Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
JA pier...taka kasa;D żeby spłodzić dziecko...to chyba trzeba się urodzić pod szczęśliwą gwiazdą;(....brak słów...a ten PIS jest genialny.....teraz tylko bogaci będą mieć szansę..
Kicior lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Patuś my bierzemy kredyt, poza tym w klinikach istnieje możliwosć rozłożenia na raty, u mnie właściwie nie mam wyboru bo jajowody niedrożne :(gdybym laparoskopię miała w tym terminie w ktorym powinnam a nie przekładaną co miesiac przez pól roku załapałabym się jeszcze na Rządowy program in vitro, no ale co zrobić takie życie. U mnie z pracą też tak sobie bo pewnie bede musiała zrezygnować jak zajdę, bo pracuję fizycznie i mam umowę zlecenie, mam też drugą pracę, którą bendę mogła kontynuować w ciąży, ale tam zarabiam 500zł (umowa o dzieło) ale jakoś damy radę oby się tylko udało.
Kicior trzymam kciuki żebyś zaszła na wypowiedzeniu bo wtedy idziesz na zwolnienie i tak masz 100% płatneInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
tak jak obliczałam to całość(jedna próba) wyniesie nas ok 12 tys, ale po wizycie jestem pozytywnie nastawiona bo Pani dr powiedziała że wszystko ładnie wyglada i nie będę musiała być mocno stymulowana
Kicior lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Pati dokladnie mam takie samo zdanie jak Ty! 500 na dziecko dają, ale żeby to dziecko najpierw się mogło pojawić na świecie to już nic nie robią, jeszcze zabierają tą małą pomoc która była (1,5 koła za leki to dalej jest w ciul kasy! A nazywało się "refundowane"). Przecież jeżeli in vitro się kłóci z czyimiś pogladami czy przekonaniami religijnymi to nikt mu nie każe tego robić ale są ludzie którzy chcieliby skorzystać z takiej szansy, to im się ją zabiera! Nie każdego stać na wyłożenie takiej kasy...mam nadzieje że to jednak się zmieni bo życie w takim ciemnogrodzie to trochę porażka, tyle mam do powiedzenia
Anka_skakanka lubi tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Eh współczuję. ..ale wiem ze mnie też nie obejdzie bez pomocy medycznej. ..także tez będę musiała zaopatrzyć się w kredyt. ..czekam tylko na stałą umowę. ..od września...mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Mama po operacji dzisiaj miała od rana do ok 14- ja przywieźli ....ja dopiero po pracy pojechałam. ..jest ok świadomamamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Nie rozmawiałam z lekarzem jeszcze. ..może jutro złapie. ..ale do 10 dni jest taki wynikmamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Jadę dzisiaj, to sie dowiem co i jak, bo wczoraj leżałam ze smarkami. ..niby mam alergie bo buzia mi spuchla. .ale sama nie wiem wydaje mi się ze to ten ostatni ząb. ..co rośnie lata i nie może wyjść. ..obym dorwala lekarzy. ..a mama je już wszytko ok jest jedynie co się rzuca to brak włosów. ..mieli jej wyciąć w jednym miejscu. ..bo wkur się na maszynkę do odcinania włosów , że tępa i poszli po całości chociaż nikomu tak nie obcieli głowy jak jej..podczas zabrania mamy na operację brakło im łóżek i cewnika. ..mama ma dość już tej opieki. ..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Do 3 tyg ma wynik histopatologiczny, będziemy czekać;-( wycieli całego tyle wiem...a do domu w pon lub we wtorek ją wypuszczą...brzydko wygolona;-(mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!
-
Mama we wtorek wychodzi nareszcie myślałam ale to tylko skarga na pielęgniarki. .ale w dupie mam ten szpital chce ją najszybciej w domu. ..mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
4 lata starań CUD!!!