X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki w 2015 !!!
Odpowiedz

Staraczki w 2015 !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część;) dzięki że o mnie pytacie) leże nadal w szpitalu i czekam, chociaż wczoraj na wieczor miałam takie skurcze że myslalam że urodze;/ na szczęście teraz z rana się uspokoiło, nie chce narazie rodzić bo dyżur ma taki lekarz dziwny;) oby do środy;)

Patus_777 lubi tę wiadomość

• annnnnnnnnnnn Debiutantka

Wysłany: 8 listopada 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 listopada 2015, 21:16

annnnn
  • starająca się15 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

piszę, żeby się z Wami pożegnać. Zawieszam starania ale przede wszystkim zawieszam ovu... Nie fajnie porobiło się między mną i Mężem, mamy pewien problem i musimy z nim sobie poradzić... Niestety ten problem stoi na drodze naszych starań, więc jestem zmuszona odpuścić... Z drugiej też strony doszłam do takiego stanu emocjonalnego, że już nie daję rady i muszę odpocząć...a śledzenie objawów, notowanie ich na ovu, mierzenie temperatur i wchodzenie na forum mi nie pomaga więc rezygnuję z tego wszystkiego...

Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna za cenne rady, dobre słowo i za wsparcie, mam nadzieję, że każda z Was niedługo doczeka się dwóch kreseczek na teście ciążowym. Powodzenia i może kiedyś do ponownego usłyszenia :)

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca się życzę Ci powodzenia i poukładania życia. Mam nadzieję,że dojdziecie do porozumienia i wszystko będzie ok. Z całego serca życzę Ci/Wam jak najlepiej!!! Trzymaj się!

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca się mam nadzieję, że dojdziecie do ładu z mężem. I obyś doczekała się upragnionego dzidziusia! Wróć jak już będzie dobrze

• kirys Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca się życie czasem stawia nas w takiej sytuacji, że wydaje się, że nie damy rady. Bywa ciężko, ale wszystko jest do przezwyciężenia. Pamiętaj, że po każdej burzy wstaje słońce - i dla Was ono zaświeci! Powodzenia!

Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca się powodzenia kochana, napewno dogadacie się i będzie dobrze :-*

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Ola_45 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:16

03.2015 - 6t. 💔
    12.2015 syn
    Starania od 2017r
    Mąż ✅
    Ja :
    Niepłodność idiopatyczna
    Niedrożny lewy jajowód
    7x IUI - nieudane
    IVF :
    I transfer - 5t.💔
    2 zarodki ❄️❄️
    II transfer - 19.11.2024
    testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze)
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nowego :/ powoli się przyzwyczajam, że życie nam tak piszę. ..mam ochotę beczeć jak bóbr;/
    Proszę o zmianę [email protected]

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patus to wyplacz się kochana!!!! To też pomaga... Taki reset z emocji wszystkich... Ile razy ja tak miałam, chciałam odpuszczać starania bo już miałam dość... To są ciężkie chwile, dużo emocji dla kobiety...

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patus przykro mi bardzo :-(

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadziejkaa1

:) PROSIMY O FOTKĘ małej księżniczki:***************************

Doti87 lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patus_777 wrote:
    Nadziejkaa1

:) PROSIMY O FOTKĘ małej księżniczki:***************************

Dołączam się!!!! Obiecalas!!!!!!!

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate4
    trzymam kciuki:******** Za niedługo maleństwa z WAMI:) TEŻ PROSZĘ O SŁODKIE ZDJĘCIE:* <3

Kate4 lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Patus_777 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dajcie nam się nacieszyć waszym szczęściem, może nam się przyklei:) :********

Kate4 lubi tę wiadomość

4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?(85-??]*€!§]€¥<',£[^…?.€§…!,€^¥€?^…|€!§?…!.€^§!,§{¥,§…|,€§',€~…~|§…{,¥|^^?,^§{|¥§!,€§§|!?.|§…~!,^§¥~§?.¥^^?¥^}¥

Łapać z rana :-D

Andromeda, Patus_777 lubią tę wiadomość

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet asiun jak u Was? @ przyszła czy może testowałyście??

• Andromeda Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Ale wietrzny weekend, co? U nas nad morzem to w ogole byl sajgon. Tak mi sie dzis nie chcialo isc do pracy, ze zastanawialam sie nad dniem na zadanie;) Ale jakos sie udalo. W sob pojechalismy do moich rodzicow, pierwszy raz z pieskiem - i wlasnie tam przed blokiem zrobila pierwsza kupe!:D

No i przyznam sie Wam, ze ostatnio lapie sie na tym, ze potrzebuje jakiegos dluzszego wolnego. Nie tam urlop dwutygodniowy, ale tak na dluzej, oderwac sie od pracy, porobic w domu, poczytac ksiazki... Tak bardzo marze o tym, by miec tych kilka m-cy wolnych przed pieluchami, zarwanymi nocami itd :DD

Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
    GAMETA Gdynia od 01.2020
    3x IUI 👎
    ICSI: ❄❄❄❄❄❄
    1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
    2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
    3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
    4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
    Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
    5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)
  • asiun Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ! Dawno nie pisałam, ale wszystko się skomplikowało :(. Aktualnie jestem w szpitalu, miałam torbiel na lewym jajniku, ale cudownie zniknęła...ale w ciągu miesiąca na prawym jajniku zrobiłam mi się duża, wielokomorowa torbiel i do tego mam jeszcze markery nowotworowe podwyższone, ale to podobno normalne przy takich torbielach, ale i tak się martwię. Dostaje jakieś antubiotyki w kroplówkach i leżę, do tego jeszcze wczoraj przyszła @, ale tak naprawdę już drugi cykl z rzędu się nie staramy. Stale boli mnie lewy bok...noga, żebro, jajnik i sama nie wiem dlaczego skoro torbiel mam na prawym. Najwieksze bóle mam od okresu mniej więcej do 14 dnia, później boli troszkę mniej. Sama już nie wiem co mam myśleć ,lekarze za wiele nie mówią. Boję się, że przez te torbiele nigdy nie będę w ciąży.

preg.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiun wrote:
    Hej dziewczyny ! Dawno nie pisałam, ale wszystko się skomplikowało :(. Aktualnie jestem w szpitalu, miałam torbiel na lewym jajniku, ale cudownie zniknęła...ale w ciągu miesiąca na prawym jajniku zrobiłam mi się duża, wielokomorowa torbiel i do tego mam jeszcze markery nowotworowe podwyższone, ale to podobno normalne przy takich torbielach, ale i tak się martwię. Dostaje jakieś antubiotyki w kroplówkach i leżę, do tego jeszcze wczoraj przyszła @, ale tak naprawdę już drugi cykl z rzędu się nie staramy. Stale boli mnie lewy bok...noga, żebro, jajnik i sama nie wiem dlaczego skoro torbiel mam na prawym. Najwieksze bóle mam od okresu mniej więcej do 14 dnia, później boli troszkę mniej. Sama już nie wiem co mam myśleć ,lekarze za wiele nie mówią. Boję się, że przez te torbiele nigdy nie będę w ciąży.

Asiun ja mam torbiel od lipca i mam markery CA125 podwyższone. To normalne! ja bym tym CA sie nie martwila puki jest torbiel.
    Czy jest to torbiel czekoladowa czyli endometrialna?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:49

‹‹ 686 687 688 689 690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