Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o cholera, a to ja trzymam kciuki żebyś jak najszybciej dostala a w nastepnym cyklu już nie przez przynajmniej 9 miesiecy:)
a jest szansa zebyś w tym miesiącu zaszła? byla owulacja?
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj chyba jak wszystkie staraczki starające sie od dluższego czasu obie wierzymy w cuda... więc życzę Ci żebyś sie nie doczekała@
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 15:51
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Dziewuchy trzymajcie mocno palce my wlasnie robimy druga IUI!! Mezus poszedl oddac nasienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 16:27
Madziulla, Doti87, violett, kirys lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja jeszcze jedna noc w Rabce z dziećmi. ...wszytko ok gdyby nie kaszel, temperatury 38-40 masakra ! Nigdy więcej wycieczki na 5 dni w marcu!!! Nie śpimy ciągle musimy czuwać mamy takie systemy dzieci które są chore; / tragedia. ...a ja mam dziś jakieś zatrucie biegunkę. ..umieram!!! Chcę do domu ; ((((!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Agisia masz chwile wolnego to przespij sie, zrelaksuj, moze jakaś kąpiel, maseczka relaksujaca..? Kup sobie jakąś fajna babska gazetę, albo idz na zakupy i kup cos DLA SIEBIE tym razem (bo obstawiam że ostatnio zakupy zdominował Adaś). A pozniej odbierzesz małego i zobaczysz że od razu stwierdzisz że jest najcudowniejszym dzieckiem na świecie, poprostu mama też czasem potrzebuje odpoczynku no uszy do góry kochana!26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuz zaczynam powoli prowadzic wykres zaznaczam co łykam i jakie objawy. nie mierze temp narazie nie chce sie stresowac. zaczne mierzyc jak @ sie bedzie konczyc i jak przyjdzie @ wykupie abonament bo mnie sie on przydaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 09:35