Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzięki i za te kopniaki, emocje trochę opadly. Z rozpaczy, wchodzimy w stan stlumienia i troche rozsadek dochodzi do glosu. Przemyslalam to tsh... z poziomu 6 w tydzien lub 2 nie zeszlabym na poziom prawidlowy... moja kruszyna miala male szanse.
Nie bedziemy sie starac o kolejna. Chcielismy tej, bo wyszla ot tak, z namietnosci, pasji, i doszlo do polaczenia komorek po 3 dniach od kochania sie... wg mnie to sporo czekania, mogla to byc dziewczynka :'( Gabrysia byla tez wystarana, ale na innych zasadach. Wczesniejsze nieppwodzenia, ciaze pozamaciczna i poronienie az tak nie przezywalismy i Gabrysia byla stworzona z determinacji, zabawy i pragnienia... a teraz byloby pocieszenie i ukojenie... nie zycze zadnemu mojemu dziecku aby kiedykolwiek dowiedzialo sie, ze bylo jako pocieszenie po innym dzieciatku
Chwile nam zajmie dojscie do siebie... a w przyszlosci... kto wie... moze bedzie nad wiecej. W koncu za miesiac dopiero 30 lat konczeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 00:20
Patus_777, agisia, Kicior, Kokardka44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKicior wrote:Madziulla Twoja @ się pokazała??
Ty chyba jakąś jasnowidzka jestes chcialam właśnie napisać że chyba nadchodzi bo bylam w wc to troszke na papierze było. mam nadzieje ze jeszcze dzis sie porzadnie rozreci to do piatku bede miala najgorsze za sobaPatus_777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agisia wrote:Szybko przeszłaś na 3. My dopiero weszliśmy w 2 ale widzę,że jeszcze szybciej wejdziemy w 3. Tylko zużyje to co mam
My dopiero wchodzimy na 2 i aa troszkę duże nawet. A sprzedaje bo młody jak ma lekko nasikane to histerii dostawał. Masakra jakaś.
Używamy pampers premium Care i jest super,a te zielone Pampers go denerwuja. -
nick nieaktualny
-
Kicior wrote:Madzia to się zsynchronizowałyśmy bo u mnie już plamienie się zaczęło i jutro się pewnie rozkręci w razie czego będziemy mogły razem testować
No to ja msm podobni bo u mnie najprawdopodobniej jutro bad pojutrze przyjdzie
Madziulla, Kicior lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki, ja po wizycie u gina, oczywiście z TSH miałam dobre przeczucie, skoczyło mi do 3,19 , lekarz przepisał mi wyższą dawkę leku, biorę teraz euthyrox 50
No i najważniejsze to że możliwe ze jeszcze w tym miesiącu będzie inseminacja. Ja mam krótkie cykle 24 dniowe, więc po wyliczeniach wychodzi mi że jeśli za dwa dni dostanę okres to inseminacja wyjdzie na Boze Ciało, haha
Kicior czy z lekami czy bez, szanse są bardzo podobne na zajście w ciąże , ja bym tak nowego cyklu z góry nie przekreślała -
No niby tak, ale ja tu bardziej patrze pod kątem IUI, jak robimy to jakieś szansr są a jak nie robimy to teoretycznie też są ale praktycznie to ja ich u siebie nie widzę a teraz nie bedziemy robić bo musze w połowie cyklu przejechać się do ginka i skonsultować i obgadać jaki plan więc cylk stracony, dlatego dopiero kolejny będzie dawał jakieś nadzieje.26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Hej...moja mama miała dziś mieć operację. ..to był jej 3 termin...ciągle leży i kisi ogóra w szpitalu...no i dziś nie mogli jej wykonać. ..bo przylazla jej @@@ o 1,5 tyg za wcześnie...;-( ogarnaicie to ...jej stan psychiczny juz na kresie, tłumaczymy jej , że to nie jej wina;-( a przepustki nie dostanie do domu;-( także wielka Dupa!!!mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!