Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
bacha8709 wrote:Justaw
Patus_777
marjotka
Czy wy nie miałyście teraz testowac, czy ja coś pominełam?
ja niee . ja czekam na pierwszą @ po laparo.
Termin niby na dziś ale coś ni widu ni słychu.
wiem ze ten cykl na pewno bezowocny, bo w płodne leżałam plackiem po zabiegu...
także u mnie bezstresowo tym razem -
Ja juz mam 27 dc i zostały 4 dni... Test czeka w szafce, ale jakoś mnie nie kusi bo nie chce się zawieźć, że znów nie poszło i jak poprzednim razem na betę leciałam to teraz jakoś tak mi się nie pali... JejKuś będę skakać pod sufit jak by się e końcu udało
She przykro mi, że nie udało się. Ale kolejny cykl przed tobą przynajmniej jest pretekst do częstego przytulania się hihihihi -
bacha8709 wrote:Zambia nie jestem sfrustrowana, a raczej zasmucona.
Już dużo w swoim życiu przeszłam i nigdy nie miałam z górki.
Nigdy też nie narzekałam, przyjmowałam wszystko na klatę.
Ale teraz kiedy w końcu znalazłam odpowiedniego faceta i chcemy stworzyć normalną rodzinę, to jakoś nam nie wychodzi.
Wiem, ze dopiero od niedawna się staramy, i czym ja głupia się zamartwiam.
Ale potrzeba stworzenia prawdziwej rodziny jest silniejsza.
A ja cię rozumiem, bo sama staram się dopiero drugi cykl, który strasznie mi się wydłużył, organizm mi się chyba rozregulował i już się martwię, że może być coś nie w porządku. I faktycznie to jakoś drzazga w sercu, że dosyć, że człowiek miał całe życie pod górkę, że wreszcie jakoś ułożone jest to życie i... no właśnie jest jedno "ale". Ja też bym chciała aby to było tak od razu, od pierwszego podejścia. Tylko, że ja nie mam tak, że mnie boli na widok dzieci w parkach, na placach zabaw i gdy dowiaduje się od znajomych że są w ciąży. Boli mnie jak słucham słów typu "wszyscy imprezują, a ja siedzę z bachorem w domu, że też musiałam wtedy wpaść". Bo ja bym chciała nie móc imprezować i siedzieć w domu z dzieckiem w sobotę wieczorem, ja bym chciała tak "planowanie wpaść" i nic, a niektóre małolaty nie chcą i chodzą z brzuchem po pierwszej imprezie - przepraszam jeśli kogoś obraziłam, bo nie o to mi chodziło. Chciałam tylko wspomnieć o tej NIESPRAWIEDLIWOŚCI natury.Ola_45, bacha8709, myshka84 lubią tę wiadomość
"Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek" -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:01
tysiaa93 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Podczytałam trochę o waszych zachciankach i się aż zaśmiałam, bo wczoraj byłam na spacerku z moim przyszłym chrześniakiem i jego mama też mówiła o zachciankach, tyle, że ona miała zachcianki od zawsze, gdy nie była w ciąży, a z kolei w ciąży prawie w ogóle na nic nie miała szczególnej ochoty. Teraz mały ma 4 tygodnie, jej zachcianki wróciły, ale się powstrzymuje, bo karmi naturalnie i nie może jeść tego na co akurat by miałą ochotę.
Ola_45, bacha8709 lubią tę wiadomość
"Musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek" -
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
Doti87 wrote:Ja juz mam 27 dc i zostały 4 dni... Test czeka w szafce, ale jakoś mnie nie kusi bo nie chce się zawieźć, że znów nie poszło i jak poprzednim razem na betę leciałam to teraz jakoś tak mi się nie pali... JejKuś będę skakać pod sufit jak by się e końcu udało
She przykro mi, że nie udało się. Ale kolejny cykl przed tobą przynajmniej jest pretekst do częstego przytulania się hihihihi
no ja świrowałam w tym cyklu i na nic sie to zdało, wiec w przyszłym mam nadzieje będe już mądrzejsza i się opamiętam z tym testowaniem
czekam na @, umówiłam się na czwartek do gina, bo miałam się pojawić jeśli się nie uda i będziemy pomagać naturze
a Tobie Doti życzę powodzenia, którejś musi się udać !Natalia 27.03.2016
-
bacha8709 wrote:Justaw
Patus_777
marjotka
Czy wy nie miałyście teraz testowac, czy ja coś pominełam?
Ja nie dopiero zaczynam 3 cykl starańmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hej dziewczyny.
Ja na chwilę wpadłam, bo zaraz do siostry, a potem mój K. po mnie przyjeżdża i do jego mamy. Dziś powinny już być wyniki jej. Staram się nie stresować, ale martwię się..Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
xxx
Też tak mam, że boje się przytyć, nie chce stracić figury..
Na chwilę obecną ważę 49kg, ale zobaczymy co będzie potem.
Dziewczyny, w którym tc można płeć rozpoznać?
Aga z kafe z tego co napisała, to jest w 14tc i wie, aż się zdziwiłam, że tak szybko można.
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Hej,
W koncu i ja sie tu przenioslam, ładnie juz stron natrzaskałyście.
Gratuluje wszystkim zaciazonym!!!
Dopiszecie mnie proszę:
Taka sytuacja____28______11______1________@ 04.05.2015
U mnie kolejny cykl nieudany.
Wizyte u endokrynologa z moim podwyzszonym TSH mam na koniec kwietnia.
A dzisiaj organizm mnie zaskakuje, bo mam 15dc i wszystkie objawy owulacji, a spodziewalam sie jej dopiero za tydzien.
Jak tylko maz wroci z pracy zadzialamy wiec, a noz widelec w koncu zatrybiShe86, Ola_45, jussio, Kokardka44, myshka84 lubią tę wiadomość
-
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
.
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze)