Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKicior w iadomo ze ciaza ucieszyla by mnie najbardziej. ale akurat w tym cyklu @ niepogardze ale jak nie ma ciazy to juz moglaby sie @ pojawic... no nic jak dzis mnie nie zaleje to jutro robie test. jak bedzie negatywny w sobote robimy badanie nasienia i w poniedziałek ide do gina z wynikami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_45 wrote:Wiem ze nie powinnam nosic pionowo i przodem itp ale jak go nosze na lezaco to sie wscieka. Bo chce widziec wszystko. Wiesz, to juz nie jest takie malutkie dziecko ktore tylko je i spi. Chce sie duzo bawic, duzo widziec i chcac nie chcac jakos musimy mu wszystko pokazywac bo inaczej jest ryk. Potrafi postawic na swoim A co do chust to akurat one sa zdrowe. Nie wiem kto ci takich glupot naopowiadal. Dziecko w chuscie nie siedzi tak jak w nosidelku. Jest w pozycji na zabkę. Noszenie w chuscie nawet pomaga podczas kolek, pomaga w usypianiu bo dziecko szybko usypia wtulone do mamy. Nosidelko owszem nie jest zdrowe ale dla dziecie niesiedzacych. Te ktore juz siedza moga byc noszone. Oczywiscie lepiej zeby samo sie uczylo raczkowac, chodzic ale czasem mozna sie ratowac takimi gadzetami
Ja tu nie chce nikogo cisnac tylko tez przedstawic sprawe z innego punktu widzenia, z punktu widzenia matki, 3 miesiecznego, bardzo aktywnego dzieckaPatus_777 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
U mnie już lepiej;) :****
robię dekorację wiosenne na poniedziałek do pracy...
Już jestem "słomianą wdową" od wczoraj....mój mnie zostawił także zobaczę go 25.03 w święta...także najbliższe miesiące na odległość....bo on kursy robi na sprzęty... ale czego się nie robi aby mieć pracę i dobrą kasę... jak to my młodzi.......eh mam nadzieję, że nie długo się odbijemy od dna..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hej Laski!!
Mam do Was mega prośbę
Otóż moja serdeczna kumpela z innego wątku zgłosiła swoją córę do konkursu. Mała może wygrać chustę ! Jeśli możecie oddajcie proszę w wolnej chwili swój głos na Żabę ( przezwisko tej małej jest stąd, że całą ciążę jej mamę coś jeb.ało w stawach )
Wklejam link do konkursowego zdjęcia:
http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/23634
Dzięki Dziewczyny!!Doti87 lubi tę wiadomość
-
u mnie nic,nie ma @ cycki bolą bardzirej i sama nie wiem co mam myslec?
boje się zrobic kolejny testInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
no niby tak ,ale tak mam jeszcze odrobine nadziei a jutro po tescie bede się tylko wkurzac że @ jeszcze nie maInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Kicior wrote:A mnie od wczoraj boli brzuch tak na dole, jakiś taki nadęty mam strasznie i to chyba od tego...idę poszukać jakiegoś Espumisana albo co...
Miałam nadzieję że samo przejdzie ale chyba nic z tego
Ee ładnie; ** trzymam kciuki!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Jusio proszę więc o zmianę w tabeli. 31 cykl starań i kolejna @ 17 kwietnia
Madziu ładny krótki cykl no to do dzieła;**!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!