Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Widzę że aktywnie spedzałaś weekend Madzia i bardzo fajnie! U mnie imprezowo-tanecznie i w nd spacer z mamą i z psami (mężuś sobie komputer zepsuł i musiał naprawić bo na nim pracuje), ależ było pięknie wczoraj!26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytrzymajcie trzymajcie!! ja steram sie nie nakrecac ale widzac taka tempke to nie jest to latwe ja zawsze mialam wysokie ale nie az tak. najwyzsza jaka kojarze to 37.15-37.20 ale 44 nie mialam nigdy. niestety nie mam do porównania z 1 ciazy bo nie mierzyłam wtedy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc kochane ☺ Witam się z Wami po weekendzie ☺ Ja od 3 dni mam już podbwrwiony śluz ,który pojawił się w ostatni dzień przyjmowania dupka. I teraz już nie wiem czy tzn,że zupek nie działa czy jednak wszystko jest ok. Również od 3 dni mam mega bóle typowe jak na @ - boli mnie podbrzusze,jajniki i krzyż....Tak więc kolejny cykl nieudany i lada chwila się zjawi....@ Zaczynam myśleć o wybraniu się do innego lekarza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bacha- co ja mam powiedzieć jak moja 6mies..
Ja bym się czuła dobrze gdyby nie te przeziębienie,a mój pracuje od rana do wieczora.. Em kolejne ząbki idą,bo już ma jednego jak na razie i ciężko trochę.
Mój drugi aniołek rozwija się ładnie,za tydzień mam ginekologa wiec może zobaczymy co będzie.Patus_777, Kicior, bacha8709 lubią tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
Madzia trzymam za ciebie kciuki u rąk i stóp hah:-) super!
Agatka to my znów razem @ hah hah tyle ze mam bardzo skapą po lutce... taka jak nie mój okres hahMadziulla lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Ja nie mierze juz nic...ee jakby plamienie ciążowe to by chyba 4 dni nie trwało. .. w żadnej ciąży raczej nie będę, może kiedyś ha Odmawiam teraz Litanie do Matko Boskiej Nieustajacej Pomocy w naszej intencji;-) w końcu kiedyś zajdziemy; - Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny