Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzesc kochane
W tym cyklu clo mam od 2 do 7dc - 6 tabl. Wczoraj wzięłam ostatnia tabletkę i trzeba działać, tzn cały czas działamy Nie mierzę juz temperatury, bo chyba to nie dla mnie....za bardzo się stresowałam....ale najgorsze ze chora jestem - lezę w łożku juz drugi dzien....
pozdrowionka -
agatkaa wrote:Czesc kochane
W tym cyklu clo mam od 2 do 7dc - 6 tabl. Wczoraj wzięłam ostatnia tabletkę i trzeba działać, tzn cały czas działamy Nie mierzę juz temperatury, bo chyba to nie dla mnie....za bardzo się stresowałam....ale najgorsze ze chora jestem - lezę w łożku juz drugi dzien....
pozdrowionkaInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Ja juz koleje kg mniej słaba jestem i kaszle...nie wiem jak pokarm wprowadzić jem lekkie rzeczy na przymus; (w kibelku nie byłam od niedzieli, po ostatnich tabletkach się zablokowałam....chociaż nie mam już gorączki. ..uważajcie na siebie dziewczyny zdrowia!;*mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
ja się dziś zwolnilam z nowej pracy 2 tyg przepracowałam z jednym dniem wolnym ,nie wiem czy zle się tak czuje z przemeczenia czy tro choroba
Patus_777 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Oj Pati, jak w końcu ozdrowiejesz to befziesz musiała nadrobić i się dożywić, a na razie lepiej że jesz lekkie rzeczy, jak organizm nie traci za dużo energii na inne rzeczy to bardziej walczy z infekcją. Zdrówka Kochana!
A wiecie co Wam powiem, u mnie w pracy od 2 lat jest plaga rozmnażania, już prawie nikt nie został...może w końcu trafi też na mnie?
Aniabbb planujesz jeszcze zatestować? Madziulla a Ty?Patus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
jak nie dostane jutro @ to też chyba zatestuje tak kontrolnie ,ale nie jestem pewna ,nie mam złudzen po wczorajszym tescie ,Madziulla jak coś to testujemy razem???
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
O rany, to dawajcie od razu znać co wyszło
Ja to się zastanawiam kiedy mam w ogóle się spodziewać @, bo tym razem ovu mialam w 11 dc na 1000% no bo IUI robiliśmy, więc chyba w razie czego to będzie krótki cykl...? No nie wiem, chciałabym już nie musieć myśleć o @ ale nie nastawiam się, Boże oszalałabym jakby się udało!aniabbb, bacha8709, Patus_777 lubią tę wiadomość
-
Ha ha ale fajnie; ) testujcie♥♥ na świąteczne dni będzie jak znalazł ha zajączek; p
Kicior mocno ci dopinguje;* !!! Tylko się nie poddawaj; *mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:taaa u mnie chyba prima aprilis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:01
Madziulla, agatkaa lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Niestety dostalam okresu;(. Tzn.jak narazie to plamienie. Dostalam go podczas zazywania duphaatonu... juz nie wiem co o tym myslec? Kolejny cykl rozpoczynam z clo z tym, ze teraz 2x1 tabletka. Mam nadzieje ze sie uda... moze jutro @ sie rozwinie...Kara
-
Karasss nie poddawaj się! Uda się w końcu kazdej przecież. No uszy do góry! a plamienie to jeszcze nie @ więc jeszcze nic nie jest przesądzone. Ja bym na Twoim miejscu zatestowała zanim weźmiesz znowu Clo, tak dla świętego spokoju
Aniabbb i Madziulla, u Was jakieś zmiany??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 08:31
-
nick nieaktualnyKicior u mnie nic ale mam wrażenie ze trochę wczoraj krwi poleciało ale pewna nie jestem bo wczoraj tak mnie zaczął brzuch boleć przed wyjściem z pracy ze tampona założyłam zeby mnie w auciekam nie zalało. I jak wyciągalam to trochę na nim było. A teraz nic. Jak się @ nie rozwinie to testuje jutro.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:22
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Wiesz Madzia jak to jest z tymi plamieniami - nigdy nie można być pewnym ale u Ciebie chyba nie byłoby tragedii jakby to była @, a z kolei kropek to jeszcze lepiej, więc oby szybko się okazało co jest na rzeczy (bo chyba ta niepewność jest najgorsza) i będziesz mogła podjąć odpowiednie działania26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)