Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:Nowe inne objawy są mile u Ciebie widziane:* jeśli kłuje, ciągnie to świetnie:-* chcę się już cieszyć nowiną ! Trzymam mocno Madziu kciuki;-*
nie dziekuje. chociaz to moga byc falszywe znaki bo cykl stymulowany. wiec wogole nie wiem czego sie spodziewacPatus_777 lubi tę wiadomość
-
Oj tam Madzia Ty już nie uprawiaj mi tu czarnowidztwa od razu! Myśl pozytywnie!! Wbrew pozorom to też ma znaczenie
Ja tam zdania nie zmienie i dalej uważam że nam się uda i już! dobrej nocki wszystkim!Madziulla lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki Ja też zyję coć mało kiedy na forum wchodzę, a dziś trochę Was podczytałam i mimo że tu trochę smutno tez bylo to i zartow nie brakuje
Madziulla, ja biore w tym cyklu clo ale powiem Ci, że zadnych innych objawów niz przy cyklu beż tego leku, to nie mam. Tak samo bola mnie piersi, nawet od prawie ze tego samego dnia, podbrzusze, jajniki trochę daly znac o sobie ale jak zawsze Jedynie co to nie mam juz śluzu podbarwionego, przynajmniej na razie ale to za sprawa dupkaMadziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatkaa wrote:Madziulla, ja biore w tym cyklu clo ale powiem Ci, że zadnych innych objawów niz przy cyklu beż tego leku, to nie mam. Tak samo bola mnie piersi, nawet od prawie ze tego samego dnia, podbrzusze, jajniki trochę daly znac o sobie ale jak zawsze Jedynie co to nie mam juz śluzu podbarwionego, przynajmniej na razie ale to za sprawa dupka
czyli muszę czekać... heh nie jest to takie prosteWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 10:26
-
nick nieaktualnyMadziulla, domyślam się ale chyba poki co nie ma innego wyjścia Ja jestem ogolnie z tych dziewczyn, które malo kiedy testują, zawsze czekam aż pojawi się @ Poki co w domu mam jeden na czarną godzinę Mam zrobić test zaraz po odstawieniu dupka czyli w niedzielę rano ale nie wiem sama czy go zrobie...wg mnie za wczesnie i pewnie i tak nic nie wyjdzie...
Dobrze widzę, że bralas dupka przez 6 dni? Ja równiez tylko , że od 2-7dc. A większość bierze 5 tabl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 10:30
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Aniabb przywołuje Cie!!
Miałyśmy działać razem
ja plan wykonuje a Ty?
ja już nawet po owu jestem
ja niby nie monitorowałam cyklu ale cycochy od wczoraj bolą więc chyba też owu już była,jakos wyjątkowo wczesnie,ale śluz płodny był,jajniki zakuwały więc wszystko na to wskazuje:)
u mnie cykl z castagnusem więć może być ciut inny, zaciskam kciuki MadziullaMadziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualnyaniabbb wrote:jestem jestem i działam:)
ja niby nie monitorowałam cyklu ale cycochy od wczoraj bolą więc chyba też owu już była,jakos wyjątkowo wczesnie,ale śluz płodny był,jajniki zakuwały więc wszystko na to wskazuje:)
u mnie cykl z castagnusem więć może być ciut inny, zaciskam kciuki Madziulla
ja za Ciebie tez!! :*aniabbb lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie jakiś śluz zabarwiony na brązowo czy coś ... lekko boli mnie podbrzusze;-( zaleje mnie chyba, nici:( 25 dc dziś...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Patus śluz zabarwiony to nie @ trzymam kciuki nadal.
bede marudna przez 10 teraz. z gory przepraszam
raczej @;/ będzie boli jak nie wiem...wzięłam już no-spę...
miałam brać jeszcze dziś 2 tabletki ostatnie luteiny...zobaczę czy się rozkręci ale na bank:Dmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Patuś oby to tylko plamienie i życzę ci fasolinki, kokarda przerwała zła passe teraz czas na Ciebie a później my z Madziulla
Madziulla lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
sorry za taką kolejność ale tabelka nie uzupełniona i nie wiem która na jakim etapie cykluInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
nick nieaktualny
-
Dam wam znać chyba się za szybko nakrecilam na @...to plamienie na razie...ale boli całe podbrzsze. ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 17:42
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Śluz podbarwiony krwią na papierze i nic więcej ... wezmę te 2 ostatnie tabletki luteiny jak kazał do 25 dc. ..i czekam na @ lub wyjaśnienie sprawy...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!