Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teraz normalnie jeden mały strzęp na wkladce, jak śluz i krew , podbrzusze juz nie boli:/ jestem ciekawa co jutro....a mam cały dzień uczelnię ble dobranoc; * modlę się za nas wszystkie zawsze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 22:52
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Plamienie rano ustalo to takie było śluz z krwią bladorozowe...bardzo bolało mnie wczoraj na okres;-( dziś nie wiem co robić?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Bo dziś juz luteiny mam nie brać, także na dniach może mnie zalać;-( musiałabym test zrobić. ..ale to nic mi nie wyjdzie..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Ja nie wiem jak ovu, bo mam tą luteine na wyrównanie. ..ale stawiam, że to 18-19 dnia było tak tydzień temu...bo mnie bolało; /mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Pati ja też tak miałam. A potem dwie krechy. Ale rozumie,że nie chcesz sobie robić nadziei zrób test,będziesz spokojniejsza i olejesz temat. No chyba,że wyjdą Ci dwie krechy to taka spokojna nie będziesz
Patus_777, Doti87 lubią tę wiadomość
-
Nie chce się nakrecac właśnie;-/ jest dzisiaj 26 dc poczekam z testem...tylko dziwne, bo cieszyłam się szybką @@ by móc iść do gina...tak mnie wczoraj bolało;-( a dziś nic eeehhhmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Rozkręca się właśnie bardzo powoli, luteina nabroila a mój wymyślił weekendowe igraszki ha ha to się pocieszył
Także można prosić o zmianę w tabeli: Patus_777_______13cs reszta bez zmian
Dobranoc wszystkim;-** padam spaćmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnypatus
jajnik prawy mi swiruje
ciągnie mnie. ten z którego owu byla... nie miałam tak nigdy. zauważyłam to przy wyrzynaniu mopa czyli jak napinałam mięśnie brzucha i jak kucałam i sortowałam pranie. ciekawe czy to dobry znakPatus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
My dziś idziemy na rower na dłuższą wycieczkę chyba że padnie to wrócimy szybciej bo kondycji nie mam wiec może być mnie mało na forum dziś.
Dziś system wyznaczył mi piękna owulke z tym ze pomylił się o 1 dzien bo miałam we wtorek a nie w środę ale nie będę go wyprowadzać z błędu teraz niech tylko tempka się utrzyma.
Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam szczerze, że takim pierwszym objawem ciąży (w obu przypadkach) było to, że potrafiłam zasnąć wszędzie gdzie tylko się dało. Serio! Jak wracałam z pracy, zjadłam obiadek to dosłownie odpływałam. Godz.18 a ja już w łóżku smacznie spałam. Tyle miałam z dnia przez kilka tygodni
-
nick nieaktualny