Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Starajcie się mocniej:* niech się uda do końca roku:)
Czekamy na nastepne bobaski:* i zdjęcia:) już nie moge się doczekaćmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Starajcie się mocniej:* niech się uda do końca roku:)
Czekamy na nastepne bobaski:* i zdjęcia:) już nie moge się doczekaćmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Chyba zależy od laboratorium ale częściej chyba jest od miesiączki.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
acha no bo tej mojej przyjaciólce 3 dni po terminie @ beta wyszła 930 i tak się zastanawiam według norm to ok 5 tyg. Dzięki jussioInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
kurcze zaczynam sie denerwować przed laparoskopią jeszcze 2 tyg,a w glowie mam mętlik,tak jak w poprzednich cyklach mialam spokój i jakieś takie przeczucie, że ona nie dojdzie do skutku tak w tym odwrotnie. do tego ta ciąża przyjaciółki a druga wczoraj dzwoniła że będzie miała bliźniaki,jakis wysyp ciąż w moim najbliższym otoczeniu,cieszę się ale z drugiej strony czuje żal że mi nie wychodzi.Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Aniabbb kochana nie przejmuj się tobie też w końcu się uda A to że zaczynasz się stresować przed zabiegiem to normalne bo zawsze to ingerencja w twój organizm, ale ja wierzę że będzie wszystko w porządku i uda się za pierwszym podejściem
Może to jest ten jeden ostatni kroczek który musisz zrobić, żeby się tak na dobre odblokować
Powiem ci że ja tak miałam z tym USG męża. Cały czas czułam że jak w końcu uda mi się go przekonać do badania to obojętnie jaki będzie wynik uda nam się od razu. Po prostu czułam, że słabe wyniki nasienia, tak nas przyblokowały, że potrzebowaliśmy to jakoś przeskoczyć
I chociaż wyniki usg nie były najlepsze bo okazało się że zaczynają mu się robić żylaki powrózków nasiennych to chyba jakoś tak z nas presja zeszła że naprawdę udało się nam od razu Bo jak tak patrzę na kalendarz to się okazuje że równo dwa tygodnie po usg wyszedł mi pozytywny test
Także tego... życzę żeby i u ciebie wszystko dobrze się skończyło i może w ogóle nie będziesz musiała podchodzić do laparo bo jeszcze w tym cyklu się uda
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 12:49
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
na ten cykl nie liczę zupełnie,a bać nie boje sie samej laparoskopii tylko tego co mi tam wyjdzie że będę miała tak pozrastane jajowody że nie da sie ich przepchac dzieki za słowa wsparcia. Jussio ty też miałaś laparoskopię dobrze pamietam czy coś pokręciłam?Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
moglabyś mi opisac jak wyglada przygpotowanie do zabiegu tzn czy miałas lewatywe np i co jeszcze Ci robili? wybacz że Cię meczeInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Ja lewatywy nie miałam ale wiem że to zależy od szpitala i od tego jakie ma procedury.
Mnie przyjęli na oddział w poniedziałek do południa, wiem że musiałam mieć zrobione badania krwi przy przyjmowaniu (grupa krwi, HIV, WR/kiła, i na żółtaczke te przeciwciała i jeszcze czystość pochwy ten cały pakiet potrójny) a resztę sami sobie zrobili. Po przyjęciu już nie mogłam nic jeść tylko kazali mi wypić min 4 litry wody niegazowanej Rano we wtorek założyli cewnik i wenflon, dali coś na uspokojenie i zawieźli na salę operacyjną, a tam chwila moment i odpłynęłam Potem jak się budziłam z narkozy to tylko pamiętam że bardzo bolało, ale dali przeciwbólowe i potem już było w porządku.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
eh to każdy szpital ma inaczej chyba ja mialam zrobic ekg,morfologie grupe krwi i krzepliwość,mocz i prześwietlenie klatki piersiowej do tego muszę mieć cytologię ,nie wiem czy reszte będa mi robic w szpitalu czy w ogole ???Ale pytałam się 3 razy czy na pewno te badania wystarczą. dzięki jeszcze razInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Ja żadnego płukania pochwy nie miałam przynajmniej jak byłam przytomna bo potem to nie wiem, ale w opisie zabiegu nic nie było na ten temat więc pewno nic takiego mi nie robili
A te 4 litry nawet dało się wypić, no wiesz jak się ma tą świadomość że dzięki temu nie musisz mieć lewatywy to można dużo zrobić
A teraz jak leżałam w szpitalu, ale nie w tym co miałam laparo to dziewczyny przed zabiegiem miały właśnie lewatywy albo musiały wypić dzbanek jakiegoś takiego okropnego specyfiku na przeczyszczenie więc chyba ta moja woda to najmniejsze złoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 13:40
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Współczuję Wam dziewczyny, tego wszystkiego:/ ale aniabbb warto się poświęcić jussio już ma swoją fasolkę !
Trzymam kciuki by się aniabbb wszytko udało!aniabbb lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Chwale się:
http://www.fotoszok.pl/out.php/t2566603_img-20151119-175436.jpg
Piotruś i waży już 1kgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 18:11
aniabbb, Patus_777, Nadziejkaa1, Ola_45, Andromeda, kirys, agape, Hashija, Kicior, bacha8709 lubią tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Chwale się:
http://www.fotoszok.pl/out.php/t2566603_img-20151119-175436.jpg
Piotruś i waży już 1kg
JUHUUUUUUUUUUUUUUU:) W końcu pierwsza fotka;) ŚLICZNYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!Doti87 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!