Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.
Trochę spóźnione,ale wesołych Świąt, spędzonych miło z najbliższymi.
I szczęśliwego nowego roku.;*
Życzę wam 2 kreseczek,spokojnych ciąż,szybkich porodów o terminie,mamusia żeby dzieci były grzeczne i nie dawały w kość.
I jeszcze zdrowia,szczęścia, dużo miłości,cierpliwości, siły,zero smutku, a jak najwięcej radości i żeby uśmiech nie schodził z twarzy!:*
kirys, jussio lubią tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
hej dziewczyny kiedyś troszkę pisałam u was, no napisze co mnie martwi 23 grudnia zrobiłam test ciążowy wynik pozytywny, w sumie chciałam mieć dwójkę dzieci ale strasznie się boje bo córka moja ma dopiero 16ms no niby jak się urodzi dziecko to będzie mieć 24ms ale to i tak małe dziecko . Z córą mamy super kontakt strasznie jest przywiązana do mnie i boje się że poprzez brak czasu to ją troszkę zaniedbam jak już się urodzi dziecko bo z noworodkiem jest roboty dużo ehh no martwi mnie to czy będę umiała to wszystko pogodzić i że mąż pomoże bo z pierwszym dzieckiem w sumie ja tylko się zajmowałam tzn teraz też ja tylko się z małą bawie poświęcam dużo czasu.Wiem że niektóre się starają i chcą mieć dziecko a nie wychodzi im no ja też chcę się teraz cięszyc z tej ciąży pozdrawiam was.
-
Ada nawet nie skomentuje twojego wpisu... Faktycznie jest to forum dla kobiet starających się i myślę że twój wpis jest 'troszkę' nie na miejscu.....
A jak postaraliscie się o drugie dziecko to po prostu porozmawiaj z mężem że wasze życie się zmieni i ma zacząć w końcu pomagać!!!!!tysiaa93, agisia, Hashija lubią tę wiadomość
-
Wpadam powiedziec że moja beta to nie ciąza a aktywna hormonalnie torbiel starań ciąg dalszy( to już 37 miesiąc )
Ada... Chciałabym mieć takie problemy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 14:35
-
Też byłam w szoku ;p
A dziękuje serduszko sie troche ustabilizowało i jak na mnie jest ok grzecznie łykam wszystkie leki i robie regularne badania -
Laski jakie przykro ;p przeciez nic sie nie stało strasznego uszy do góry
Oczywiscie ze wypijękirys lubi tę wiadomość
-
ada26 takie obawy i dylematy ma mnóstwo kobiet, ale już tak nas natura stworzyła, że jesteśmy w stanie to wszystko jakoś pogodzić. Przyjście na świat dziecka to ogromna zmiana w życiu rodziców, ja czekam na pierwsze i z tyłu głowy już się boję jak to wszystko ogarnę. A z doświadczenia mojej siostry powiem Ci, że szwagier który nigdy nie pomagał przy pierworodnym, musiał się nieco wdrożyć jak się urodziło drugie. Tak więc głowa do góry i ciesz się ciążą!Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Cześć Dziewczynki, zaglądam czasem do Was, ale ostatnio nawet nie miałam czasu słówka napisać. Cieszę się, że jesteście pozytywnie nastawione, zwłaszcza moja ulubiona Aleala!! Trzymaj tak dalej dzielna dziewczyno!!
W końcu nam też się uda, nie?
U mnie po staremu, niestety nie mogę podać terminu @ do tabelki bo w tym cyklu nie muszę wreszcie nic zażywać więc dałam sobie siana z obserwacją czegokolwiek, liczeniem dni itp. a od następnego cyklu stymulacja, monitoring i wreszcie inseminacja (mam nadzieje)
Buziaki dla wszystkich i Cudownie Szczęśliwego Nowego 2016 Roku, oby każda przytuliła swojego maluszka. Postanowienie Noworoczne - NIE PODDAWAĆ SIĘ I Z UŚMIECHEM DO PRZODU IŚĆ!!Doti87, aleala lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:Cześć Dziewczynki, zaglądam czasem do Was, ale ostatnio nawet nie miałam czasu słówka napisać. Cieszę się, że jesteście pozytywnie nastawione, zwłaszcza moja ulubiona Aleala!! Trzymaj tak dalej dzielna dziewczyno!!
W końcu nam też się uda, nie?
U mnie po staremu, niestety nie mogę podać terminu @ do tabelki bo w tym cyklu nie muszę wreszcie nic zażywać więc dałam sobie siana z obserwacją czegokolwiek, liczeniem dni itp. a od następnego cyklu stymulacja, monitoring i wreszcie inseminacja (mam nadzieje)
Buziaki dla wszystkich i Cudownie Szczęśliwego Nowego 2016 Roku, oby każda przytuliła swojego maluszka. Postanowienie Noworoczne - NIE PODDAWAĆ SIĘ I Z UŚMIECHEM DO PRZODU IŚĆ!!
Kicior będziesz miała pierwszą inseminację? U mnie też padła taka propozycja u mojego gina, ale na razie dałam na wstrzymanie. Poczekam jeszcze, muszę się jeszcze zastanowić nad tym wszystkim.
A jeszcze na domiar złego dzisiaj zdechła mi moja ukochana suczka, owczarek niemiecki - miała 10 lat. Tak kochałam tego pieska, cala rodzina! Echh, co za okropny dzień.Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Maggar współczuję z powodu psinki u mnie też wszyscy płakali jak nam kotka zdechła. Ale co zrobić, takie życie...
Co do inspiracji to: tak, to będzie pierwszą. A Wy długo już się starcie? Bo u nas to już ponad 2 lata będzie a wszystkie badania wychodzą prawidłowo więc puki co ja nie widzę lepszego wyjścia. A Czemu się wahasz?Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Dziękuję, jesteście Kochane:), to jest masakra, jak zwierzątko odejdzie.
My się staramy już ponad rok, tylko ze mój M ma wyniki trochę słabe tzn 4 % prawidłowych plemników no i u mnie też nie jest idealnie, mam chorą tarczycę i policystyczne jajniki, no ale owulacje każdego miesiąca mam i pęcherzyk też pęka. Jedynie kolejny cykl po dupku i stymulacji (miałam podane ovitrelle a przed nią lamette), pęcherzyk mi nie pękł. I tak mi się wydaje, że te leki na mnie gorzej działają. Przed inseminacją zastanawiam się nad drożnością. Gdzieś czytałam, ze jak poddajesz się inseminacji to drożność muszą zrobić obowiązkowo. Czy to prawda?
Kicior to ja trzymam mocno kciuki za ten cykl z inseminacją, będziesz dla Nas kolejną nadzieją, ze wszystkim dziewczynom z forum w końcu się uda!!Patus_777 lubi tę wiadomość