Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija to super wieści Półtora tygodnia szybko zleci, a potem to już z górki
Aaa no i słuchaj gin i wykorzystuj męża ile się da Choćby dla czystej przyjemności
Ciężarówki nasze kochane powiedzcie mi czy i co stosowałyście na rozstępy??? Bo właśnie się rozglądam za kremami, ale wybór jest taki że głowa małaLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Asiun jak tam u ciebie??? A tak w ogóle to trzymam kciuki żeby to dziadostwo szybko ci się wchłonęło i za szybki powrót do starańLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Jussio jak dobrze słyszeć takie pozytywne wieści od Ciebie! Ja dopiero wygrzebuję się z łóżka w którym zjadłam śniadanie. Na mdłości kupiłam opaski sea band w aptece gemini właśnie Od wczoraj je testuję, zobaczymy czy poskutkują. Narazie jest ok
Hashija u Ciebie to chyba wszystko idzie książkowo super!
Kate jesteśmy z Wami!!! I czekamy na zdjęcia słodziakówKate4 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Jussio ja nie stosowalam nic i dopiero tydzien w stecz zaczely byc widoczne moje stare rozstępy. Nowych nie zauwazylam.
A z Gabrysia chcialabym wytrzymac do 1 grudnia. Wg usg termin mam na 28.11 a wyliczony na podstaeie ostatniej owu to 04.12. Na grudniowkach same dziewczynki wychodza teraz przed terminem.
Mąż teraz bedzie mial pare dni wolnych to bede chciala wykorzystac go do przemeblowania i moze lozeczko juz rozlozymy.
Kirys wszystko ksiazkowo. W pierwszej tez ksiazkowo bylo a porod dal mi w kosc... oby tym razem bylo lzej. Watunki szpitalne będą na bank lepsze, no i mąż w asyscie
Kate trzymamy kciukiKate4 lubi tę wiadomość
-
Jussio ja używam Oillan mama, fakt że zapach jest średni ale naprawdę mi służy bo narazie zero rozstępów.. Plus używam oliwke dla kobiet w ciąży z Rossmanna..
Ale według mnie bardzo dużo robią geny i jak mają ci wyjść to i tak wyjdą mimo smarowania się kremami.
Kate jak tam u Ciebie??
Nadziejka przypominam i zdjęciu obiecanym..
Hashija to ładnie mała rośnie jeszcze chwila i będzie z wami...
Hashija lubi tę wiadomość
-
jussio wrote:Patuś
właśnie doczytałam że zaopatrzyłaś się w Mace Ja zawsze kupowałam mace i resztę suplementów dla męza w aptece gemini bo mają dużo lepsze ceny i przesyłka zawsze przychodziła nienaruszona, wszystkie leki oryginalnie zapakowane więc z czystym sumieniem polecam zakupy tam bo jak teraz sprawdzałam to za Mace 100 kapsułek chcą ok 22zł więc jest różnica w porównaniu do normalnej apteki czy zielarskiego sklepu.
DZIĘKI:***********mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyO godz 12.05 i 12.06 przyszły na świat Nikola (2750g, 53cm) i Dominik (2850g, 54 cm). Dzieciaczki są zdrowe dostały po 10 pkt ale narazie nie mam ich przy sobie bo muszę dojść do siebie po CC;) jestem najszczesliwsza;)
Dziękuje za kciuki wszystkim;)Doti87, aleala, violett, jussio, agisia, Taka Sytuacja, She86, kirys, Zambia, Andromeda, Ola_45, Madziulla, Patus_777, bacha8709, myshka84, Kicior lubią tę wiadomość
-
Kate kochana gratuluję z całego serca!!!!
Kate4 lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Jusio ja używam Palmers. To jedne z nielicznych,które można używać od początku ciąży. Większość jest od 4 miesiąca,ale lepiej smarować się jak najszybciej. Zamawiałam w gemini ale raz przyczaiłam w rossmanie w podobnej cenie. Więc warto zerknąć i tam. Ale tak jak napisała Doti wszystko zależy od genów.
Kate gratuluje kochana :-* jak dojdziesz do siebie poproszę o opinie o cc. Mnie ona też czeka. A teraz odpoczywaj
Hashija duża dziewuszka Ci się szykujeKate4 lubi tę wiadomość
-
Ha, ale wybrałam dzień żeby zajrzeć do mojego wątku-matki!
Kate wielkie gratulacje!!! Ale super !!!
Jussio, dla Ciebie też gratki, nie wiedziałam, że się udało akurat niedawno - juhuu! Mogłabyś mi dopisać na 1 stronie wątku córeczkę? Dzięki.
Dziewczynki, trzymam za wszystkie kciuki cały czasZambia, jussio, Patus_777, Kate4 lubią tę wiadomość
-
Kate gratulacje, nareszcie sie doczekalas!
Kate4 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
kirys wrote:Jussio przybij piątkę! Ja dziś weszłam w 8 tydzień z wymiotami. Na szczęście niewielkimi i tylko rano, ale dupek nie zdążył się wchłonąć
Aniabbb jak tam Twoja laparoskopia?Patus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
aniab, to jest jakies niepojete... a nie myslalas, zeby zrobic to prywatnie? ja juz chyba stracilabym cierpliwosc na dobre:/ no i czy w tym czasie mozecie sie starac, czy caly czas odkladacie to ze wzgledu na badanie?Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
staramy się,jeden cykl przystopowaliśmy.ja straciłam cierpliwośc,jest mi już wszystko jedno,jadę zaraz do szpitala próbuje ostatni raz. Pół roku juz czekam i ciągle coś... w poradni gdzie robie badania za każdym razem 10 dni przed zabiegiem patrzą na mnie jak na nienormalną, to samo jest w pracy gdzie uprzedzam wcześniej, że mnie nie będzie bo mam laparoskopie, ech dam znać po dzisiejszej wizycieInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud