Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się, że mogłam jakoś pomóc. Ja też długo dojrzewałam do nowenny, wymawiałam się brakiem czasu, ale cały czas miałam myśl, że jak zajdę, to muszę ją odmówić. Odmawiałam więc od dnia pierwszego bladego testu, do prawie końca pierwszego trymestru i dało mi to tyle spokoju i wiary, że będzie dobrze, jak nic innego. Bez tego pewnie bym świrowała strasznie na początku, bojąc się powtórnego poronienia.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Witajcie dziewczyny!
Kupę czasu mnie tu nie było, ale staram się od czasu do czasu was poczytywać.
Trzymam nadal za Was kciuki!
Mi zostało już tylko 3 tygodnie do porodu. Czasem pojawia się strach przed porodem, ale staram się pozytywnie do tego podchodzić. Jak wyjdzie w rzeczywistości to się okaże.
Jak Wasze samopoczucie po Świętach?Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBacha witaj Faktycznie kupe czasu Cie nie bylo matko to juz tylko 3 tyg?
U mnie zdiagnozowano endometrioze i w połowie lutego mam badanie drożności jajowodów.
od września jestem zablokowana lekami na endometrioze. leki koncze brac w marcu i mam nadzieje ze szybko zaskocze. trzymam kciuki za jak najmniej bolesny porod.
A po świetach? obdarowani prezentami i obżarciWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 09:42
-
Bacha wow! to już lada dzień Powodzenia!!!
A po świętach u mnie waga ruszyła, wszystko było tak pyszne, a że mdłości I trymestru minęły, to sobie dogadzam, no i brzuszek już trochę jest widocznyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 12:01
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
violett - gratulacje! super że sie udało!
Bacha -czesc! kopę lat powodzenia na porodzie.
dawno mnie nie było. przepraszam. u mnie ok. synuś jest już na świecie. urodził się w terminie, szybko i zdrowy. daje mi trochę popalić, więc nie mam czasu na forum niestety!
trzymajcie się dziewczyny! trzymam za Was kciuki nieustannie!
jussio, Doti87, Patus_777, violett, Andromeda, She86 lubią tę wiadomość
-
Madziulla do marca juz nie daleko, wiec trzymam kciuki zeby szybko udalo Ci sie zajsc. Mysl pozytywnie u mnie to duzo dalo podczas staran
Kirys Ty juz prawie na polmetku, zobaczysz jak tobie tez szybko zleci. Znasz juz plec?
Zambia zazdroszcze ze masz juz malego przy sobie. Tez bym chciala juz trzymac synka na raczkach.
Ja od dwoch tygodni mam dosc silne bole w pachwinach. Od czasu do czasu tez pojawiaja sie bole w krzyzu i skurcze ale nie regularne. Jutro wizyta wiec moze cos wiecej sie dowiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 12:31
-
Hej kochane mnie też dawno nie było ale jakoś tak brakowało mi czasu na forum
Bacha kiedy ta twoja ciąża tak zleciała... dopiero co chwaliłaś się testem
Zambia gratuluję syna!!! A jak maleństwo ma na imię???
Kirys u ciebie już brzuszek widoczny??? A u mnie jeszcze nic no chyba że się tak konkretnie najem to wtedy się zaokrągla
Ostatnio na wizycie nie udało się podejrzeć płci, ale za tydzień czeka mnie usg połówkowe to może będzie mniej wstydliwe i pokaże co nieco.
Patus_777, bacha8709 lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Jussio a spójrz jak tobie szybko minęło bo już jesteś 18t .. Wow to jest szok normalnie jak ten czas zapierdziela...
No u mnie też powoli końcówka ciąży i już daje się we znak bo stekam jak stara baba bo co chwile coś mnie kłuję i wzięłam się w końcu za pranie i prasowanie ciuszków i tak ooo czas leci szybko..Patus_777, jussio lubią tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Jussio a spójrz jak tobie szybko minęło bo już jesteś 18t .. Wow to jest szok normalnie jak ten czas zapierdziela...
No u mnie też powoli końcówka ciąży i już daje się we znak bo stekam jak stara baba bo co chwile coś mnie kłuję i wzięłam się w końcu za pranie i prasowanie ciuszków i tak ooo czas leci szybko..
