Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Wam powiem,że moja sąsiadka trzymała kota na długiej smyczy tak żeby do nas nie wchodził, a miał swobodną możliwość poruszania się. Jednak z nią nie było problemów,bo jak do nas przydreptał to bardzo przepraszała.
Doti jak mąż nic nie zdziała to wykorzystaj burzę hormonów. Mi ona już nie raz pomogła,a przynajmnniej zelżało mi jak sobie powrzeszczałam
Asiun daj znać co Twój gin powie!
Kirys jak się czujesz?
Mi jeszcze z max 10 tygodni zostało i Adaś będzie z namiPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Dajcie tu jakieś nowe, super wieści....pozytywne!!!...u nas jak się wali, to po całości....Mój nie dostał kolejnego świadczenia rehabilitacyjnego, trafił na durną komisję w zus- jest zdolny do pracy...hihi więc, super jeśli lekarz medycyny pracy z jego zakładu uzna, że nie nadaje się do pracy....to wypowiedzenie umowy, jeszcze teraz przed świętami;/ także siedzę w pracy nadgodziny, by przeżyć;/
....W ogóle, jakiś taki okres, bynajmniej u mnie, jak nie to koleżanka chora, jej mąż w szpitalu, kolejna problemy w rodzinie itd...a w tv terroryzm ;/ ......Czy już nie ma jakiś pozytywów;D ?
Masakra stresy mi się udzielają, że znów mam kłucie serca, zrezygnowałam z kawy;/ eh
Jakby pykło teraz, to faktycznie w najmniej oczekiwanym momencie;D ale liczę, że jakieś z nas się uda, niech kruszą się nam te staraczki 2015 / zaraz zmiana roku:) a my co....mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus mam nadzieje, ze jednak wszystko sie ulozy - czasami na poczatku nie do konca po naszej mysli by potem okazalo sie, ze wlasnie trzeba bylo przejsc przez kryzysy by odniesc zwyciestwo. I tego zycze nam wszystkim:)
A zmieniajac juz temat mniej radosnie: prosze o zmiane na, rety to juz bedzie 17 cykl, @16/12.Patus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Patus niech mąż się odwoła od decyzji ZUSu.. Bo oni pewniekombinują żeby nie płacić itp.
Z nimi trzeba się niestety o swoje porządnie wyklocic!!!
Powodzenia kochana i ba napewno ok będzie...
Nooo starać się dziewczyny faktycznie bo 2015 powoli się kończy...Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczęta!
Co u Was? Dawno mnie nie było. Poczytuję Was, ale chyba wszystkiego nie nadrobię.
U mnie już 30 tydzień, jestem już po remoncie teraz tylko czekam na łóżeczko i wózek.
Jestem do końca listopada w pracy a potem idę w końcu na upragnione L4.
Trochę mam teraz problem z biodrami bo mi cierpną i spać nie mogę, ale dla dzidziusia wszystko.Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Nadziejkaa1 wrote:Ojej,już 8tc:)
Jak sie czujesz?Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Patus wszystko się ułoży, popieram zdanie Doti, od decyzji ZUS trzeba się odwołać. A z trudnościami tak to już jest, u nas akurat jak się udało zajść, to momentalnie pojawiły się problemy w pracy u męża i w związku z tym też finansowe. I można by powiedzieć, że to nie odpowiedni moment, ale tak już jest i wierzę, że wszystko się ułoży i będzie dobrze.
Patus_777 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys musisz koniecznie piwiedzieć alergologowi o ciąży. Na pewno powinien odłożyć Ci wszystkie leki. Wolno przyjmować tylko na astme i to nie wszystkie. Nie daj sobie wmusić leków i jak cś idź do innego lekarza. Ja się męczyłam z alergią ale jakoś dałam radę. Mąż sprzątał mieszkanie żebym nie musiała wdychać chemi i nos mi nie podrażniało
-
Hej Kobitki
Kirys dzięki że pytasz
A u mnie w zasadzie tak samo jak u ciebie Podpisuję się pod twoim postem obiema rękami Ciąże czuje 24h na dobę, ale na szczęście też wymiotowałam tylko raz i mam nadzieję że będzie tylko lepiej
Jestem też po wizycie kontrolnej i jest wszystko w porządku Muszę się oszczędzać ale już nie muszę leżeć plackiem
Miłego dniakirys, Patus_777 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
No i super dziewczyny że ok wszystko..
Teraz czekam na wieści od starających się... Hallo miłe Panie mamy listopad i ktoś musi pochwalić się 2 kreskami... Czekam czekam
Wirusiątka dla was :
§&§£$€€$€¥€§§~|^&&|€$$¥~^~§£$£€&&¥£$$£
ale beznadziejna pogoda jest, pada deszcz, wichura u mnie taka ze masakra.. Wzięłam się za sprzątanie domu ale idzie mi to w tak W żółwim tempie że wkurzam się sama na siebie.. Jakoś dzisiaj nie mój dzień i mi smutno
Jutro o 20 mam wizytę i zobaczymy ile synus Już ważyPatus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski mam sprawe. mojej przyjaciółce koncza sie plastry anty a gina ma dopiero w styczniu. na prywatnego ja w tej chwili nie stac a na książeczki sa takie kolejki ze szok. czy któraś ma na zbyciu niepotrzebna choc jedna paczke albo 2? z chcecią odkupi
-
nick nieaktualny
-
agisia wrote:Kirys musisz koniecznie piwiedzieć alergologowi o ciąży. Na pewno powinien odłożyć Ci wszystkie leki. Wolno przyjmować tylko na astme i to nie wszystkie. Nie daj sobie wmusić leków i jak cś idź do innego lekarza. Ja się męczyłam z alergią ale jakoś dałam radę. Mąż sprzątał mieszkanie żebym nie musiała wdychać chemi i nos mi nie podrażniało
Leki to ja od razu po pozytywnym teście odstawiłam i nawet nie pytałam alergolog, tylko upewniłam się na wizycie u gin, czy dobrze zrobiłam. No i powiem Ci, że na szczęście nie jest tak źle z tą moją alergią, mam wprawdzie katar, ale mniejszy niż miałam zanim zaczęłam brać leki i się odczulać. Gin mówił, że w ciąży układ immunologiczny działa inaczej, nie wytwarza tyle przeciwciał i stąd mniejsze objawy alergii Jego zdaniem powinnam przerwać odczulanie, więc tak zrobię. Nie będę ryzykować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 15:02
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!