Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane a ja byłam wczoraj na tym monitoringu Na lewym jajniku nie było dominującego pęcherzyka a na prawym jest pecherzyk 14mm. Lekarz stwierdził,że jest dobrze i ibstawia ze owu wystąpi za 3-4 dni. Kazał teraz trochę poczekać i działać w week najlepiej. No i sam z siebie zaproponował ze dobrze by było podejrzeć jajniki i za kilka dni i powiedział żebym przyjechała do niego we wt do szpitala, tam zrobi mi usg na NFZ i oceni czy pecherzyk pękl czy też nie i wtedy bedziemy mieli obraz sytuacji
Dziękuję Wam bardzo serdecznie za słowa wspracia...jesteście kochane
Oczywiście z M. się pogodziłam ale tylko telefonicznie poki co, w pt wraca więc może week podziałamy
Wczorajszy dzień był dla mnie bardzo cięzki ale wieczorem było duzo lepiej. I naprawde dobrze, że poszlam do tego lekarza. Okazal się calkiem spoko i chyba źle go wczesniej oceniłam....buziaki :* -
Agatka to znaczy, że niepotrzebnie się pokłóciliście przed wyjazdem. On wujkowi pomoże a owulacja was nie ominie a wiesz, że najlepsze owoce są z godzenia się?
Dziewczyny macie doświadczenia z testem bobo?? wczesniej miala żółty czułość 25 a teraz kupiłam niebieski o czułości 10 strumieniowy... teraz jest niby 5 dzień po owu wiec za wczesnie na testy jakiekolwiek. pytanie tylko czy on jest coś wart...agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny a ja dwa dni temu bylam na monitoringu i jaka niespodzianka - dwa jajka:) drugi raz tak sie zdarzylo odkad sie leczymy. nie podniecam sie tym jakos bardzo, bo z wrogim sluzem to pewnie i wiecej nie zwiekszyloby szansy powodzenia. brzuch nasuwa, ze rano to az w pracy postekiwalam. no ale nic to - dzialamy dalej z M;) ostatnio mi powiedzial, ze jesli do konca roku sie nie uda to zaczynamy starania o adopcje:) a to jest wieeeelki postep z jego strony, dotychczas nie chcial w ogole o tym slyszec. no a ja juz nie moge sie doczekac. zawsze chcialam dac szczescie 1-2 biednym, niekochanym dzieciaczkom. choc nigdy bym nie przypuszczala, ze bede miala takie problemy ze swoim wlasnym... widocznie tak ma byc. udanego popoludnia!
Hashija, Patus_777, Kicior lubią tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
ICSI: ❄❄❄❄❄❄
1. FET (bl 4.1.1): 15.09.20 💔👼 (10tc)
2. FET (bl 4.1.1): 18.03.21 👎 (CB)
3. FET (bl 4.1.1): 20.04.21 👎 (CB)
4. FET (bl 4.1.1): 07.07.21 👍 3.04.22 🌟👶
Naturalny cud: 💔 21tc 😭 (16.02.23)
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc) -
nick nieaktualnyAndromeda, cieszę się ze masz 2 jajeczka Bardzo dobre wieści
Hashija, ja z tymi testami BOBO tez nie mialam do czynienia....jedynie co to moja koleżanka robila jakies czas temu jak zaszla i w pierwszy robiony w 28 dc jej nie wyszedl, dopiero drugi jakies 5 dni pozniej, czyli dość pozno ;)ale nie wiem jaka to była czulość....
-
agatkaa dobrze,że jesteście pogodzeni
przesyłam wiruski @$#%$#^%&%&#%&#%&#
kolejna wizyta dopiero 11.05
co do testów to się nie wypowiem bo nie wiem który najlepszy mi nawet ten z allegro pokazał
co do monitoringu i ilości pęcherzyków, na to też tak nie patrzcie w czasie kiedy moje zapłodnione jajeczko wędrowało do macicy hahah miałam usg i lekarz stwierdził, że nie ma za dużo pęcherzyków pękniętych bo tylko ok 5 ( byłam już po owu) a niby powinno być więcej itepe itede a zobaczcie, że mimo tego się udało a nawet nie brałam nic na poprawęagatkaa, Kicior lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Wiecej niz 5?? Przeciez zazwyczaj na jeden cykl owulacyjny przypada jedno jajko. Ale i tak dla mnie kokardka wymiatasz, weteranko;)
Hashija lubi tę wiadomość
Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
Andromeda ja wiem że jedno jajko ale ja nie wiem dokładnie jak to wyjaśnić nie jestem lekarzem, ogólnie chyba chodzi o to, że przed owu robi się więcej pęcherzyków i jeden z nich jest ten dominujący reszta ginie, pęka nie wiem, na tej postawie gin np może na usg stwierdzić rezerwe jajnikową, nie wiem dokładnie jak to jest. Po prostu widział jakby pozostałości po tych pęcherzykach i stwierdził że jest 5 i to mało.
Andromeda dzięki cud cudów nad cudami zajść bez niczego ot tak po ponad 2 latachKicior lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Mama u nas...
Wizytę mam w poniedziałek u gina, tylko chcę sprawdzić czy nie mam cysty i tyle...
Ślę wam Całusy:***mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patus w takich momentach nie wiadomo nawet co napisac. Ludzie czesto przjmuja sie blahostkami, a inni walcza z powaznymi problemmi. Niestety nie znam Cie osobiscie, ale naprawde mocno trzymam kciuki.
Patus_777 lubi tę wiadomość
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
Dzięki za wsparcie i modlitwy. ..najgorsze będzie czekanie i info po operacji. ..na temat wycinku...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Hey Laseczki!
Agatka mówiłam że kłótnia czasem jest potrzebna? Z resztą po wyjeździe M będziecie stesknieni to dopiero będą miłe staranka!
Kokardka moim idolem!! Szłyśmy kiedyś łeb w łeb, chciałabym żeby tak zostało... też chcę już 2 kreski ale u mnie to na @ się coraz bardziej zbiera, juz mnie właśnie brzuch zaczął pobolewać, więc nastawiam się na kolejną IUI
Andromeda też zawsze myślałam żeby pomóc jakiemuś osamotnionemu maluchowi. Wszystko przed nami kochana, czy się uda czy nie, to niczemu nie wadzi ale jeszcze o tym nie rozmawiałam na poważnie z moim M.Andromeda, agatkaa, Kokardka44, Hashija lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualnyHeh jestem po wizycie u gina.. gin powiedział ze te bole od endometriozy są. Tez mimo @ zbadał mnie. I na 90% to nie jest rwa kulszowa jak mi dzis ogolny lekarz powiedzial. Mam brać dalej clo dostinex duphaston dał mi spowrotem letrox ale nie 75 tylko 50 aby tarczyce obniżyć i zwiększył mi duphaston z 1/2 tabletki na 1 bo mówił ze wtedy mniej bolesna i obfita @ powinna być. Mam przyjść za 3 mies chyba że @ się zatrzyma to z beta hcg przyjść. Aha no i jak w tym cyklu zajde w ciaze to powiedział ze radził by niestety w góry nie jechać. Za duże ryzyko
-
U mnie nic ciekawego,M pojechał na męski wieczór a ja siedzę w domu i się nudzę A co u reszty?Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
nick nieaktualny
-
Moj tez sie wybieral na mecz, ale go nie puscilam Siedzimy przy browarku, a jutro chrzest, na ktorym bede chrzestna syna mojej przyjaciolki. Tyle malych dzieci, a zadne moje:(Starania od 2014, PCO, niedoczynnosc tarczycy, NK 25%, ANA +, C677T A1298C MTHFR hetero, endometrioza, bialko C 89%, S 90%, ATG & ATPO ok, G20210A & Leiden ok, kariotypy ok, zespol antyfosfolipidowy ok.
GAMETA Gdynia od 01.2020
3x IUI 👎
5. FET (bl 4.2.1): 13.06.23 💔👼 (10tc)