Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czytałyście całość ustawy aborcyjnej? ja jestem wstrzasnieta. ...żyjemy w czasach demokracji. ...a teraz będziemy musieli odpowiadać za pozamaciczne i poronienia! ! Brak słów ...jak to wejdzie a jest to możliwe, to średniowiecze. ..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153997338250930&id=610580929 Niech każda to przeczyta! Dałam linka bo nie umiem tego skopiować. ..analiza ustawy wg PiS i kościołamamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Jak to wejdzie to nie dość, że dzieci z gwałtu trzeba będzie urodzić. ..to my starające się mało co możemy:-/mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
mój organizm zwariował juz do reszty,wczoraj byłam chora ledwo zipałam z nosa tak mi leciało ze nie moglam sie nachylic bo.... temperatura...a dziś po wszystkim... no w zyciu nie miałam jednodniowego kataru,dziwności jakieśInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia ale dajesz w komin!! ja za to siedze juz 1,5h i czekam w kolejce do gina,ale na szczescie jeszcze tylko jedna kobitka przede mna...zanudzilam się!! jakby nie to ze jechałam tu godzinę to bym wyszła
Madziulla, Patus_777 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)