Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kokardka mąż Cię zlał na śmigusa czy co? Nie choruj nam tu teraz, jedz czosnek i herbatę z cytryną i zdrowiej nam szybko!!
Madzia ja też się przeżarłam nawet nie wiedziałam co mam sobie do pracy wziąć do jedzenia, bo na nic nie miałam ochoty26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze 3 dni luteiny i czekam na okres lub 2 krechy;-D chociaż nie wiem czy co będzie, słabo po chorobie. .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 11:28
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
No u mnie to w przyszłym tygodniu połowa stuknie patrzyłam właśnie kiedy mam się do ginka wybrać...aż mi się nie chce do niego jechać znowu i znowu mówić że ZNOWU się nie udało, najchętniej bym to olała i zostawiła na jakiś czas, ale mąż stwierdził że jeszcze 2 IUI musimy zrobić (obliczył sobie tam jakoś że 4 razy powinniśmy spróbować ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 11:30
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyide tylko wsumie na usg ufam swojemu bezgranicznie i chce zeby mi tylko jutro ta lekarka powiedziala czy cos uroslo i czy mam jescze ewentualnie raz przyjść za 2-3 dni. zeby sprawdzic czy peklo
wiec jesli cos tam będzie gadać poza usg o nawet nie bede sluchac. wpuszczę i wyposzczę bo oszaleje jak będę miała sie sugerować tym co 2 lekarzy będzie gadać -
czesc dziewczyny. ja lecze kaca po wczorajszym lanym poniedzialku. z sąsiadkami lałyśmy wino od 20 do 2:30. masakra... no i miałam stresik bo okres mi sie spóźniał ale hektolitry wina ruszyły i @ przyszła dzisiaj.
Kicior może 4 będzie magiczna ciekawe jak to ten Twój mąż sobie obliczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 14:40
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Oj Hashija Ty to miałaś porządnego dyngusa!
Szczerze mówiąc wolałabym żeby naturalnie udało się w tym cyklu, albo za trzecim razem przez IUI ale w moim wypadku chyba nie będzie tak łatwo. No nic prawo jazdy zdałam za 4 razem, może faktycznie to moja cyfra lekarz nam mowił że przy IUI jest 30% szans na zajście więc jakoś na podstawie tego doszedł do swoich wnioskówPatus_777, Hashija lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Hej!!
Miałam dziś prenatalne! Wszystko jest dobrze! Pochwalę się Wam sesją zdjęciową mojego dzieciątka!
To ja :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d8b2ae316c0.jpg
Tu przybijam Wam piątkę! :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d910d593729.jpg
A tu.. moja kobiecość !! :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a99100903551.jpg
Pozdrawiam!Madziulla, Andromeda, Kicior, Patus_777, Ola_45, Hashija, kirys, Doti87, agatkaa, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, postanowilismy że zastanowimy się nad imieniem jak płeć będzie na 100% teraz lekarz daje 75%
Madziulla, Kicior lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny