Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia kciuuuki!!
Pati czytałam kiedyś na innym forum że niektóre dziewczyny to nawet tydzień miały "plamienie" implantacyjne! Ale najlepsza jest moja teściowa, która będąc w ciąży z moim mężem miała "okres" do 3 czy 4 msc ciąży dlatego nawet nie wiedziała że w niej jest jak to dokładnie było to się nie dowiem ale ona zawsze mi tak opowiada, z resztą chyba wie co przeżyła Oczywiście nie ma co sobie robić złudnych nadziei ale jak masz chociaż cień podejrzeń... Ja bym chyba zatestowałaPatus_777 lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnyKicior wrote:Madzia kciuuuki!!
Pati czytałam kiedyś na innym forum że niektóre dziewczyny to nawet tydzień miały "plamienie" implantacyjne! Ale najlepsza jest moja teściowa, która będąc w ciąży z moim mężem miała "okres" do 3 czy 4 msc ciąży dlatego nawet nie wiedziała że w niej jest jak to dokładnie było to się nie dowiem ale ona zawsze mi tak opowiada, z resztą chyba wie co przeżyła Oczywiście nie ma co sobie robić złudnych nadziei ale jak masz chociaż cień podejrzeń... Ja bym chyba zatestowała
moja teściowa tez tak miała, jak byla z moim Darkiem w ciąży. gdyby sie nie "zatruła bananem" i nie poszła z tym do lekarza to możliwe ze jeszcze przez dobry miesiąc by nie wiedziała.Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
FAJNA TEŚCIOWA:D bananem:DDDDDDDD to co ona z nim robiła :DDDDDDDD
Mi ,jak się uda w lipcu na stałe dostać umowę to idę na IUI kredyt w pracy i wioo:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 18:04
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Kicior wrote:Madzia kciuuuki!!
Pati czytałam kiedyś na innym forum że niektóre dziewczyny to nawet tydzień miały "plamienie" implantacyjne! Ale najlepsza jest moja teściowa, która będąc w ciąży z moim mężem miała "okres" do 3 czy 4 msc ciąży dlatego nawet nie wiedziała że w niej jest jak to dokładnie było to się nie dowiem ale ona zawsze mi tak opowiada, z resztą chyba wie co przeżyła Oczywiście nie ma co sobie robić złudnych nadziei ale jak masz chociaż cień podejrzeń... Ja bym chyba zatestowała
w szpitalu po porodzie leżałam z kobietą, która skapnęła się, że jest w ciązy jak zaczęła czuć ruchy dziecka, a z drugim jak poszła do lekarza, żeby sprawdzić to lekarz nie powiedział który to miesiąc tylko kazała szybko rozglądać się za wózkiem... w szpitalu była rodzić 4 dziecko. wszystko jest możliwe -
Mierzyłam rano dla was temperaturę 36,62 ha ha nie na bank mam @ leci może nie tak jak zawsze, że 4 podpaski dziennie do zmiany heh teraz oszczędnie mam ha mi tam się to podoba, krótki cykl ha słaba @ i gitara ha szybko będę u giną. ..
Kicior lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Dzięki za tempkę Pati aż chyba jutro też sobie zmierzę w imię solidarności z Tobą hihi buźki dla wszystkich bo idę spać a jutro pod wieczór jestem u ginka.
Aż się nie chce wierzyć jak się słyszy o tych kobietach które nie wiedziały że są w ciąży, no ale cóż różnie to bywa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 21:08
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior babka miała regularne krwawienia i myślałą że jest ok! a tu nagle w brzuchu coś kopie!! a jedno to wogóle było mało odczuwalne - to to przy którym lekarz kazał wózka szukać. kosmos... najgorsze, że była pod opieką lekarza grupo po10 tyg wiec świadczenia jej przepadały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 21:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Madzia trzymam za ciebie kciuki u rąk i stóp hah:-) super!
Agatka to my znów razem @ hah hah tyle ze mam bardzo skapą po lutce... taka jak nie mój okres hah
Pauś , ale fajnie ze znowu razem, tylko ze mi @ juz się rozkeciła od pon....ale mimo brania lekow, nie czuję jakiejś większej rożnicy w jej obfitości, a plamiłam 3 dni przed....
Buziaki kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz zakończyłam tak samo stymulowany cykl jak Ty, teraz jestem w trakcie drugiego. W pierwszym nie mierzylam tempki więc nie wiem jaka by byla, za to teraz mierze i to moim nowym termometrem, poleconym przez Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 11:48
Madziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny