Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale robiłam znów facelle a na nich często zdarzają sie cienie...25dc to za wcześnie tylko takie wariatki jak ja robia test w tym dniu chyba tylko po to żeby się zadręczać
Madziulla, poziomka12 lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No super , trzymam za was kciuki za duży mamy przestój! Proszę mi się tu mnożyć hi hi
Mocno za was trzymam kciuki:**
Powtórz test za 2 dni Madzia jak tam? Kcior biegunka twoja niech będzie na zapłodnieniemamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
U mnie chyba nastąpi przestój w staraniach, znaczy nie z naszej woli...mój na wsi będzie robił u znajomego kurs na ładowarki i przez 6 miesięcy ma tam pracować....także będzie ciężko zgrać się na ovu...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Ale do lekarza po kolejnej @ mam iść na monitoring,by lekarz miał pewność że u mnie ok z ovumamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:Patus a wiesz ze jak człowiek się tak przestaje wcelowywac to najczęściej się wceluje.?
Oby:) chociaż dzięki nowinie o umowie na stałe w lato mogę podjąć się iui, będę bardziej stabilna finansowo i taka zabezpieczona:)mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ja mam koleżankę której mąż pracuje w Gliwicach a ona mieszka w Wawie widują się tylko w weekendy i też nie zawsze a mają juz jedno dziecko a teraz spodziewa sie bliźniaków,smieję się z niej że to chyba z listonoszem bo jej meża ciągle nie ma w domu:)
Patus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
aniabbb wrote:Ja mam koleżankę której mąż pracuje w Gliwicach a ona mieszka w Wawie widują się tylko w weekendy i też nie zawsze a mają juz jedno dziecko a teraz spodziewa sie bliźniaków,smieję się z niej że to chyba z listonoszem bo jej meża ciągle nie ma w domu:)
Haha no mój by tak powiedział...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ania oby to było TO! Wiele historii z happy endem na tym forum zaczęło się od cienia
Patus to teraz leż grzecznie w domku, bo grypa to nie żarty. Super, że będziesz miała umowę na stałe, przez to i Twoja głowa będzie spokojniejszaPatus_777, aniabbb lubią tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
Kirys ja od tygodnia chce do Ciebie na priv napisać ale nie dość ze bylam zalatana totalnieto jeszcze tata mi zabrał lapka do pracy (na 3 tyg.) i tak to wlasnie wygląda, ja bym chciała od Ciebie tego Conciva! Ale to postaram się dziś w koncu odezwać do Ciebie, mam nadzieję że się nie gniewsz na mnie i że mogę?
Aniabb znów robisz napięcie! Teraz ja z Tobą się będę zastanawiać czy to jednak cień...? Ale tempka faktycznie piękna! Trzymam mocno kciuki! Rozpocznij dobrą passę na nowo
Pati a Ty zdrowiej w końcu! Leż grzecznie, leki łykaj i mężuś niech Cię grzeje a o starania się nie martw, co ma być to i tak będzie! A wiesz przecież że będzie dobrze!
Oj jak ma być zapłodnienie to mogę mieć nawet przez tydzień biegunkę non stopPatus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)