Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wyrzuciłam ten test bo chyba ze 2 godziny sie w niego wpatrywałam, wyrzuciłam też od razu śmieci żeby nie grzebać później w koszu co ma byc to bedzie.. za 2 dni powinna już być jasna kreseczka jesli to nie była moja chora wyobraźnia a takie prawdopodobieństwo też istnieje bo z moja psychika coraz gorzej czego boleśnie doświadczył wczoraj mój M.Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Czesc;) jestem tu nowa... mam dwie coreczki i od pazdziernika staramy sie o dzidzie... 2 pierwsze cykle bez lekow, kolejne dwa na clo, ostatni bez lekow i dzis jest 45 dc i nic. Jestem podlamana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 00:49
Kara -
Doti u Was w porzadku wszystko? Mam nadzieję że tak!
Aniabbb dobrze zrobiłaś że wywaliłaś ten test! Jutro zrób z pierwszego sika i zobaczysz czy faktycznie coś będzie, a na razie staraj się o tym nie myśleć (wiem jak to brzmi), zajmuj głowę czymś innym! I uszy do góry, do jutra nie daleko!
Kirysek napisałam Ci wiadomość na kilometr i zapomniałam o żelu z tego wszystkiego!
Witam nową koleżankę! Zawsze masz takie długie cykle? Przy braniu Clo miałaś monitoring? Jak było z poprzednią dwójką, zaszlaś bez problemu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 08:15
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
karassss wrote:Czesc;) jestem tu nowa... mam dwie coreczki i od pazdziernika staramy sie o dzidzie... 2 pierwsze cykle bez lekow, kolejne dwa na clo, ostatni bez lekow i dzis jest 45 dc i nic. Jestem podlamana.
Hej idź do lekarza ! Mogłaś się zablokować tak jak ja ostatnio....jakie masz długie cykle?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziś spanie osobno....;/ gorączka się utrzymuje jestem bardzo słaba. ..w tym miesiacu nie staram się nawet o dzidzie, omijamy dni płodne. ..bo aż strach zjadłam tyle tabletek i jeszcze tamta cysta...na wszystkich ulotkach pisze, ze obniża płodność. ...ureguluje tylko ten cykl od 16-25 lutego i git...
Mój ma dziś urodziny, a ja nawet nie mam siły się ruszyć, buzi mu nawet nie dam....chociaż w powietrzu i tak pewno się wirus rozprzestrzenia. ...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:narazie zadne. moze tyle ze brak @ ale jej moze jeszcze i 2 tyg nie byc zanim wroci i troche brzuch mnie boli ale to z nerwow i emocji moze byc
Przyjdzie; * musi ! i działasz; **Madziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
tempki nie zmierzyłam zapomniałam,ale powtórzyłam test i dziś nic nie widzę,wczorajszy cien był pewnie wytworem mojej wyobraźni,albo wadą test no nic czekam na @
Patus zdrówka życzę!
Madziulla trzymam kciuki za Ciebie!Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
Ja już chyba oszalałam ,doszukuje sie cieni jakiś trudno następny cykl jest mój
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze mówicie Laski! W takim razie ja też chcę być w planie zaciążania ujęta
Patiii zdrowiaaa!!! Niech to wstrętne grypsko da Ci już święty spokój!! Nakazuję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:27
Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny