Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co ja dokładnie się na tym nie znam, więc nie chce wprowadzać w błąd. Ale lepiej patrzeć teraz na to wszystko z przymrużeniem oka skoro bierzesz duphaston. Ja go brałam na podtrzymanie ciąży i powiem szczerze, że kiepsko się po nim czułam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Andromeda ażtak bierzesz do siebie wszystko co Kościół mówi? Z każdą ich decyzja sie zgadzasz?
Dla mnie nie liczy się sposób tylko to że jest dziecko moje i męża i myślę że Bóg nigdy nie będzie miał za złe kobiecie że robiła wszystko by posiadac potomstwo a do tego nic nie robisz złego. Księża bardziej grzesza i jakoś nikt tym się nie przejmuję.
Oczywiście szanuje twoje podejście i rozumiem, w każdym razie staram się rozumieć i trzymam mocno kciuki za naturalne zajście!!
Doti dla mnie Kosciol to nie 'oni', Kosciol to nie wymysl ksiezy. Po drugie Bog nie jest dobrym wujkiem, ktory poklepie po ramieniu i przymknie oko na lamane zasady ustanowione przez Jego Kosciol. Czy sie to nam podoba, czy nie. No i po trzecie najgorszy z mozliwych argumentow - ksieza oczywiscie grzesza, bo kto nie grzeszy? Czy bardziej? Tu bylabym bardzo ostrozna z generalizacja.
Podsumowujac, to oczywiscie sprawa indywidualna kazdego z nas, ja rowniez szanuje inne opinie, ale tez nie obawiam sie wyrazic swojej.myshka84, Kicior lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
Andromeda fajnie że jesteś w stanie zaakceptować inne zdanie, bo z tym różnie bywa. Ja tam z naukami kościoła w większości się nie zgadzam ale to też nie oznacza że w Boga nie wierzę, bo moim zdaniem żeby wierzyć wcale nie trzeba się zgadzać z Kościołem. Ale każdy ma prawo do swojego zdania a reszta powinna to szanować.
Pati jak tam mama dzisiaj? Wiadomo coś więcej? Jaka diagnoza i jakie rokowania? Trzymam mocno kciuki żeby wyzdrowiała bez względu na wszystko!
Ania mam nadzieję że jednak los Cię zaskoczy i te 6 tys. będzie na wózek, łóżeczko i pampersy
Madziulla nie trać wiary! A nawet jak nie teraz to następnym razem! Ja to obstawiam że Tobie pierwszej z nas tutaj się uda, jakbyś chciała wiedzieć
Hashija dobrze że macie plan i nie ważne w którą stronę, byle było dobrze!
A ja teraz się zaangażowałam w szukanie działki, bo jesteśmy na kupnie, i nawet nie wiem który mam dzień cyklu... i niech tak zostanieHashija, agatkaa lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Dzisiaj u mamy nie byłam. ...późno skończyłam pracę...w dodatku na głowie wszelakie rachunki do zapłaty mamie. ...i tak zleciało...leżę z bólem głowy:-/ nawet do gina zapomniałam zadzwonić. ..ech jutro spróbuję. ..wiem tyle, ze miała znów badania robione prześwietlenia klatki. ..jutro ten rezonans, będziemy już wszytko wiedzieć. ...dziś już się uspokoilam, mamę a też. ..muszę być silna , bo jestem z tym sama...tata mi nie pomaga. ..tylko mąż i młodsza siostra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 20:24
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Andromeda szanuje twoje zdanie i nie będziemy dyskutować na ten temat bo wiadomo że to bez sensu bo ty wierzysz w jedno a ja w drugie. Najważniejsze być szczęśliwym i żyć zgodnie z tym co się chce i już
Patus_777, Hashija, Kicior lubią tę wiadomość
-
Dzięki Agisia ja do 10tego maja to osiwieje... już bym chciała wszystko wiedzieć, dobrze że chociaż dziś dostałam @ bo na wizyte kwalifikacyjna mam sie złosić miedzy 1 a 5 dniem cyklu więc mysle że tak właśnie wypadnieInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Ania spokojnie, zobaczysz jak Ci czas szybko zleci!
Za to u mnie wczoraj po plamienie, dzisiaj już nic...no i co to ma znaczyć? Jakieś pomysły? Już daaawno tak nie miałam, a jak juz to przed samą @ ale jeszcze chyba z 5 dni mi zostało, albo coś takiego więc nie wiem o co kaman?26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wyniki nasienia naszczescie dobre. jeden prametr jest troche ponizej normy
Średnia amplituda bocznych odchyleń główki plemnika (ALH) 3.0 um a normy 3.1 - 4.5. niby niewiele poniżej normy ale jednak. ale jestem spokojniejsza o wiele. nie wiem do konca co to ALH jest ale napisalam juz na form meskich sprawach a pozatym wizyte mam juz w piatek to sie dowiem -
nick nieaktualny