Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti synuś Ci tak cały czas śpi? może przestawił sobie dzien na noc. ja jestem w ogóle szczęściarą, bo Gabrysia śpi w nocy od ok 22 do 5:30 zje i idzie dalej spać do 8:30.
Kokardka wybierasz się na bete? kiedy pierwsza wizyta? GRATULACJE przede wszystkim z 2 kreseczekKokardka44 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agisia jak jest problem z jedzeniem i spaniem przez katar to polecam kropelki do nosa np nasivin 0,01% odtyka maluszka i ma spokój na parę godzin. po wyjsciu ze szpitala lekarz nadal zalecał w razie koniecznosci. w szpitalu prze 7 dni była na tych kroplach regularnie a w domu wg potrzeby i teraz nie muszęjej juz zakrapiac. po nocy cos jej furczy a po wstaniu przechodzi
jaki masz aspirator? my gruchę i taki podłączany do odkurzacza "katarek" -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:23
Kokardka44, Doti87 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Dzięki Kokardka, ja łapię każdego wiruska!!
Madziulla możemy testować razem chociaż u mnie to pewnie bez tego będzie wiadomo co i jak ale to nic, umowa to umowa!!
Kochane ja już jajka pofarbowałam także WSZYSTKIM WESOŁYCH, CUDOWNYCH, ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT!! :*26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Wesołych Świąt Kochane, niech wszystkim tutaj obecnym wykluje się taki oto kurczaczek; * a wy już wiecie jaki♥♥♥ a tym które maja i spodziewają się kurczaków niechaj wyklują się nowe♥♥mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!