Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczynki,
coś się dzieje w tym mcu z moją @...zawsze trwała ok 5-6 dni, z czego 3 bardziej obfite lub średnie a reszta to plamienie. W tym mcu 3 dni tradycyjne bardziej obfite a od tamtej pory, z przerwami mam plamienie...i do tego dochodzą skrzepy....dziś 10 dc. Miała tak któraś z Was?
Zaczynam się martwic.... -
agatkaa wrote:Czesc dziewczynki,
coś się dzieje w tym mcu z moją @...zawsze trwała ok 5-6 dni, z czego 3 bardziej obfite lub średnie a reszta to plamienie. W tym mcu 3 dni tradycyjne bardziej obfite a od tamtej pory, z przerwami mam plamienie...i do tego dochodzą skrzepy....dziś 10 dc. Miała tak któraś z Was?
Zaczynam się martwic....
Ja tak miałam... I nic mi z tego nie wyszło, po prostu za dużo myślałam o ciąży i okres się zmienił i tyleagatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Czesc dziewczynki,
Zaczynam się martwic....
Ja też tak miałam, jak brałam dupka, mi sie pojawiało brązowe plamienie i trwało i trwało..., taki jakiś dziwny cykl, a potem się uspokoiło. -
Hej dziewczyny
U mnie wszystko w porządku Mdłości NARESZCIE mi przeszły i teraz naprawdę mogę się cieszyć ciążą A po świętach mam wizytę kontrolną i liczę że poznam już płeć tego małego człowieczka co we mnie siedzi
A dziś zaglądam tylko na chwilę bo wpadłam w wir przedświątecznych przygotowań i na wszystko brak mi czasu, a że jeszcze mój szanowny małżonek pilnuje żebym się przy tym wszystkim za bardzo nie przemęczała to trwa to u mnie dwa razy dłużej
Dlatego kobitki żebym potem nie zapomniała to już dziś składam Wam życzenia
Wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Niech każdej spełnią się wszystkie i te najskrytsze marzenia...
Naszym kochanym staraczkom życzę żeby zobaczyły jak najszybciej dwie upragnione kreseczki
Ciężarówkom nudnych ciąż i łatwych rozwiązań
A naszym mamusiom i ich prześlicznym szkrabom dużo zdrówka i pociechy z każdego nowego dnia, niech wam nigdy nie zabraknie miłości
No i wszystkim nam życzę odrobiny śniegu w te Święta
Ola, Hashija wasze dzieciątka są do schrupania Takie słodziaki Zakochałam się
Miłego dnia!!!
kirys, She86, Patus_777, violett lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Jussio cieszę się, że wreszcie się lepiej czujesz Daj koniecznie znać jak będziesz znała płeć, u mnie jeszcze nie było widać a do następnej wizyty długie 4 tygodnie.
Ale za to dzisiaj mam małe święto, bo wkroczyłam w drugi trymestr
U mnie przygotowania do świąt idą bardzo spokojnie, bo przez przodujące łożysko mam szlaban na sprzątanie. Ty się Kochana czasem nie przemęczaj poważnie Ci mówię!
Dzięki za życzenia i Tobie również życzę obfitych łask i spokojnych rodzinnych Świąt!jussio lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
jussio dzięki za życzonka:*** niech się spełnią!
Wszystkim naszym NAJWSPANIALSZYM STARACZKOM życzę, aby w 2016 każda z nas zobaczyła II kreski:) Zdrówka, miłości i wiele wytrwałości:* będziemy mieć swój własny cud:*
Mamusiom siły i ciepła rodzinnego:) tym które czekają na rozwiązanie prędkiego porodu i ślicznych bobasków;)
TAK W OGÓLE JESTEŚCIE NAJWSPANIALSZYMI KOBIETAMI POD SŁOŃCEM:****
Ps. ja dziś mam zawalone gardło, katar także pięknie kończę stary rok;/ eh zdrówko by się przydało;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 21:10
Hashija lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
hej Dziewczyny, ja rowniez zycze Wam spokojnych Swiat i spelnienia choc czesci marzen w nowym roku.
Nie odzywalam sie, bo u mnie sie troche pokomplikowalo - maz zostal zaatakowany przez jakiegos debila i ma zlamany obojczyk:( wiec swieta w takiej atmosferze, ale i tak dobrze, ze nie w szpitalu bo na szczescie operacja nie jest potrzebna. to tyle optymistycznych informacji z mojej strony;)
trzymajcie sie cieplo!!Patus_777 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Czesc!!!
Wpadłam życzyć Wam wszystkiego co najlepsze na święta i nowy rok. ;*
Oraz zostawic kilka maleńkich wirusków, dzisiejsza beta 29,6Andromeda, Patus_777, Ola_45, Doti87, kirys, She86, jussio, Kokardka44, Madziulla, aniabbb, violett, Hashija lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Czesc!!!
Oraz zostawic kilka maleńkich wirusków, dzisiejsza beta 29,6Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 17:21
4 lata starań CUD!!!
-
Andromeda wrote:hej Dziewczyny, ja rowniez zycze Wam spokojnych Swiat i spelnienia choc czesci marzen w nowym roku.
Nie odzywalam sie, bo u mnie sie troche pokomplikowalo - maz zostal zaatakowany przez jakiegos debila i ma zlamany obojczyk:( wiec swieta w takiej atmosferze, ale i tak dobrze, ze nie w szpitalu bo na szczescie operacja nie jest potrzebna. to tyle optymistycznych informacji z mojej strony;)
trzymajcie sie cieplo!!Andromeda lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
Oraz zostawic kilka maleńkich wirusków, dzisiejsza beta 29,6
Huuuura!!!!!! Gratulacje kochana... Wiedziałam że się uda!!!!! Trzymam mocno kciuki kochana za ładny przyrost.. A pisałam wiadomość do ciebie ostatnio -
Oraz zostawic kilka maleńkich wirusków, dzisiejsza beta 29,6Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Kochane moje zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia!!! Siły i nadziei dla tych, które przeżywają trudniejsze chwile, czy to długie starania, czy jakieś kłopoty w rodzinie. Dużo zdrówka, cierpliwości i radości dla mamusiek. Spokoju i zdrowia dla oczekujących przyjścia na świat swoich pociech. A wszystkim dużo dużo miłości i spełnienia nawet najskrytszych marzeń!Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
AleAla gratuluje i trzymam kciuki za ładny przyrost!!! A dla Was staraczki wszystkiego o czym sobie zamarzycie,Ciężaróweczka spokojnej nudnej ciąży i szczęsliwego rozwiązania.
Chciałam Wam bardzo podziekować że byłyście że mną w tym roku
Jestescie wspaniałe!!
Jussio bardzo proszę o zmiane w tabelce na 30_11__1__19.01.2016Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 01:48
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Zdrowych, Wesołych Świąt spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze, karpia bez ości i worka prezentów życzyłabym śniegu,ale nie wymagajmy od Mikołaja aż takich cudów
Staraczkom życzę dwóch kreseczek, ciężarówkom nydnych i spokojnych ciąż, tym oczekującym szybkiego porodu, a mamusiom przespanych nocy!aniabbb lubi tę wiadomość