Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania moze to i lepiej że nie masz objawów, wiesz jak to czasem lubi się w życiu przekornie poukładać
Madziulla czekam z zacisnietymi kciukami!!
Pati jedziesz dziś do mamy? Wiesz już coś więcej?
A ja miałam wczoraj leciutko podbarwiony śluz więc obstawiam że moja niedomoga lutealna się znów uaktywniła, ale kij, czekam na @ i bedziemy próbować IUI po taz trzeci26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 23:23
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
nick nieaktualny
-
Madzia tule. ..
Tak jadę do mamy i to z tatą. ..mój mąż ma jelitowke ha zaraził się chyba ode mnie ha ...
Do many codziennie jeżdżę. .jutro nie dam rady. ..to siostra pojedziemamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Od koleżanki z uczelni dowiedziałam się , że to najgorszy szpital i sami łapowkarze.. po co płacić na nfz...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wybaczcie,że porusze ten temat tu ale może ktoś jednak poratuje mój mały uwielbia kąpiel. Ale od jakiegoś czasu wpada w histerie jak wyciągnie się go z wanienki. Dosłownie aż dławi się płaczem myślicie,że to kaprys,albo pokazanie,że nie chciał wychodzić? Spotkała się któraś z takim przypadkiem?
-
Z mamą źle. ..proszę was o modlitwę. ..wykryto zmiany w mózgu. ..w prawym płacie czołowym. ..nazwała to pani "duże"...nie mam siły. ...juz płakać. ..myśleć. ..została modlitwa...mówiła mi to inna pani....jej lekarki nie było. ..w pon pojadę z mężem. ..bo sama to jestem zrozpaczona. ...jutro jedzie siostra. ..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Proszę o modlitwę. ...ja będę wdzięczna daje modlę się za was i mam nadzieje ze Matka Nieustajacej Pomocy nam pomoże, będziemy szczęśliwymi mamusiami. ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 22:44
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Agisia tak mi przychodzą 2 rzeczy na myśl. W wodzie czuje się bezpiecznie i przyjemnie jak w wodach plodowych i dlatego nie lubi wychodzic. Lub/i wychodząc z wody jest mu zimno i reaguje płaczem.
Patus bardzo mi przykro... ja sie nie modlę, ale? sercem i myślami jestem z Toba... -
Patus kochana trzymaj się mocno!!! Trzeba być dobrej myśli bo ludzie wychodzą i nie z takich rzeczy!!! Na spokojnie.. serduchem jestem z Tobą:-* przytulam mocno!!!!!!
Agisia no mój chwilkę teraz też tak robi ale to wydaje mi się że tak mu się w wodzie podoba ale pocycka chwilę smoka i jest dobrze.
A może faktycznie za zimno macie i zbyt duża różnica temperatury mu się robi?!? -
Patuś modlę się za Twoją mamę i za Ciebie. Badż dzielna!
Madziulka przykro mi! Ja dziś zatestowałam i oczywiście lipa
W przyszłym tyg zapisuję się do kliniki i ruszam z in vitro myslę że już nie ma na co czekać!Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud