email protected]Patus_777 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Kirys a mówiłam byś se odpuściła czytanie internetu!!! Przez stres możesz pluć sobie w twarz. Ja sama zrezygnowałam z forum ciążowego z początku,bo jak czytałam o problemach to siedziałam i ryczałam. A teraz zobacz prawie 3 trymestr mam i wiesz co? Spokojnie przechodze wszystko. Polecam!!!
Jusio odpoczywaj kochana. Jak mi to lekarz powiedział: korzystaj póki jeszcze możesz
Ja też zostałam zagoniona do leżenia. Ostatnio dużo załatwiam z remontem i skończyło się na bólu brzucha wczoraj. Na szczęście przy leżeniu przechodzi. Więc mam nakaz odpoczywania. Mama czuwa i goni do łóżka jak tylko widzi,że chadzam po mieszkaniu