Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kicior wrote:Hehe na szczescie juz jade do domu
Co u gina????????? Co ci powiedział??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 21:11
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia normalka, noebpezejmuj się! Wykresy mają to do siebie że lubią czasem zawirować troszkę żeby nie było za nudno
A mój ginek kochany jak zwykle powiedział że mam śliczny kolor paznokci a tak na poważnie to w kolejnym cyklu znów próbujemy znów, ale tym razem Clo 2 tabletki i zobaczymy co z tego wyjdzie, ostatnio taki piękny pęcherzyk miałam więc tym razem może będzie ich więcej albo coś ale byłby czad jakby były bliźniaki!Madziulla, kirys, Hashija lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Dziewczyny, mam takie male pytanie, bo nie przedłużyłam abonamentu na ovu i nie wiem czy w związku z tym program wyznaczy mi ovu na wykresie czy nie ?
Będę wdzieczna za odp.
Kicior doktorek jak zwykle wyluzowany, super
Madzia kciuki za betę!Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualnyKirys - dziękuję na info
Kicior, to masz plan na kolejny cykl, fajnie
Madziulla, trzymam kciuki za Twoja betę, z calego serca życzę Ci żeby się udało
Patuś, u mnie też już koncowka @....razem Dzowniłaś już do gina? Ja jutro dzwonię i siłą wbijam sie w przyszlym tyg na monitoring!!!! Muszę wiedzieć co tam się dzieje w środku, bp poki co wiem tyle co nic .... -
cześć dziewczyny. Wczoraj odpaliłam swój kalendarzyk w telefonie, żeby zaznaczyć przedwczorajsze serduszkowanie i zesztywniałam. oznaczenie zdni płodych ze średnią szansą na ciążę. powiedziałam mojemu o tym dopiero dziś bo sama musiałam to przetrawić. mówię, że trochę popłynęliśmy w dzień płodny a co on na to? Roześmiał się i powiedział UPS!! zapytał z uśmiechem ale jak to? przecież dopiero co miałam okres... ta skończony w sobotę. także tego... będą jaja jak zaciążę ot tak
Madziulla super, że tempka odbiłaOla_45, Kicior, Doti87 lubią tę wiadomość
-
..a ja miałam dzwonić do lekarza. ..po 16 dostałam tel od mamy, że jest w szpitalu zabrała ja karetka. ..z przystanku autobusowego jak wyszła z pracy...podejrzewają do tego padaczkę. ..zrobili jej rezonans głowy. ...czekamy na przyjęcie. ..mam dość nie wiem dlaczego ...co i jak ciągle. ..mamy pod górę. ..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!