Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam od rana bóle lewego jajnika albo taka owulacja albo zaś mi się cysta tworzy...zobaczę w pon na usg...
Gdzie są nowe mamusie, starać się mocniej Wiosna hahmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
No ja to na razie czekam sobie na moją @ a ta jak na złość nie chce się pokazać laciutkie plamienie na papierze i na tym koniec jak rano tempka nie spadnie to sikam na patyk
Patus_777, Hashija lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior wrote:No ja to na razie czekam sobie na moją @ a ta jak na złość nie chce się pokazać laciutkie plamienie na papierze i na tym koniec jak rano tempka nie spadnie to sikam na patyk
:** NO I TO MI SIĘ PODOBA:)ŚCISKAM:*mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Kicior wrote:Test to jednak zawsze działa @-po pędnie! Moją wystarczy że postraszylam i juz się pokazała, nawet nie musiałam robić i dobrze, zaoszczedzilam na następny raz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2016, 06:09
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Dziewczyny masakra szukam objawów u siebie... kazdy bol w podbrzuszu daje mi nadzieję. Z mężem nakręciliśmy się, że fajnie by było jakby się okazało,że będzie nas 5. Dla chłopca pozostaje Krzyś a dla dziewczynki nie mamy pojecia. Boże, będzie rozczarowanie jak nic jednak z tej wpadki niespodziewajki nic nie wyjdzie korci mnie ale to dopiero 8dpo
Mój ukochany właśnie teraz jest na strzelnicy pierwszy raz i już bierzr udział w zawodach strzeleckich -
Madziulla a planowliscie góry? Fajny plan masz u gina. Szkoda tylko że tak Ciebie boli...
Kicior szkoda, ze jednak @ wystraszyla sie testu... weź ja tak postrasz, żeby sie nie pojawiła i zrobiła miejsce dla 2 kresek
Patus jak mama? Trzyma sie psychicznie?
Nadziejka ja wlasnie tez plytkowy bobo mialam i byl super! Jak Twoje dzidzie? -
nick nieaktualnyHashija wrote:Madziulla a planowliscie góry? Fajny plan masz u gina. Szkoda tylko że tak Ciebie boli...
Tak od grudnia zaplanowane i schroniska porezerwowane pełno ciuchów specjalistycznych kupione i liczymy się z tym ze akurat wtedy gdzie byśmy woleli żeby jednak ten miesiąc się nie udało to że natura może spłatac figla. No plan fajny zobaczymy co powie jak w lipcu bez ciąży przyjdę co wtedy jaki plan? Ale staram się nie myśleć. Liczę mimo wszystko na 2 kreski w maju a jk nie to lipiec najdalej
Hashija lubi tę wiadomość
-
Mama kiepsko. ..psychicznie...ja siłą ja podnoszę na duchu.....boi się jechać do centrum miasta wychodzi tylko na krótki spacer i z powrotem. ..ciągle jej daje zadania, dzwonię...dziś zrobiła nam pyszny obiad. ..jadę właśnie, bo jestem po uczelni. ..
Co ja mogę poradzić ;-( sama się boje
.naczytalam się jej wypisu ze szpitala ..oni podejrzewają glejaka. ..to jest nowotwor...zależy czy lekkiego stopnia czy ciężkiego. ..z opowieści wiem, że są przypadki wyjścia z choroby. ..jeśli nie będzie złośliwy. ..na razie muszę być silna, modlić się, by nic strasznego nie wyszło. ..
Dziś miałam zajęcia z kinezjologii mózgu. .przeprowadzę jej jakieś ćwiczenia antystresowe na integracji obu półkuli mózgowych, super to...polecam!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Hashija wrote:Dziewczyny masakra szukam objawów u siebie... kazdy bol w podbrzuszu daje mi nadzieję. Z mężem nakręciliśmy się, że fajnie by było jakby się okazało,że będzie nas 5. Dla chłopca pozostaje Krzyś a dla dziewczynki nie mamy pojecia. Boże, będzie rozczarowanie jak nic jednak z tej wpadki niespodziewajki nic nie wyjdzie korci mnie ale to dopiero 8dpo
Mój ukochany właśnie teraz jest na strzelnicy pierwszy raz i już bierzr udział w zawodach strzeleckichmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
I znów się na słuchałam od doktor na temat korytzolu (hormonie stresu), a prolaktynie. Lekarze zabijają prolektyne, a nie zlecają korytzolu do badania. I to powoduje trudność w zajściu w ciążę. Korytzolu podnosi prolektyne, która powinna wzrastać podczas karmienia piersią. Bez przyczyny ciągle słyszymy od lekarzy, proszę się nie stresować i zapomnieć o staraniach;-) tylko kur...jak mam się teraz nie stresować ;-( ...muszę c się dowiedzieć jak ten hormon się bada...czy normalnie z krwi w laboratorium. ...na bank mam z tym problem, ciągle stres, a jak dni płodne to mam wodę z piersi. ..i proszę prolaktyna.mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualnyPatus_777 wrote:I znów się na słuchałam od doktor na temat korytzolu (hormonie stresu), a prolaktynie. Lekarze zabijają prolektyne, a nie zlecają korytzolu do badania. I to powoduje trudność w zajściu w ciążę. Korytzolu podnosi prolektyne, która powinna wzrastać podczas karmienia piersią. Bez przyczyny ciągle słyszymy od lekarzy, proszę się nie stresować i zapomnieć o staraniach;-) tylko kur...jak mam się teraz nie stresować ;-( ...muszę c się dowiedzieć jak ten hormon się bada...czy normalnie z krwi w laboratorium. ...na bank mam z tym problem, ciągle stres, a jak dni płodne to mam wodę z piersi. ..i proszę prolaktyna.
Kochana jak sie dowiesz jak to sie bada to napisz mi ja moze sobie tez zbadam przy okazji.
Dobrze wiem co czujesz...ja tez mialam stresy jak Darka tata byl chory a juz wtedy sie staralismy o dziecko...i wtedy wyszly problemy z prolaktyna.
calym serduchem jestem z Toba! :* trzymaj siePatus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki,
Może któraś z Was też tak miałam po clo....nie wiem co to było ale dziś w nocy a dokładnie o 2, obudził mnie taki straszny bol jajników, ze masakra....bol był połaczony z jakimś rozpieraniem tak w srodku, jakby w pochwie i te skurcze szly do - az ze tak powiem do - pupy. Ledwo doszlam do lazienki, naprawdę nie mam pojecia co to było, ale mocno mnie wymeczyło....;/ Jutro bede u lekarza to się spytam bo byłam przestraszona bardzo, nigdy w zyciu mnie tak jajniki nie bolały ... po tablece przeciwbolwej troche przeszlo, a dziś co jakiś czas czuje te skurcze.... nie ukrwywam, że się boje i w ogole mam jakieś zle przeczucie....;/
W ogole dzis znowu jakis mega dol mnie dopadl, a przy okazji kolejna kolezanka w ciązy a sie nie strała...przykro mi tak jakoś ;/
No własnie Patuś trzeba się dowiedzieć jak to się bada....bede jutro u lekarza to podpytam, o ile nie zapomnę ze stresu.... -
nick nieaktualnyAgatka ja tak mialam identycznie w dniu owulacji. ale z tego co widze to ty juz po jestes. chyba ze system Tobie zle zaznaczyl tak jak mi. Ja mialam 11 dnia cyklu owulacje i mialam takie bole jak Ty a system mi zaznaczyl 13 dnia cyklu.
Masz owu potwierdzona usg tego 12 dnia cyklu?? -
nick nieaktualnyNie kochana, nie mam potwierdzonej owu tego dnia, dzis mi komputer tak zaznaczył. Jak byłam na monitoringu w 10dc (sroda ostatnia) to lekarz stwierdzil, że ovu bedzie za 3-4 dni tzn (13-14dc - czyli week - sobota lub niedziela) a ten ból pojawil sie wczoraj o 2 w nocy....jutro po poludniu idę na usg i zobaczymy co lekarz mi powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 10:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny