Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehehehehehehehe Agisia kochana dużo śpiochaj Jak masz tylko możliwość to regeneruj siły...
No z dziećmi tak jest ze ich nie zrozumiesz.. Jeden dzień rewelacja a drugi szał nie z tej ziemi..
Mnie choroba dowalila jeszcze, masakra jakaś... oby tylko mały się nie zaraził Ehh
Dziewczyny kciuki zacisniete za te wszystkie dwie kreski!!!!!!! Dawać mi tutaj jakieś dobre wiadomości!!!! -
Doti jak dalej karmisz swoim mlekiem to super,bo właśnie małemu sprzedajesz swoje antyciała my chyba mamy skok rozwojowy,bo widzę dziś zmianę. Bardziej reaguje na to jak się mówi do niego. I zaczął swój charakterek pokazywać burzy się jak ja gdy mam @ hehe.
Dziewczyny życze Wam by ten rok był właśnie TYM ROKIEM!!! -
Cycki się nie mylą???? to co moje chca mi powiedzieć, że za 4 dni nie dostanę @??? moj organizm jest jakis zwariowany ja nic nie rozumiem chyba, że to cykl bezowulacyjny i dlatego nie bolą jak to jest??Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
ja wam powiem za tydzień czy można wierzyć cyckom ale nie sadze .
Madziulla to jak jest szansa że to owulacjia to dawaj M do wyrka spróbować nie zaszkodzi
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kicior wrote:Dzieki Dziewczyny, obyscie miały rację
Madzia mam nadzieję że nie będziesz musiala długo czekać na tą @, wiesz jak to jest: cycki nigdy się nie mylą
TRZYMAM KCIUKI :* ZA UDANĄ IUI!!!!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
tam pod wykresem jak wchodzisz w opcje udostępnień musisz zaznaczyć ptaszkie że chcesz żeby było widać serduszka i Twoje notatki
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a może za 2 tyg okaże się, że nie byloby ono potrzebne fizjologia to fizjologia chcicy nie oszukasz
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
Miski uważajcie panuje jakaś mega grypa ala świńska. ...dziś rano miałam wymioty. ..po powrocie z tych gor...spałam od 15 do teraz i mam już temperaturę...tragedia jaka plaga....; ( także 3 objawy juz....
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!