Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
agisia wrote:No a ja dziewczyny od wczoraj leże na patalogi ciąży trafiłam tu z ostrą jelitówką i odwodnieniem. Podczas badań wyszło,że skróciła mi się szyjka,jest miękka i rozwarcie na opuszek palca. Myślałam,że się załamie!!! Mogą mnie już nie wypuścić. Lekarka powiedziała,że jak będę mieć dobre wyniki to się zastanowi. Promyk nadziei mi dała trzymajcie kciuki!
SUPER DZIĘKI ZA INFO:)
Właśnie tą klinikę mam na oku D ale nie mam teraz takiej możliwości....jak już podejmę leczenie, muszę mieć za co....jak na razie M szuka nowej pracy....
Ile kosztuje u niego sama wizyta?!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus pierwsza chyba koło 200zł. Cennik mają na stronie. Dokładnie nie pamiętam.ja tam teraz chodzę do gin prowadzić ciąże. Koszt badań mają podobny jak w innych laboratoriach. Ale zawsze można robić gdzie indziej i nie robią problemów. Ja jestem bardzo zadowolona. Naprawdę polecam
-
We wtorek będę mieć może wyniki badań hormonów. ..napiszę wam... jak będą złe powiem mojemu, żeby już poszedł na kolejne badanie nasienia....zostały mu do wykończenia z 14 tabletek ...do pełnego 3 miesiąca. ..co miało się poprawić może wyjdzie trudno. ...bo z kompletem badań chcę iść do jakiegoś specjalisty by się ktoś określił, jakie mamy szanse. ...nie będę bezczynnie czekać niech się jakiś normalny gin pojawi i odpowie nam....mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
5.02 upłynie 3 miesiąc suplementacji, od badania 5 miesiąc...
I nic już nie bierze na kręgosłup tyle....więc może coś ruszy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 19:45
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Hej dziewczynki, ja jestem nadal w szpitalu zostaje jeszcze minimum tydzień do 25 stycznia do konca 32 TC wg USG. A to jest u mnie 6 dni różnicy licząc od ostatniej miesiączki, bo powinnam w przyszła środę skończyć 32 TC. Szyjka mimo Pessaru poleciła i ma już jedynie 10 mm więc może się zdarzyć że wyjde ze szpitala dopiero po 6 tygodniach, po skonczeniu 34 tc... Oby nie później. Jest ciężko.., bardzo tesknie za bliskością męża ale muszę myśleć o coreczce i dac rade by urodziła się zdrowa!
Kurcze Bacha i Agisia ale zlecialy mi wasze ciąże jeszcze kilkanaście dni i będziecie mieć malenstwa przy sobie! super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 16:58
Patus_777, bacha8709 lubią tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
She86 wrote:Hej dziewczynki, ja jestem nadal w szpitalu zostaje jeszcze minimum tydzień do 25 stycznia do konca 32 TC wg USG. A to jest u mnie 6 dni różnicy licząc od ostatniej miesiączki, bo powinnam w przyszła środę skończyć 32 TC. Szyjka mimo Pessaru poleciła i ma już jedynie 10 mm więc może się zdarzyć że wyjde ze szpitala dopiero po 6 tygodniach, po skonczeniu 34 tc... Oby nie później. Jest ciężko.., bardzo tesknie za bliskością męża ale muszę myśleć o coreczce i dac rade by urodziła się zdrowa!
Kurcze Bacha i Agisia ale zlecialy mi wasze ciąże jeszcze kilkanaście dni i będziecie mieć malenstwa przy sobie! super!
She trzymaj się Kochana:) Potem córeczka da wam tyle radości, żę szybko zapomnisz o czasie spędzonym w szpitalu, ona wam wszystko wynagrodzi
Mi zostały nie całe dwa tygodnie, jest już ciężko fizycznie. Jestem w dodatku mega niecierpliwa więc czas dłuży mi się straszniePatus_777, She86 lubią tę wiadomość
-
largos wrote:Czesc dziewczyny, mam pytanie, robilam badanie moczu i wyszedl mi cukiet w moczu 50mg a test na obciążenie, ktory robilam miesiac temi wyszedl w porzadku, co to moze oznaczac?
50mg
Largos mi ostatnio tak samo wyszło a nawet w moczu miałam koło 200mg. Ogólnie powtórzylam krzywa cukrowa i wyszło wszystko ok i znowu zrobiłam mocz i już ok było.
Mi wyszło że za dużo jadłam owoców i słodyczy i organizm nie zdążył przetrawic. Powtórz na spokojnie krzywa cukrowa i mocz sobie. A jak ci nadal wyjdzie to do diabetologa bo może dopiero teraz wychodzi Ci cukrzyca ciążowa. -
MOJE WYNIKI, zobaczcie proszę LEPIEJ SIĘ ZNACIE:)
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/j4EFVRfakpIPy0s470iTaTVDef_TYw
wyniki :
tsh,
fsh,
estraiadol i prolaktyna, brakuje tylko lh.... jeszcze odbiorę !
wydaje mi się, że TSH 3,50 podskoczyło miałam 2 !mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!