Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadziejkaa1 wrote:A z sąsiadami rozmowa była na ten temat?
Jak dobrze,że ja tego problemu nie mam..
No ja nie idę bo w ciąży wredna się zrobiłam i jeszcze się pokłoce poczekam aż mąż wróci i musi iść pogadać.. Sąsiedzi trafili nam się hmmm średni.. mają kota, psa, królika i cholera wie co jeszcze... I zamiast chodzić z tym psem na spacer to go wypuszczają na ogród i on szczeka i szczeka i szczeka bo chce wrócić a oni go trzymają kilka godzin.
Oszalec idzie....... -
Doti piszesz, że będziecie urządzać pokój dla małego. To jak, on będzie czy nie będzie z wami spać w sypialni?
Kurcze bo ja już zgłupiałam. Tez miałam zamiar urządzać od grudnia pokój, no ale szwagier w sobotę mi mówił, że po co już pokój urządzać skoro łóżeczko postawicie w swojej sypialni, bo zobaczycie że trzeba będzie ciagle wstawać, i że ich dwójka dzieci spała z nimi do 2 roku zycia..
Jak wy to myslicie??Natalia 27.03.2016
-
No ja od razu przygotowuje w pokoju obok sypialni naszej. Chcę żeby miał swój pokój z swoimi meblami dziecięcymi od Początku. Tak sobie wymyśliłam i może to zły pomysł, no nie wiem... Zawsze można w ostateczności wrzucić łóżeczko do sypialni na 2-3 tygodnie jak nie będę już miała siły ale chcę przyzwyczaić młodego że jest w swoim pokoju.
No zobaczymy jak wszystko wyjdzie
Kochana rób po swojemu, tak jak chcesz i olej słuchanie innych
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
My mamy dla małej pokój do zrobienia, a póki co ma łóżeczko u nas.
Wiadomo jest wcześniakiem i jak to taki maluch różne rzeczy mogły sie wydarzyć.
Chociaż za jakieś 2 mies zrobimy jej pokój i da sie nianie dodatkowo żeby wszystko słyszeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:11
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Cześć dziewczynki! Ja dopiero teraz weszłam na Internet, bo dziś znowu wpadłam do pracy, zanieść zwolnienie i przekazać kolejną porcję informacji koleżankom, które mnie zastępują.
Też mam problem z kotem sąsiada, bo ciągle się u nas szwęda, denerwujące są zwłaszcza ślady jego łapek na dopiero co umytym samochodzie - potrafi przejść przez całą maskę i nawet przednią szybę - a że trzymamy samochód pod wiatą, to sobie tam wchodzi. Nie wiem czy rozmowa z sąsiadem coś da, chyba, że będzie go trzymał stale w domu, bo to już są takie stworzenia, że chodzą gdzie im się podoba i przecisną się przez niemal każde ogrodzenie. Swego czasu szukałam preparatów odstraszających koty, psy i coś tam jeszcze, kupiłam nawet jeden, chyba w sklepie ogrodniczym. To był taki proszek, który nalezy wysypać, żeby zrobić taką jakby barierę. Nie był zbyt wydajny, do tego łatwo się wymywa ja pada deszcz, ale możecie czegoś podobnego poszukać i sprawdzić u siebie. Zawsze coś da, przynajmniej na jakiś czas.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Melduję się !
Dzisiaj wypuścili mnie do domu, torbiel zmniejszyła się do 33 mm więc jest duuużo mniejsza, lecz od czwartku nie zmniejszyła się już ani trochę więc postanowili wypuścić mnie już do domu, kazali obserwować tę torbiel..póki co co dwa tygodnie mam chodzić na kontrole do gin., Na wypisie w rozpoznaniu oprócz torbieli napisane mam też o ostrym zapaleniu przydatków macicy o którym nikt mi ani słowa nie powiedział !
Nadal boli mnie lewy bok (a torbiel jest z prawej strony) jeden lekarz sugerował, że mogę mieć tam zrosty, ale to tylko jego przypuszczenia.
Myślałam, że oszaleję w tym szpitalu same ciężarne dookoła, na salach obok dzieci. Ehhh, że też akurat trafiłam gdy na położniczym był remont
Martwię się, że ta torbiel utrudni nam starania, ale będziemy działać !!Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Asiun witaj spowrotem:) wiadomo, co by sie nie dzialo - w domu najlepiej.Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)