Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj dostałam wynik z soboty :'( moje tsh ponad 6!!! W zyciu takiego nie mialam. Beczalam cale dopoludnia bo to moja wina.?mialam isc tydzien temu na badanie krwi i zrezygnowalam, bo przeprowadzka, bo brak czasu :'( gdybym zbadala poziom wtedy, bralabum wieksza dawke eutyroxu i moze udaloby sie uniknac tylu lez moich i męża. Dzis wygonili go do domu, bo w pracy sie rozsypal :'(
-
nick nieaktualny
-
Maggar IUI jest bez znieczulenia, mnie to w ogole nic nie bolało, troszkę takie nieprzyjemne uczucie ale nic strasznego, ja bardziej czułam wziernik niż cokolwiek innego
Hashija nie obwiniaj się kochana! Skąd miałaś wiedzieć, że masz maleńką fasolkę w brzuszku? Przeprowadzka z dwójką małych dzieci to duże przedsięwzięcie, nic dziwnego, że badania Ci umknęły. Tak się czasem zdarza. Trzymajcie się kochani macie siebie dlatego sobie poradzicie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 17:33
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Hashija wrote:Najgorsze, ze jestem pod kontrola endokrynologa. Ostatnio w styczniu jak bylam u niego to bylam w nadczynnosci, dlatego też nie spodziewalismy sie az tak kiepskiego wyniku...[/QUOTE
Chora tarczyca to jest okropne swinstwo. Woekszosc z nas nawet o tym nie wie. Ze tez takie chorubsko musialo sie nam przyplatac!!
Czytalam gdzies artykul ze w duzej mierze jest to wynik wybuchu w Czarnobylu i picia przez nasze mamy tego plynu logola -
Kicior wrote:Maggar IUI jest bez znieczulenia, mnie to w ogole nic nie bolało, troszkę takie nieprzyjemne uczucie ale nic strasznego, ja bardziej czułam wziernik niż cokolwiek innego
Hashija nie obwiniaj się kochana! Skąd miałaś wiedzieć, że masz maleńką fasolkę w brzuszku? Przeprowadzka z dwójką małych dzieci to duże przedsięwzięcie, nic dziwnego, że badania Ci umknęły. Tak się czasem zdarza. Trzymajcie się kochani macie siebie dlatego sobie poradzicie.
Czyli bol podobny jak z droznoscia?? Jak mialam to troche bolalo ale do wytrzymania
-
Hashija wrote:Dzisiaj dostałam wynik z soboty :'( moje tsh ponad 6!!! W zyciu takiego nie mialam. Beczalam cale dopoludnia bo to moja wina.?mialam isc tydzien temu na badanie krwi i zrezygnowalam, bo przeprowadzka, bo brak czasu :'( gdybym zbadala poziom wtedy, bralabum wieksza dawke eutyroxu i moze udaloby sie uniknac tylu lez moich i męża. Dzis wygonili go do domu, bo w pracy sie rozsypal :'(
Nigdy, przenigdy nie mów,że to Twoja wina!!! Każdej z nas mogło się to przytrafić. Przecież nie zrobiłaś tego świadomie,nie zalałaś się alkoholem,nie biłaś po przuchu itp itd żeby poronić. Nawet sobie nie wmawiaj tych bzdur,że to Twoja wina bo nakopie Ci do tyłka. I myśle,że nie tylko ja to zrobie! Kochałaś to dziecko i nie zrobiłabyś mu krzywdy. Teraz się wypłacz. Masz prawo do cierpienia. Ale nie do obwiniania siebie. Jestem z Tobą! Wszystko będzie dobrze zobaczyszKicior, Doti87 lubią tę wiadomość
-
Ojjj Agisia bo titaj jeszcze zdążę przeczytać i coś napisać. A na tamtym drugim forum to nie mogę się coś wbić w rozmowę i nie chce tak Pisać raz na tydzień tylko co u mnie...
Hashija Agisia ma rację!!!! Nie jest nic twojej winy i nawet tak nie myśl bo wpierdal będzie!!!!!! -
nick nieaktualnyHashija przykro mi trzymajcie sie z mezem mocno, wazne, ze wiesz, ze przyczyna bylo podwyzszone tsh i bedziecie mogli tego uniknac w przyszlosci.
Strasznie to niesprawiedliwe, ze te hormony tak szaleja i maja wplyw na wszystko. I to nie Twoja wina, takie rzeczy ciezko przewidziec niestety.
Ale bedzie dobrze, trzymam kciuki za Was i za wszystkie starajace sie!!