Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija wiedzialam, kiedy kciuki trzymac hehe
Gratki!Hashija lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualny
-
Hashija wspaniale! Mega gratulacje!!! A jeszcze przed południem pisałaś, że odpoczywasz i zbierasz siły. Cudownie, że wszystko poszło gładko i mała nie była tak duża, czego się obawiałaś i przede wszystkim, że zdrowiutka. Buziaki dla Was :*
Hashija lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Andromeda wrote:Hej Dziewczyny, Kokardka Twoje gaciory robia furore;)
Ja w koncu nie powtarzalam tego testu po stosunku, mialam sajgon w robocie i odpuscilam. W sumie to kochalismy sie tylko raz przed sama ovu wiec chyba bylby cud. Zostaly mi dwa ostatnie cykle z clo, a potem do szesciu inseminacji-a wciaz nie wiem czy w ogole do tego podchodzic. Caly czas staram sie zawierzyc swoj los Opatrznosci.
Aniab, co z Twoja laparo?
Kate dzielna jestes ze swoja dwojka:)
Hashija kciukam za Was!Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
chciałabym w to wierzyć ale mój lewy jajnik do tej pory był leniwy i owulacja z prawego raczej ,ale zobaczymy może po laparo coś mu się zmieni do tego in vitro refundowane do czerwca mało czasu zostało,mój lekarz ma mi dać namiar na dr.prof.Dębskiego i mam się na niego powołać może coś to da,ponoć Dębski jeden z najlepszych specjalistów w Polsce ale jak czytałam w necie opinie są różne. narazie czekam na do zdjęcia szwów i aż zaczne się normalnie czuć :)aaa miałam lewatywę nawet 2 nic przyjemnego, do tego jodynowanie pochwy i cewnikowanie,czego to człowiek nie zrobi dla dzidziusiaInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Hashija gratulacje podziwiam Cię! Szacun, ze dalas radę:*
Ja życzę Wam udanych Mikolajek same 2 kreski na testach:) Ja planowo jutro powinnam mieć miesiaczkęHashija lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hashija super gratuluję kochana :-* poprosimy piękna fotkę córeczki i jak możesz i chcesz to opowiedz jak poszło jak przebiegalo wszystko bo zaczynam się denerwować ostatnio Ehh
Aniabbb kochana może akurat uda się z tym lewym jajnikiem... Będzie dobrze zobaczysz!!!! Ważne że już wszystko za Tobą i szybkiego powrotu do zdrówkaHashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHash bardzo Ci gratuluje;) dużą dziewczynka;) to u mnie maluchy maja już prawie miesiąc i waga 3350 i 3200 więc jeszcze im jpduzo brakuje do Twojej;)
Taka sytuacja po necie nie kapnelam się że to ciąża bliźniaczą bo normalny przyrost był dopiero USG;)
Z okazji Mikołaja życzę uprawnionych 2 kresek a ciężarówki spokojnych i nudnych ciąż
BuzkiHashija lubi tę wiadomość
-
Hash gratuluję! Już masz to za sobą szczęściaro! Przytul Córcie od forumowych ciotek
Ja nadal czekam
Aniabbb - najważniejsze że jeden odepchany. Szanse wzrosły o 50%. Więc dużo.
Dziewczyny ja pewnie zniknę z forum na jakiś czas. Nadal trzymam kciuki za wszystkie staraczki!
A wszystkim ciężarówkom życzę spokojnego donoszenia!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2015, 22:02
Hashija lubi tę wiadomość
-
hihi ja dzis po wypis byłam i na korytarzu złapałam mojego lekarza i też mam zielone swiatełko na wiec jak M wróci z pracy bedzie otroInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Aniab owocnego wieczoru:P
A ja na spokojnie, robimy sobie wieczor przed tv z krewetkami;) nie wiem jak Wy, ale ja jestem w stanie duuuuzo za nie zrobic hehe;)aniabbb lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)