Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati moj wujek byl u na 2 tyg.przed świętami i wszystko bylo w porzadku a jak przyjechal na święta to starsznie zle wygladal i mowil ze ma problemy z chodzeniem, przewraca się i dodatkowo troche taki skolowany był, jak ogladalismy cis w tv ti np 5 razy się pytał jak aktorka się nazywa, a nie ma wcale demencji na razie, także przestraszyliśmy się i kazalismy mu iść do lekarza, no i tak wyszło co jest przyczyną.
Andromeda baaardzo mi przykro z powodu Twojego taty, ale jesteś dzielna i dajesz radę a to jest najważniejsze. Co do IUI to Wasza indywidualna decyzja, ale przy wrogim śluzie może być ciężko zajść naturalnie. Tylko żebyś sobie kiedyś nie zarzucala że mogłaś spróbować...będzie dobrze kochana!
Madzia niektórym dziewczynom w 2 mscu ciąży dopiero testy wychodzą pozytywne więc tak na prawdę jeszcze nic nie wiadomo, głowa do góry!26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Dzięki kochane...dziś pojadę może się czegoś dowiem...
Andromeda dużo siły CI życzę:* dasz radęmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Madziulla wrote:Czekam dziś na wynik progesteronu i tsh. Może conieco mi powie próg jak będzie wysoki. Da mi jakąś nadzieje która niknie powoli... przecież jest 11 dpo wcześnie?
ja o Gabrysi dowiedziałam się w 14dpo, więc nie trać jeszcze wiaryMadziulla lubi tę wiadomość
-
aniabbb wrote:Andromeda Bardzo mi przykro z powodu Taty. Trzymaj się Kochana
Madziula ja ostatnio gdzieś na forum czytałam o dziewczynie ktora 10tego nia poszła na betę i była ujemna,ale powtórzyła 12 dnia i była juz na plusie,a przecież z moczu wychodzi jeszcze poźniej! głowa do gory, nie nakręcaj się bardzo na ciąże,ale też nie trać wiary!
Daleko nie trzeba szukać. ja robiłam 10 dpo bete i była negatywna a 14dpo test 2 kreski
Agatka to byłoby 3 dziecko u nas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 14:31
-
Andromeda ażtak bierzesz do siebie wszystko co Kościół mówi? Z każdą ich decyzja sie zgadzasz?
Dla mnie nie liczy się sposób tylko to że jest dziecko moje i męża i myślę że Bóg nigdy nie będzie miał za złe kobiecie że robiła wszystko by posiadac potomstwo a do tego nic nie robisz złego. Księża bardziej grzesza i jakoś nikt tym się nie przejmuję.
Oczywiście szanuje twoje podejście i rozumiem, w każdym razie staram się rozumieć i trzymam mocno kciuki za naturalne zajście!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia ale szalony progesteron! Czyżby? TSH coś za wysokie.
Patus zdrówka dla mamy! Przykro mi z powodu Twojej sytuacji, ale pamiętaj, że to co przeszłaś nic nie determinuje, weź życie w swoje ręce i nie oglądaj się wstecz.
Andromeda współczuję sytuacji z tatą. Co do Twojego podejścia do starań, to w zupełności je szanuję. A na ten wrogi śluz pomagają żele typu Conceive Plus?
Ja dzisiaj miałam wizytę kontrolną, ale bez usg, więc dowiedziałam się głównie tego, że za dużo przytyłam, bo już 12 kgPatus_777 lubi tę wiadomość
Helenka Rośnij zdrowo córeczko!
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:23
Hashija lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
no Tobie to szybciej sie sytuacja wyjaśni ja sobie poczekam mam mieszane uczucia bo endo obniżył mi dawkę euthyroxu w styczniu i nie wiem jak moje tsh teraz. o Gabrysie tyle walczyliśmy i teraz na dwoje babka wróżyła... albo byłyby problemy albo pyk i już. 4 dni przed owu troche daleko do potencjalnej ciąży, ale nadal wykonalne. się okaże. mamy podejście co będzie to będzie. na razie boli mnie podbrzusze jakby macica była opuchnięta.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:23
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
nick nieaktualny
-
madziula 3mam kciuki! pochwal sie jak tylko dostaniesz wynik
u mnie wczoraj ból podbrzusza, dzis rano płodny śluz, wczoraj też tylko z rana był i nie wiem czy owu przyszła szybciej czy jak. pozostaje nam czekać.
Patuś jak mama?
Ola a Ty nie chcesz więcej dzieci czy nie teraz czy jak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 11:22
-
i ja trzymam kciuki Madziulla!!
A ja w tym cyklu jakoś straciłam nadzieję,nie mam żadnych objawów nawet urojonychInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud