Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati nie martw się, lekarz na pewno coś poradzi i ani się obejrzysz jak wrócisz do zdrowia
Madzia myślę, że dobry pomysł z testowaniem przed wykonaniem badania nasienia. My gdybyśmy się wstrzymali 1 cykl, to zaoszczędzilibyśmy dobre parę stówek.
Kicior, no mam nadzieję, że to jednorazowa biegunka!
O mnie tu nikt nie pyta ale ja i tak zaglądam tu regularnie i niezmiennie Wam wszystkim kibicuję Gdyby któraś z Was potrzebowała, to mam na zbyciu z okresu starań: Clo i taki fajny żel wspomagający zajście w ciążę Conceive Plus 75 ml nie używany, tylko wyjęty z kartonowego opakowania, które wyrzuciłam. W razie czego piszcie na priv.
U nas wszystko w miarę ok, po ostatniej wizycie dostałam antybiotyk na paskudną ureaplasmę, która mi wyszła z wymazu z szyjki Dziewczyny badajcie się na to cholerstwo przed zajściem (mycoplasma/ureaplasma/chlamydia), lepiej to wcześniej wyleczyć i mieć spokój. Ja się trochę obawiałam antybiotyku w ciąży, ale ufam lekarzowi, to tylko 6 tabletek, już jestem w połowie i nawet dobrze go znoszę, na szczęście! Poza tym lepiej wyleczyć teraz niż zarazić Małą przy porodzie.
Jussio a Ty tutaj zaglądasz czasem? Jak się czujecie?
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mialam robione juz po krwawieniu i nic nie bylo ale chyba teraz bede musiala sie znow zapisac:( dostałam namiar na innego lekarza pofdobno świetny Witold Rosiewicz może któraś z ok Warszawy cos słyszała? Bo ten mój to nic już nie robi tylko czeka aż zrobie in vitroInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
wiem wiem ale do dzis nawet o tym nie myslalam, tylko ta temp coprawda w tym cyklu nie mierzylam ale po owu zwykle miewalam 36,8 no czasami 37,1 ale 37,4 nigdyInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
byłoby wspaniale ,ale ja jestem pod jakas chu.owa gwiazda urodzona wiec sie na to nie nastawiamInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
Ej dziewczyny, ale Was nastrój dopadł! Niech już ta wiosna przyjdzie i słoneczko zaświeci to i humory się poprawią
Madzia dzięki za pamięć Nawet nie czytam nic o tej bakterii, wezmę leki, zrobię kontrolny wymaz i ma zniknąć.Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
Już na l-4 do piątku hura Lubię to !
Mam wirusa grypy....lekarz dal mi porządne leki, a ta co byłam na wieczornym oddziale w przychodni dala mi takie , co w życiu bym z tym się nie wyleczyła haMadziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wariuje,obiecałam że nie zrobie testu juz tak wcześnie,ale to bylo silniejsze ode mnie, no i chyba widzę cien cienia,chyba że juz mi zupełnie padło na glowe i widze to co chce widziec
Madziulla, Patus_777, kirys, Kicior, Hashija, poziomka12, Doti87, tysiaa93, violett lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
fotki nie zrobię bo mam za słby telefon ,poza tym to jest cien, nikt przy zdrowych zmyslach pewnie go nie zobaczy,ale miesiac temu też tak było.. nie chce sie nakręcać bo szanse są marne...na bete już w życiu nie pójdę!!!powtórzę test za 2 dniInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
trzymaj trzymaj przydadzą się nawet jak ten cień okaże sie kreską za 2 dni to jeszcze wszystko mo że się zdarzyćInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
nie rób bo bedziesz sie tak zastanawiać jak ja czy to wyobraźnia czy naprawdę coś tam jest,poczekaj jeszcze ze 2 dniInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud