Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane , padnieta jestem cały dzień w pracy, a to dekoracja, korowód wiosenny ulicami miasta, jeszcze dostałam nadgodziny ha wiec taka zmęczona jestem. ..wypoczynek na wsi..odpocząć będę mogła w piątek po pracy i pojadę do męża wrócę we wtorek; ) hi....a potem znowu długo się chyba nie zobaczymy ; ( smutno tak samemu jeszcze psa mi zabrał; ( teraz karze mi go zostawić, bo smutno bardzo ....a ja chyba jeszcze bez dni płodnych...może wcale nie będzie po tych lekach, chorobie. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 16:15
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:a tak BTW Jussio tu zaglada? bo jest tabelka nie aktualna.
Właśnie nie wiem, co z nią; (mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kicior wrote:A do mnie @ dzisiaj przyszła
także niestety kolejny cykl przede mną
troszkę smutno ale w sumie byłam na to przygotowana...strasznie ekspresowy cyklmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Dzięki Pati! Wczoraj wieczorem to miałam podejście że nigdy się nie uda ale wiecie jak to jest jak się zostanie sam na sam z hormonami dzisiaj już mi przeszło
Ale muszę Wam powiedzieć że jakaś inna ta @ niż zwykle, nie dość że przyszła tak wcześnie to jeszcze od razu z grubej rury (u mnie z zwyczaj z 2 dni się rozkręca) i jeszcze jakieś takie skrzepy...muszę się zapytać gina, przy najbliższej okazji, co to ma być?
A jak u Was dzisiaj? Aniabbb Madziulla idziemy we trzy łeb w łeb26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:Dzięki Pati! Wczoraj wieczorem to miałam podejście że nigdy się nie uda ale wiecie jak to jest jak się zostanie sam na sam z hormonami dzisiaj już mi przeszło
Ale muszę Wam powiedzieć że jakaś inna ta @ niż zwykle, nie dość że przyszła tak wcześnie to jeszcze od razu z grubej rury (u mnie z zwyczaj z 2 dni się rozkręca) i jeszcze jakieś takie skrzepy...muszę się zapytać gina, przy najbliższej okazji, co to ma być?
A jak u Was dzisiaj? Aniabbb Madziulla idziemy we trzy łeb w łeb
Do iui można kilka razy podchodzić , bez spiny;) kochana! Ile razy słyszałam , że za 3 lub 4 razem się udaje! Wszystko zależy od organizmumamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Kicior a ile wam lekarz nakresił podejść? Bo czasem mówią ze tyle a potem próba na in vitro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 08:26
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Na razie nic konkretnie nie mowił, zobaczymy co powie jak teraz do niego pojadę wiem że trzeba parę razy próbować, z resztą mój mężuś stwierdził że do 4 razy sztuka mam nadzieję że wystarczą te 4 razy, bo inaczej to z torbami pójdziemy
Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Mi z lekami i wizytami 1500-2000 zł mówił lekarz...samo wstrzykniecie plemników męża to 600-800 zł w zależności od kliniki. ....mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey Laseczki! Działajcie Dziewczęta ile wlezie bo wiosna w koncu zawitala, może nam coś pomoże? ja muszę sie jeszcze wstrzymać z 1 lub 2 dni bo u mnie na razie @ hula!
A co do IUI, Doti w Krk u mojego docenta samo wstrzyknięcie plemników 500 zl poprzednio 650 (nie mam pojecia skąd ta różnica, nie wynikałam) plus leki i monitoring (u mnie wystarcza jedna wizyta sprawdzająca czy pęcherzyk rośnie), no tak do 1000 się zamykamy na jedną IUI26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)