Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wypij za nasze zdrówko:*
KOCHAM WAS wy szalone:DDDDDDD hahha
Kicior, jak się sprawdzi to co mówisz:D normalnie CIĘ WYŚCISKAM! Okaże się, że jesteś lepsza od tych z horoskopu:D hah Oby tak było:**
Niech uda się nam wszystkim bez IUI i in-vitro:D tak w ogóle, nie miałam pojęcia, że IUI to też jest grzech:D i na spowiedzi tego nie odpuszczają bo to jest też ingerencja w plany Boskie;D brak słów.... chore:DMadziulla, Kicior, Ola_45 lubią tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:tak w ogóle, nie miałam pojęcia, że IUI to też jest grzech:D i na spowiedzi tego nie odpuszczają bo to jest też ingerencja w plany Boskie;D brak słów.... chore:D
hahaha padlam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:23
justi:: lubi tę wiadomość
-
Madziulla wrote:hahaha padlam
Ale ja bym tego nie powiedziała! trudno dziecko to dziecko:) bo zaczęłabym się kłócić z księdzem hahahmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ogólnie czytałam reportaż i jest napisane wprost: albo pogodzenie się z losem danym przez Boga, czyli jesteśmy bez potomstwa albo adopcja!:DDDDDDDDDDmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Mdziulla byś przepchnęła światłowodem a nie tylko pokazujesz hihi
ja pier...e jak słysze że to grzech to aż aa nie bede bluzgać,ale jak oni sie pier...ą,robią dzieci,gwałcą dzieci ten boży dar naturalnie spłodzony to co to ku..a nie grzech!!!! i oni śmią wypowiadć sie czy dzieci robione tak czy tak to grzech!!!!
TFU!!!!!!!!!!!!!Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
-
Może zależy to też jakiego masz księdza u spowiedzi:D nie wiem ale jak dla mnie spowiadanie się z pragnienia BYCIA MATKĄ jest już bezsensowne....
:DD padłam:D bo przecież jak nasienie do IUI męża, to nie wyjdzie mi obcy człowiek hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 22:09
justi::, Hashija lubią tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Hey Laski, odnośnie grzechów to ja to się z Justi zgadzam w 100%!! Dlatego myślicie co chcecie ale ja nie chodzę do spowiedzi w ogóle żeby mnie hipokryci nie "rozgrzeszali" wariactwo to jest dla mnie bo ja w Boga wierzę i wiem że Bog i tak widzi i wie o wszystkim co robie więc po cholerę mam się spowiadać nie mówiąc już o tym że jakby Bóg chciał nam zabronić rzeczy typu IUI, in-vitro, itp.itd. to po co miałby dawać nam możliwości do wykonania takich zabiegów (mam na myśli nasze umysły, naukę i postęp - jakby mu to wszystko aż tak przeszkadzało to by nam dał rozum szympansa i razem byśmy sobie siedzieli na tym drzewie i wcinali tego banana!) O!
Madziulla, Patus_777 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Madzia ja to wczoraj tak zgwałciłam mojego męża że się skończyło na stole
dziewczyny jak nie probowałyście to polecam! tylko podłóżcie sobie coś miękkiego pod plecy bo mnie, coś czuję, do jutra będą boleć...hihi ale warto byłoMadziulla, Hashija, Ola_45 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Powiem Wam szczerze,że jak byłam na tych naukach przedślubnych to byłam w niezłym szoku. Ksiądz mówił np.: jak ma się być w małżeństwie z alkoholikiem lub damskim bokserem to lepiej się rozwieźć niż męczyć. Albo moje ulubione: nie bierzcie ślubu z powodu dziecka,bo to nie o to chodzi. Słysząc takie teksty od księdza zmienia się zdanie o tym wszystkim. Ale niestety to są tylko JEDNOSTKI. W ogóle dowiedziałam się,że do ślubu to nawet spowiedź nie jest obowiązkowa. To tylko wymysły parafii.
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKicior wrote:Madzia ja to wczoraj tak zgwałciłam mojego męża że się skończyło na stole
dziewczyny jak nie probowałyście to polecam! tylko podłóżcie sobie coś miękkiego pod plecy bo mnie, coś czuję, do jutra będą boleć...hihi ale warto było
no nie zle -
nick nieaktualny
-
Kicior wrote:Madzia ja to wczoraj tak zgwałciłam mojego męża że się skończyło na stole
dziewczyny jak nie probowałyście to polecam! tylko podłóżcie sobie coś miękkiego pod plecy bo mnie, coś czuję, do jutra będą boleć...hihi ale warto było
Haha na stole najlepiej;-DWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 16:35
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:Ja się cały czas czuje taka pełna.... dziwne to.. dziwny brzuch mam... nie potrafię tego opisać. Kluje coś tam trochę czasami..
Nowe inne objawy są mile u Ciebie widziane:* jeśli kłuje, ciągnie to świetnie:-* chcę się już cieszyć nowiną ! Trzymam mocno Madziu kciuki;-*Madziulla lubi tę wiadomość
4 lata starań CUD!!!