Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
Hashija - gratulacje:*
Dziewczyny mam pytanie.
Moja koleżanka ma niedoczynność tarczycy i miesiączka spóźnia jej się 8dni + ma objawy te najczęstsze m.in ból piersi,senność,mdłości,częste latanie do toalety,wrażliwość na zapachy, czesta zmiana humoru, zachcianki itp. Robiła w weekend rano test i wyszła od razu wyraźna druga kreska,a później powtórzyła wieczorem inny test i tez wyszła od razy wyraźna. Na drugi dzień rano kolejny test i tez od razu krecha wyszła. Wszystkie testy plytkowe i dzisiaj zrobiła popoludniu strumieniowy i tez od razu krecha. Na betę w tym tygodniu chce iść i do gina,ale poprosiła żebym się zapytała czy to serio ciaza czy niedoczynność tarczycy powoduje jakieś fałszywe wyniki,bo ponoć przy nadczynnosci tak jest i ogólnie chorobach. Bym chciała żeby jej się udało, bo równy rok się starali i nagle takie coś.
Czekam na odpowiedz.
Jak tam u was? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 22:37
Hashija lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Zambia - wiesz ona nie może w to uwierzyć I wyczytała coś w internecie, że nadczynność powoduje właśnie fałszywy wynik i ogólnie coś o tarczycy właśnie mówiła, a ja nie mogę się na ten temat wypowiedzieć,bo nie mam chorej tarczycy i nie wiem.
Dzięki:) Ty już po terminie? Maluch nie chce wyjść?05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Hej !!
Na początek przepraszam wszystkie, które czekały na jakieś wieści ode mnie. Tak więc ze szpitala wyszłam 16 listopada, z 3cm torbielą więc dużo, dużo mniejszą. Tydzień temu byłam na kontroli i okazało się, że po torbieli nie ma śladu. Jednak moje ednometrium znowu nie powaliło wielkością 8,8mm w 24 dniu cyklu. W niedzielę powinnam mieć @, ale nie ma jej do teraz. Dzisiaj rano testowałam i sama nie wiem... widzę tam " coś ". Pomożecie dziewczyny ? Powiedzcie mi czy dostałam na głowę czy Wy też tam coś widzicie ? Czy kreska nie powinna być ciemniejsza ? Zaraz wybieram się na betę.
W linkach poniżej znajdują się zdjęcia testu.
https://imageshack.us/i/pbHuztWSj
https://imageshack.us/i/hlH9z9mHjWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 09:05
Doti87, aniabbb, Ola_45, Hashija lubią tę wiadomość
-
Asiun ja już po cichu gratuluję bo druga krecha jest jak się patrzy Beta tylko potwierdzi twoje szczęście Czekam na wynik z niecierpliwością
asiun, Hashija lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
jussio wrote:Asiun ja już po cichu gratuluję bo druga krecha jest jak się patrzy Beta tylko potwierdzi twoje szczęście Czekam na wynik z niecierpliwością
:* :* :*
Póki co to nie dziękuję żeby nie zapeszyć. Mam tyle skrajnych emocji w sobie dzisiaj, cała się trzęsę...
-
No hallo... Proszę Pani piękna druga kreska jak.się widzi
Gdybyś ty mój pierwszy test zobaczyła gdzie ja tam cień cienia zauważyłam, aż mój mąż patrzył na mnie jak na wariatke bo nic nie było a ja i tak coś tam dostrzegłem
Po cichu gratuluję ale myślę że beta to potwierdzi jak nic koło 100 będziesz miała.... :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 09:33
asiun lubi tę wiadomość
-
Nadziejkaa ja mam niedoczynność tarczycy, zaczęłam brać Letrox50 ok. 2 tygodnie przed pozytywnym testem, więc raczej to nie zakłóca wyniku. A cztery testy pozytywne i te wszystkie objawy - to musi coś znaczyć Niech idzie jak najszybciej na betę i do lekarza, a internetu nie ma co czytać za wiele!Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Aniabbb teraz doczytałam o twojej laparo. Kochana nie ma co się załamywać z jednym drożnym jajowodem też można zajść naturalnie w ciąże i ja jestem tego żywym przykładem Tak więc głowa do góry, pierś do przodu i zabierać się ostro do roboty tym bardziej że od razu dostałaś zielone światło
A jak samopoczucie po zabiegu? Diabeł nie taki straszny jak go malują co???Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 10:54
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
nick nieaktualnyHasija Gratki!! Zdrówka!!
Asiun po cichu gratuluje!! jest krecha
ja mialam niedawno posiew z szyjki robiony wynik naszczescie dobry, czekam na wynik cytologi jeszcze i bede wtedy sie umawiac na hsg. termuny sa na luty wiec pewnie w lutym bede miec jakosasiun, Hashija lubią tę wiadomość
-
jussio wrote:Aniabbb teraz doczytałam o twojej laparo. Kochana nie ma co się załamywać z jednym drożnym jajowodem też można zajść naturalnie w ciąże i ja jestem tego żywym przykładem Tak więc głowa do góry, pierś do przodu i zabierać się ostro do roboty tym bardziej że od razu dostałaś zielone światło
A jak samopoczucie po zabiegu? Diabeł nie taki straszny jak go malują co???Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Hashija gratulacje!!
Aniabbb teraz Twoje szanse wzrosły po udrożnieniu jednego jajowodu, więc głowa do góry!
Ja dzisiaj 10dc, wczoraj skończyłam brać CLO, w piątek wybieram się na monitoring. Zobaczymy co się tam dzieje.
A poza tym dzisiaj oficjalnie szefowa mi ogłosiła zakmnięcie naszej firmy i zwolnienie w połowie stycznia, więc nowy rok rozpoczynam wręcz zajebiście No cóż czas ruszyć tyłek za nową pracą.
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za was,a wy za mnie ale bym sie cieszyła jakby @@ nie przyszła. ..na razie dzień się spóźnia. Wiec nie myślę o testowaniu...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Ahh się rozmarzyłam ...ostatnie dni 2015... prezent na święta wspaniały
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Dzięki dziewczyny :*
Wieczorem będę miała wyniki bety i progesteronu
Patus - ja @ powinnam mieć w niedziele, dzisiaj ten test robiłam zupełnie bez przekonania...cuda sie zdarzają w połowie cyklu wyszłam ze szpital w dodatku ten miesiąc mieliśmy sobie odpuścić i jakoś tak spontanicznie wyszło. Trzymam za Ciebie kciuki ! < 3
Jeju.... niech te wyniki już będą, strasznie się stresuję...Patus_777 lubi tę wiadomość