Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Miski uważajcie panuje jakaś mega grypa ala świńska. ...dziś rano miałam wymioty. ..po powrocie z tych gor...spałam od 15 do teraz i mam już temperaturę...tragedia jaka plaga....; ( także 3 objawy juz....
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
zaciskam kciuki za Ciebie 11 dni od ostatniego
fajnie by było gdyby to jednak nie objaw @
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować ale Madzia jak nie w tym cyklu to w nastepnym :)jak w tym samym dniu zaczęły nas boleć cycki to może i @ dostaniemy together :p
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja weekend leżący, z 3 dniowym antybiotykiem;-D ha ha
Dowiedziałam, się że w czerwcu mam szansę na umowę o pracę na stałe! Muszę dotrwać hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 09:07
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus obyś szybko wyzdrowiała.
Mycały dzien poza domemAle obiad mamy "w suchym" bo mielismy isc gdzies do knajpy ale teścowa nas przygarneła
Aniabb jak do pryszłej niedzieli nie dostane @ to testuje. niby wtedy bedzie 30 dzien od odstawienia leku. chcoc nie wiem czy jest to miarodajne z normalnym cyklem.
Chociaz w sumie nie wiem czy nie lepiej w sobote zatestowac bo w sobote maz ma nasienie badac wiec chyba lepiej sprawdzic czy ciazy nie ma nim sie wyda 120 zl na badanie nasienia
-
Patus zdrówka!! I dzięki za kciuki!
Madzia i Ania trzymam za Was kciuki, moze wreszcie ktoś przelamie złą passę (ostatnio nikt się u nas nie chwali dwiema kreskami, zauwazyłyscie?).
A mowilam ze cycki nie kłamią! Ha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:13
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Że mną znów źle. ..jutro zamiast do pracy idę do lekarza mam dość ; ( umieram chyba:/ aż się boje pomyśleć na co te dzieci chorowały podczas wycieczki; ( boje sięmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja od soboty czuję się fatalnie wszystko mnie boli,wczoraj w pracy leciala mi krew z nosa,ale to pewnie przemęczenie. Ale dziś tak z ciekawości zmierzyłam rano temp i szok 37,4 w życiu takiej nie mialam boje się ze jakiś torbiel się zrobil. A i wczoraj zrobilam M straszna awanturę ze przelaczyl mi telewizor....Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud