Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Miski uważajcie panuje jakaś mega grypa ala świńska. ...dziś rano miałam wymioty. ..po powrocie z tych gor...spałam od 15 do teraz i mam już temperaturę...tragedia jaka plaga....; ( także 3 objawy juz....
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
zaciskam kciuki za Ciebie 11 dni od ostatniego fajnie by było gdyby to jednak nie objaw @
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować ale Madzia jak nie w tym cyklu to w nastepnym :)jak w tym samym dniu zaczęły nas boleć cycki to może i @ dostaniemy together :p
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja weekend leżący, z 3 dniowym antybiotykiem;-D ha ha
Dowiedziałam, się że w czerwcu mam szansę na umowę o pracę na stałe! Muszę dotrwać hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 09:07
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus obyś szybko wyzdrowiała.
Mycały dzien poza domem Ale obiad mamy "w suchym" bo mielismy isc gdzies do knajpy ale teścowa nas przygarneła
Aniabb jak do pryszłej niedzieli nie dostane @ to testuje. niby wtedy bedzie 30 dzien od odstawienia leku. chcoc nie wiem czy jest to miarodajne z normalnym cyklem.
Chociaz w sumie nie wiem czy nie lepiej w sobote zatestowac bo w sobote maz ma nasienie badac wiec chyba lepiej sprawdzic czy ciazy nie ma nim sie wyda 120 zl na badanie nasienia
-
Patus zdrówka!! I dzięki za kciuki!
Madzia i Ania trzymam za Was kciuki, moze wreszcie ktoś przelamie złą passę (ostatnio nikt się u nas nie chwali dwiema kreskami, zauwazyłyscie?).
A mowilam ze cycki nie kłamią! Ha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:13
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Że mną znów źle. ..jutro zamiast do pracy idę do lekarza mam dość ; ( umieram chyba:/ aż się boje pomyśleć na co te dzieci chorowały podczas wycieczki; ( boje sięmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja od soboty czuję się fatalnie wszystko mnie boli,wczoraj w pracy leciala mi krew z nosa,ale to pewnie przemęczenie. Ale dziś tak z ciekawości zmierzyłam rano temp i szok 37,4 w życiu takiej nie mialam boje się ze jakiś torbiel się zrobil. A i wczoraj zrobilam M straszna awanturę ze przelaczyl mi telewizor....Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud