Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Kochane.
Ja juz w szale swiatecznych porzadkow, zakupow, gotowania i pieczenia. Raczej nie odwiedze was tutaj juz przed swietami dlatego chcialam zlozyc wam zyczenia.
Zdrowych i wesolych swiat, spedzonych w gronie rodziny. Pogody ducha, mnostwa slonecznych dni i wiary ze wszystkie nasze marzenia sie spelnia.
Wesolych swiatkirys, Kicior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to 1000 zł to jeszcze tak w miarę znosnie z ceną tragedii nie ma...
Ja kładę się spać bo moje dziecko drzemke Zalicza i mąż też i muszę wykorzystać chwilę luzu i też idę spać
Kurcze jak ten czas leci przy takim maluchu.. Aż nie dowierzam że on kilka dni i kończy zaraz miesiąc...
-
nick nieaktualny
-
Chciałam się tylko cichutko pochwalić, że chyba się udało Dziś dwa razy testowałam i dwie krechy
aleala, Madziulla, She86, Andromeda, Ola_45, kirys, Hashija, Kicior, Doti87, aniabbb, agisia, tysiaa93, bacha8709, violett lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualny
-
Kokardka jaka nowina nareszcie ;* nasza lista się wyrusza! Cudowny prezent na święta; ** dla ciebie i dla nas ciotek♥♥♥
Madziulla, Kokardka44 lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Kokardka44 wrote:Chciałam się tylko cichutko pochwalić, że chyba się udało Dziś dwa razy testowałam i dwie krechy
Wspaniale, trzymam kciuki za szczęśliwą ciążę!!!
A ja jeszcze nie urodziłam... jutro idę na KTG do szpitala i jutro lub w poniedziałek położą nas na wywołanie..Kokardka44, bacha8709 lubią tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
Kolejna weteranka, super!!
Kokardka44 lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Kokardka!! A tak właśnie myślałam o Tobie ostatnio! Nawet napisałam posta czy ktoś wie co u Ciebie ale mi neta wywaliło i się nie opublikował. Kochana gratulacje!! To wspaniała wiadomość! Zarażaj teraz kolejne weteranki!
Doti tysiak niby nie dużo ale jak pomnożysz to kilka razy, dodasz to co wydalismy przez te dwa lata starań z pomoca lekarską, nie liczyłam tego nigdy dokładnie ale nie zdziwiłabym się gdyby ta suma była bliska 10.000 już...także bardziej o to mi chodziło, no ale całe szczęście, na razie nie mamy żadnych problemów finansowych więc możemy próbować dalej
She86 trzymam mocno kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!
Bacha cudownych świąt!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 22:14
Kokardka44, She86, bacha8709 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Huuuura!!!!!! Kokardka super - serdecznie gratuluję!! Bardzo bardzo się cieszę
Dziewczyny każdej z nas się uda, niektórym szybciej niektórym dłużej ale nie ma co się poddawać!!!!!
Kicior faktycznie Licząc wszystko skrupulatnie to suma ładna się zbierze. Ale co się nie robi dla maleństwa przecież...
She powodzenia w porodzie!!!!! Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło. Niech lepiej samo się ruszy bo wywołanie na siłę jak u mnie średnio wspominam. Ale to dlatego że ciężki poród miałam.
Na szczęście zapomina się o bólu w 1 sekundę jak zobaczysz tego szkraba małego. Nigdy nie wierzyłam jak ktoś tak mówił a uwierzcie że tak jest.
Bo napierdalalo i to srogo mocno a po urodzeniu malucha pstryk i już o tym nie pamiętasz...Kokardka44, She86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję :)to cud najprawdziwszy, nie dawalam sobie juz szans na naturalne poczecie bylam juz u lekarza w sprawie inseminacji ale zaskoczylo samo po ponad dwóch latach mysle ze ta borowinka tez troche pomogla jestem najszczesliwsza na świecie
Doti87, Hashija, She86, tysiaa93, Ola_45 lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Kokardka na prawdę cudowne wieści!! Dajesz nadzieję resztce staraczek które jeszcze czekają, ze mną na czele odzywaj się do nas jak tam Ci ciąża mija
Doti racja że czego się nie robi dla malucha, więc wydajemy ile trzeba bez mrugnięcia, co innego możemy zrobić? uśpiłaś malego w końcu?
A u mnie @ powoli zbliża się do końca, myślę że jeszcze max jutro i będzie można coś zaszaleć tym razem cykl naturalny i w połowie do ginka zapytać co dalej26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Ojoj padam normalnie... Mały zasnął koło 1.30 i obudził się przed 3 i od nowa walka do 6 w sumie... Pospał do 7.30 i teraz poszedł spać.
A mi już się nie chce spać o takiej godzinie chociaż zmęczona jestem bardzo.
Ojjj mój królewicz niech śpi długo.
Kokardka jeszcze raz bardzo bardzo gratuluję!!! Super wiadomości!!! Niech te 9 miesięcy spokojnie Tobie mijaKokardka44 lubi tę wiadomość
-
kokarda gratuluję!!!!super wiadomość!
Madziulla ja nie testuje w tym cyklu chyba że 33 dc jak @ nie przyjdzie! to będzie 19 kwiecień wcześniejk nie ma mowy,ja mam kupe stresów przed swiętami tak jak wam pisałam 2 tyg temu się zwolniłam pracodawca robi jakieś uniki i nie chce mi zapłacić
do tego zamieszanie w pracy do której wróciłam bo nie ma ludzi,święta ,a ja w lesie...
Kokardka44 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud