Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie że bedzie przecież to nie pierwszy negatywny test w moim życiu A jak ma przyjsc to przyjdzie nie ma tragedii dzis dopiero 29dcInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
no u mnie 25-27 max ale chyba ze 2 razy w ciagu roku zdażył się dłuzszy trochę,ale może po tej ciązy biochemicznej troche sie rozregulowało zaczne sie martwic jak w ciągu tygodnia nie dostane narazie luz
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
Ja jutro znów zakupie sobie castagnusa i spróbuję jeszcze raz,poprzednim razem sie udało choc tak nie do konca...Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla, myshka84 lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
ja 2 miesiace temu brałam go bo moim zdaniem mam nza krótka druga fazę choc moj lekarz uwaza ze 10-11 dni to jeszcze moze byc,ogolnie lek ziołowy,ktory reguluje cykl i zmniejsza napięcie przedmiesiaczkowe.Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
moze to zbieg okolicznosci ze akurat w styczniu jak go bralam test pokazał 2 kreski ,ale moze nie a co mi szkodzi spróbowaćInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Może i nie powinno się nosić dzieci pionowo ale mam to samo z moim smykiem że na leżaco się wkurza i nie zaśnie za cholere. A tak przytula się do cycka i jest super
Ajj ja tam robię jak dziecko chce bo inaczejby można było oszalec. Ile ludzi tyle opinii na wszystko jestOla_45, Hashija lubią tę wiadomość