Doti skąd ja to znam. Ciężko się w nocy obrócić z boku na bok. U mnie brzuch już opada, więc nacisk na pęcherz jest większy i często w nocy wstaję siku.W dodatku za długo w ciągu dnia siedzieć nie mogę bo kręgosłup w odcinku piersiowym strasznie boli.
A co najlepsze ja dalej pracuję - zdalnie z domu, ale pracuję Śmieją sie ze mnie ze za niedługo będę do nich maile z porodówki wysyłać, ale jakoś tak dobrze mi się z nimi pracuje że te 3 godzinki dziennie to dla mnie rozrywka -
bacha8709 wrote:Witajcie dziewczyny!
Kupę czasu mnie tu nie było, ale staram się od czasu do czasu was poczytywać.
Trzymam nadal za Was kciuki!
Mi zostało już tylko 3 tygodnie do porodu. Czasem pojawia się strach przed porodem, ale staram się pozytywnie do tego podchodzić. Jak wyjdzie w rzeczywistości to się okaże.
Jak Wasze samopoczucie po Świętach?
ŚLICZNA :**********************!!!!!!!!!!bacha8709 lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Zambia wrote:violett - gratulacje! super że sie udało!
Bacha -czesc! kopę lat powodzenia na porodzie.
dawno mnie nie było. przepraszam. u mnie ok. synuś jest już na świecie. urodził się w terminie, szybko i zdrowy. daje mi trochę popalić, więc nie mam czasu na forum niestety!
trzymajcie się dziewczyny! trzymam za Was kciuki nieustannie!
Gratki:*** jak znajdziesz czas pochwal się ! CZEKAMY NA FOTO:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Bacha nie mogę uwierzyć, że to już prawie półmetek. Płci niestety jeszcze nie znam, za tydzień w piątek mam wizytę, to będzie 16 tydzień, więc będę prosiła gina o podejrzenie. Nie mogę się doczekać!
Jussio jakoś w Święta mi wyskoczył brzuszek, rano jest mniejszy, a popołudniu i wieczorem, a zwłaszcza po najedzeniu się jest większy Ale ja jestem już takiej kościstej budowy, że po prostu to wszystko chyba nie ma gdzie się pomieścić.
Tak wyglądałam w Święta jak się najadłam
http://images78.fotosik.pl/212/99199e4cec1d5669med.jpgbacha8709, Madziulla, Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys ciesz się tym małym brzuszkiem, bo potem będziesz już dźwigać słodki ciężarek.
Mi brzuch długo nie rósł, a od początku 8 miesiąca zmienił się i to bardzo, choć i tak gin i wszyscy mówią ze duży nie jest.
Ja jutro dowiem się ile mój mierzy i czy jest szansa na wcześniejszy poród, bo mi już tak ciężkokirys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale piękne brzuszki...ależ ja Wam zazdroszczę!!
A ja mam pytanie, być może któraś z Was tak miała, bo mi się przytrafiło pierwszy raz. Otóż zaraz po owulacji, dosłownie dzień, dwa dni zaczęły mnie bolec strasznie piersi, ale to tak bardzo,że naprawdę trudno mi było wytrzymać ten ból. Gdzieś wyczytałam że to zbyt wysoki progesteron, idę w tym miesiącu do swojej kliniki, ale termin mam pod koniec stycznia dopiero i nie wiem czy tyle czekać, czy powinnam zapisać sie od razu do gina.
Ból jest nadal, raz mniejszy, raz większy, a @ mam mieć we wtorek. Czy któraś z Was tak miała może?
-
kirys wrote:Bacha nie mogę uwierzyć, że to już prawie półmetek. Płci niestety jeszcze nie znam, za tydzień w piątek mam wizytę, to będzie 16 tydzień, więc będę prosiła gina o podejrzenie. Nie mogę się doczekać!
Jussio jakoś w Święta mi wyskoczył brzuszek, rano jest mniejszy, a popołudniu i wieczorem, a zwłaszcza po najedzeniu się jest większy Ale ja jestem już takiej kościstej budowy, że po prostu to wszystko chyba nie ma gdzie się pomieścić.
Tak wyglądałam w Święta jak się najadłam
http://images78.fotosik.pl/212/99199e4cec1d5669med.jpg
Cudo<3 śliczna:)kirys lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!